View Full Version : Как да възбуда максимално едно момиче?
как да възбуда максимално едно момиче.Значи пробвах едно нещо което прочетох тук и мисля че подеиства.Докато още нали не сме се съблекли нали се целуваме гушкаме аз си плъзгам ръката по бедрото и от вътрешната страна и докато стигна до вагината и не я пипам или я местя на другото и бедро и тн играя си та мисля че това беше подеиствало доста се подмокри та някои ако може да сподели някакви подобни номерца и тн ....
PleasureSeeker
05-19-2006, 22:50
да е идеята си я бива...ама недей разчитай на такива статии...едно момиче може да бъде възбудено по мн начини...отдай се на мига ефективно е...дай сичко от себе си...целувки милвания..и ще стане 8)
като и счупиш носа
da e probvai taka moje i da sa vazbudi
predi da po4ne6 da q ebe6 q celuvai dosta taka bavni4ko i nejno po tqloto i kato q vidi6 4e e gotova q mqtai
fasta4eto
05-20-2006, 08:12
като и счупиш носа
da e probvai taka moje i da sa vazbudi
predi da po4ne6 da q ebe6 q celuvai dosta taka bavni4ko i nejno po tqloto i kato q vidi6 4e e gotova q mqtai
brigada mmmmmmm =D> mnogo qk serial O:)
sq po temata 4e se otplesnah poprincip vsqko momi4e e razli4no i erogennata zona mu e razli4na i nqma konkreten na4in koito da deistva pri vsi4ki taka4e neraz4itai na saveti ot tuk a q prou4vai i sam i nameri erogennite mestenca :wink:
vsqko edno momi4e go kefqt razli4ni metsa celuvai q navsqkade puskai ra4i4ki i sam 6te razberesh koe i e nai priqtno O:)
Pitai q koe q vyjbujda nai-mnogo ;)
хахахха правилно, но и неправилно...
Според мен едно момиче винаги от едно момче да знае какво да прави ...
А що става с тези дето незнаят е добър въпрос...
MrAsNiKa
10-24-2006, 19:36
Човек се учи докато е жив :twisted:
zna4i gledai samo rucete ti da ne sa studeni, za6toto kojata e mn 4uvstvitelno, specialno men mn me vuzbujda nqkoi da me gali i celuva...da me hape i smu4e na mqstoto mejdu gurdite i korema...ne6to kato rebra sa tam, posle pusni ruka kum klitora i otidi nazad kum otvora i mejdu tova mqsto leko natisni i s vurtelivi dvijeni masajirai, sled kato napravi6 eedin dva kruga zaburzai i posle leko pipai mqstoto...stra6no e!
love_delight
10-24-2006, 20:20
докато се гушкате и целувате спри за момент и я погледни в очите и й се усмихни. като те попита `какво?` ти се наведи до ухото й и започни да целуваш ушната мида и дори лекичко можеш да я захапеш.. доказан елемент от любовната игра :wink:
zna4i gledai samo rucete ti da ne sa studeni, za6toto kojata e mn 4uvstvitelno, specialno men mn me vuzbujda nqkoi da me gali i celuva...da me hape i smu4e na mqstoto mejdu gurdite i korema...ne6to kato rebra sa tam, posle pusni ruka kum klitora i otidi nazad kum otvora i mejdu tova mqsto leko natisni i s vurtelivi dvijeni masajirai, sled kato napravi6 eedin dva kruga zaburzai i posle leko pipai mqstoto...stra6no e!
Q obqsni po podrobno 4e ni6to ne razbrah :oops: :roll:
fire_spark
10-25-2006, 09:50
докато се гушкате и целувате спри за момент и я погледни в очите и й се усмихни. като те попита `какво?` ти се наведи до ухото й и започни да целуваш ушната мида и дори лекичко можеш да я захапеш.. доказан елемент от любовната игра :wink:
ау това е гадно! :-&
но с1вета за клитора е наистина много доб1р.приятеля ми го прави-невероятно е!!!
Вържи й ръцете. После я тийзни малко. После отържи едната й ръка,точно когато е много възбудена. Но не й давай да прави всичко с нея. Чак накрая я пусни да лудее. :twisted:
Забелязала съм, че някви абсолютно обикновенни неща, дори докосване по лицето, може да нажежи страстите адски много, ако обаче е от човек който силно те привлича.
Пък ако не ме кефи,ако ще езика му да изсъхне докато ме лиже...се тая(тва беше лирическо отклонение)
А иначе.. поиграй си , пък то ще си проличи какво и харесва ;)
Целувай я по гърба и раменете. Тва си е бая възбуждащо. А, и нещо супер важно - докосвай я, гали я навсякъде, но гледай да свдеш до минимум сякъв допир до клитора й 4ак до последния момент, когато усетиш 4е наистина не издържа пове4е. След такова мъ4ение, само леки4ко да й пуснеш ези4е и ще е готова и на седмото небе \:D/
Някои обичат по дупето дрги да ги цомбиш, трети не дават да ги галиш, четвърти имат гъдел, пети нищо не усещат....
удряш кинтите у масата и питаш "кефиш ли се а?" или щом си на маса може да питаш "абе ти мене уважаваш ли мъ, ризбириш ли?"