PDA

View Full Version : Имам чувството, че е излизала и с други през нашата връзка

05-19-2006, 10:55
Случка 1
Ще го кажа накратко...тъй като съм 12 клас и хода на урочета.... Веднъж като бях на урок приятелката ми каза, че излиза с братовчедките си. Като се върнах от курса я питах как е прекарала и тя ми каза, че е била на боулинг. ОБаче вчера като си говорихме и се заприказвахме за едно заведение, където има боулинг. И тя най-учудващо за мен ми каза, че не е ходила никога там. Аз и зададох въпроса...е как нали беше с твоите братовчедки и тя леко се стаписа и ми изръси: Ми мило аз имам склероза май май...забравих"

Случка 2
Другият път беше веднъж, когато излезнах с един мой приятел. И тя решила и тя да излезне. И на другия ден я питах..."къде беше бе мило" и тя вика ми бях с Герито и аз и викам, я си помисли и тя пак вика бях с Герито...аз замълчах и пак я питах дали е сигурна в това, което ми говори, защото ми се строи, че ме лъже и тя тогава ми каза "Уф, мило бях сама". И аз вика как така ще обикаляш сама по центъра а у и тя ми вика...неудобно ми беше да ти кажа, че бях сама, за да не ми се смееш и аз реших да не я питам повече.........

Случка 3
Един друг път, когато бях на уроче по математика...мойта жена решила да излезне с бившия и приятел да се разкарат, че нямало какво да парви. Е тук поне ми каза, че е била с него, но то нямаше кво друго да нарпави...все пак аз го познавам момчето.

NeSTa_86
05-19-2006, 11:01
:evil:

Nadelina
05-19-2006, 11:13
Kaji i da zeme da se stegne...pochni da blafirash..seedno znaesh za pohojdeniqta i ...i tq she si priznae..kaji i che ne mojesh da tarpish podobno otnoshenie...i ako misli da prodaljava taka ..pokaji i vratata!

Soakak
05-19-2006, 11:17
Много кофти пич...
Яко лъжи...

sometimes_
05-19-2006, 11:33
Май сериозно те лъже тва момиче... Вземи да я проследиш някой път... Глупаво е, ама поне ще знаеш дали те лъже... :-k

^sladyranka`
05-19-2006, 12:17
Hmm... mnogo zdravo te laje!Vzemete si pogovorete malko .Obqsni i 4e tova ne ti haresva ili pak zapo4ni i ti da pravi6 taka...I az nz kvo da si pomislq... mojebi momi4eto si e takova

05-19-2006, 13:33
perni i dva 6amara ::: az taka vakarah moita u praviq put

Krem4eto
05-21-2006, 11:38
Май сериозно те лъже тва момиче... Вземи да я проследиш някой път... Глупаво е, ама поне ще знаеш дали те лъже... :-k Ми май това е единствения вариянт!

barbito
05-21-2006, 11:57
pogovori s neq kaji i 4e si se ymoril ot lajite i da zame da se zamisli malko.............

jadna_za_lubov
05-21-2006, 13:38
Много кофти пич...
Яко лъжи...
kvo 6e praim sq...?! :(

barbito
05-21-2006, 13:39
govori s neq

05-21-2006, 21:30
Хах каква изненада днеска....
Случка 4
Седа аз и и разглеждам телефона и отивам на приети повиквания ... и гледам някакъв номер непознат. И тя вика какво правиш бе мило и аз виам гледам кой ти е звънял и тя такава се стъпи и вика никой не ми е звънял и аз и дадох телефона и тя взе да си гледа номерата. И стигна до тоя номер и вика... а мило запиши, че тоя номер е на кака ваня. и аз пиша такъв и викам аз ся ще се обада на кака ти тав оноваи тя вика а недей мило, недей тя ми е кака за кво ще и звъниш и аз приодължавам да упорствам и тя пак недей бе мило тя ми е кака а у ...и аз видях, че ме лъж и звъннах и изненада...някъв мъж ми вдига такъв ;)
И и хвърлих телефона в нея и си тръгнах. И няква после вика това е един позант на мойта приятелка. Тя му стрелна от моя телефона, а у . и т.н....

Май да е махам,а?

05-21-2006, 21:57
за тази жена - анален секс и през това време ... бой в бъбреците...да се научи да не лъже :---) [-X

[UN]HappY
05-21-2006, 22:15
perni i dva 6amara ::: az taka vakarah moita u praviq put :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Ami pogovori s neq i i kaji che tova ne moje da prod1ljava taka. Ako ne te obicha ili si ima dryg prosto da ne te l1je, shtoto taka l1je i samata sebe si.. :---)

[UN]HappY
05-21-2006, 22:17
Май да е махам,а?
iska li pitane ???? ](*,)

SLaDkO_Mi6Le
05-22-2006, 19:55
леле това момиче е за убиване то поне като лъже да знае как да го прави,ама тя и това не може да направи!по хубаво я зарежи,за да те лъже така значи,че или няма чувства към тебе или и аз не знам!;) успехче :) :mrgreen: :mrgreen: :evil:

sameone
05-22-2006, 21:08
xi4 ne ti trqbva takova momi4e...

VR6
05-22-2006, 21:11
Приятел мисля, че най-добре е да зарежеш този БОКЛУК :!:

05-22-2006, 21:28
Да ти кажа имах подобен проблем и това което направих беше да и бия шута по най-бързия начин! Айде успех и кажи какво е станало после ;)