PDA

View Full Version : kartichka za klasnata

ludichkata__
05-18-2006, 16:29
Zdraveite,sladuri.
Imam edna molba:) Tazi godina s moq klas zavyrshvame i otivame na bal v Sl.brqg. I se poluchi mnogo kofti, zashtoto klasnata ni se razbolq seriozno i nqma da moje da doide. Utre shte i idem na gosti da q vidim kak e i da i podarim podaryka, koito sme q vzeli...no ne znaem kakvo da napishem v kartichkata...t.e. znaem, no neshto ne znaem kak prodyljavashe tova koeto iskame da i napishem "Za vremeto, kogato dnes shte byde nqkoga...."
Mnogo molq nqkoi, ako moje da pomogne da go napravi:)
Blagodarq vi predvaritelno!

GreenLadyM
05-18-2006, 17:16
Не знам дали е за случая,но ако се добави и нещо за класната може и да стане:
"Колко дълго сме чакали този,последният час,а пък сега сме разплакани,никой не бърза от нас.Сякаш към старите чинове всеки е вързан с въже.Тук от деца сме преминали в млади жени и мъже,влюбено всички сме гледали,в клас ни е толкоз добре.Нека звънецът последен времето хукнало спре!"

Loshotia
05-18-2006, 17:20
Ми според мен това по горе е банално. Нека всеки един от вас да напише нещо от него си- верно то ще стане тетрадка а не картичка но поне ще е оргинално. Дай тетрадката на секи и да напише или пожелание или фън спомен от даскалото или с класа. Много по добре ще е така

Prosto^Kelesh^ff
05-18-2006, 18:02
Това на грийн лейди е хубаво,но зависи какво искате да е,спомен...или нещо да напишете което вие мислите..нещо от сърце...не казвам че спомена не е,но нещо което сам си го измислил понякога значи много повече :)