PDA

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Уж ме харесва отново, да говоря ли ?

barbito
05-18-2006, 14:59
xodix s edno mom4e sled vreme skasaxme i bole6e tolkova mnogo seda sled blizo mesec my pokazax 4e ne se interesyvam ot nego i toi razpravq na sam na tam 4e me xaresval i 4e sajelqval 4e me e otrqzal taka gadno!pregra6ta me opitva se da me celuva.az vse o6te imam 4yvstva kam nego no neiskam da bada naranena pak kakvo da pravq da my priznaq li 4yvstvata si ili da govorq s nego?ako govorq s nego kfo to4no da my kaja mno0o0ogo sam obarkana :-k

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

Corpse_Bride
05-18-2006, 15:03
Еми както си те прегръща, целуни го, тръгни с него пак, а пък какво като скъсате - не е болка за умиране. Не трябва да се страхуваш от това, че ще бъдеш наранена. А пък може и ти да го нараниш. Не се знае. Опитай!

mnogomili4kata-sf
05-18-2006, 15:05
Сложна работаа.... :-k Ама все пак му дай още 1 шанс,но се дръж така сякаш ти командваш,да си знае мястото,не му давай поводи да си мисли,че си изцяло негова,колкото и да го обичаш...поне аз така мисля...съвети давам,ма мен ако ме пита човек,нямам волята да ги правя тия неща,за тва ти желая успех на теб :wink:

teenkopele
05-18-2006, 15:14
Еми както си те прегръща, целуни го, тръгни с него пак, а пък какво като скъсате - не е болка за умиране. Не трябва да се страхуваш от това, че ще бъдеш наранена. А пък може и ти да го нараниш. Не се знае. Опитай!

На същото мнение съм. :wink:

Nadelina
05-18-2006, 15:41
Az lichno ne moga da si kriq chuvstvata..i na tfoe mqsto ne bih izdarjala da ne se varna pri nego..no moq savet e .. da ne go ostavqsh da ti se kachi na glavata !

POLA^_^
05-18-2006, 19:24
Аз направих тая грешка вече един път...Той просто не може да приеме,че си гледаш живота и си го преживяла!Щом те е отрязал гадно изобщо не заслужава втори шанс,Имай достойнство! :wink:

black_dimond
05-18-2006, 19:48
mi te povechto momcheta kato spresh da im obrushtash vnimanie im stavash interesna takache spored men e ot tova a ako iskash da zdurjish interesa na mu se hvurlqi vednaga v rucete a se druj po drupnato

iskrichka
05-18-2006, 19:57
аз си мисля, че той не се примирява с тва, че не ти пука за него.. нали знаеш - осъзнаваш какво си имал, чак когато го загубиш. според мен не заслужава втори шанс, но както си прицениш, все пак ти си чупиш главата... :|

Krem4eto
05-19-2006, 21:33
Ми да!

tujnata`NoNa
05-20-2006, 12:21
Abe niki ti v red li si?Za koi e toq put?Molq te stegni se malko i vlez vuv Frenskata gimnaziq!
NONA

go6ko hubaveca
05-20-2006, 16:45
kvoto i da ti govorqt vinagi staa duma za ebane [-X
nie iskame ot vas samo ebane ku4ki \:D/

go6ko hubaveca
05-20-2006, 16:46

go6ko hubaveca
05-20-2006, 16:49

sk8girL
05-20-2006, 16:59
mi te povechto momcheta kato spresh da im obrushtash vnimanie im stavash interesna takache spored men e ot tova a ako iskash da zdurjish interesa na mu se hvurlqi vednaga v rucete a se druj po drupnato
Дам.. напълно съм съгласна.Когато видят,че вече ти е безразлично започват отново да се натягат и когато отново паднеш са доволни.
Но все пак ако имаш нещо към него послушай сърцето си, но остави той да направи крачката:)

barbito
05-20-2006, 18:46
MERSI mnogonaistina mi pomognaxte ve4e sam 100% sigyrna 4e moga da raz4itam na vas

zaharcheto_f
05-20-2006, 19:56
mila, kak iskam i pri men da se varne, kakto pri teb.No spored men ne se vra6tai vednaga pri nego iz4akai da vidi6 dali ima tarpene da te 4aka i da se bori za teb i lubovta ti.

POLA^_^
05-20-2006, 20:03
Сложна работаа.... :-k Ама все пак му дай още 1 шанс,но се дръж така сякаш ти командваш,да си знае мястото,не му давай поводи да си мисли,че си изцяло негова,колкото и да го обичаш...поне аз така мисля...съвети давам,ма мен ако ме пита човек,нямам волята да ги правя тия неща,за тва ти желая успех на теб :wink:

SKAPAN JIVOT
05-21-2006, 10:56
Davai mila ne si prenebregvai 4uvstvata.Kato gledam kakvi saveti si mi davala na mene ti si straxoten 4ovek :D DERZAI

jadna_za_lubov
05-21-2006, 13:22
.............

barbito
05-21-2006, 13:28
mersi

avito_{P}
05-23-2006, 16:20
mi niki mislq 4e trqa da opitva6 dokato ti pisne puk da stava kvoto 6te \:D/