.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Как да възбуда максимално едно момиче?

как да възбуда максимално едно момиче.Значи пробвах едно нещо което прочетох тук и мисля че подеиства.Докато още нали не сме се съблекли нали се целуваме гушкаме аз си плъзгам ръката по бедрото и от вътрешната страна и докато стигна до вагината и не я пипам или я местя на другото и бедро и тн играя си та мисля че това беше подеиствало доста се подмокри та някои ако може да сподели някакви подобни номерца и тн ....

Голям фен
    Град
    Пловдив
    да е идеята си я бива...ама недей разчитай на такива статии...едно момиче може да бъде възбудено по мн начини...отдай се на мига ефективно е...дай сичко от себе си...целувки милвания..и ще стане
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Guest
    като и счупиш носа

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    като и счупиш носа
    da e probvai taka moje i da sa vazbudi

predi da po4ne6 da q ebe6 q celuvai dosta taka bavni4ko i nejno po tqloto i kato q vidi6 4e e gotova q mqtai

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Lyv4eto`
    като и счупиш носа
    da e probvai taka moje i da sa vazbudi

predi da po4ne6 da q ebe6 q celuvai dosta taka bavni4ko i nejno po tqloto i kato q vidi6 4e e gotova q mqtai
    brigada mmmmmmm =D> mnogo qk serial
    sq po temata 4e se otplesnah poprincip vsqko momi4e e razli4no i erogennata zona mu e razli4na i nqma konkreten na4in koito da deistva pri vsi4ki taka4e neraz4itai na saveti ot tuk a q prou4vai i sam i nameri erogennite mestenca
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    vsqko edno momi4e go kefqt razli4ni metsa celuvai q navsqkade puskai ra4i4ki i sam 6te razberesh koe i e nai priqtno
    Love you Kris !!!

Guest
    Pitai q koe q vyjbujda nai-mnogo

Guest
    хахахха правилно, но и неправилно...
    Според мен едно момиче винаги от едно момче да знае какво да прави ...
    А що става с тези дето незнаят е добър въпрос...

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Човек се учи докато е жив

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Guest
    zna4i gledai samo rucete ti da ne sa studeni, za6toto kojata e mn 4uvstvitelno, specialno men mn me vuzbujda nqkoi da me gali i celuva...da me hape i smu4e na mqstoto mejdu gurdite i korema...ne6to kato rebra sa tam, posle pusni ruka kum klitora i otidi nazad kum otvora i mejdu tova mqsto leko natisni i s vurtelivi dvijeni masajirai, sled kato napravi6 eedin dva kruga zaburzai i posle leko pipai mqstoto...stra6no e!

Фен
    Град
    BlondLandia
    докато се гушкате и целувате спри за момент и я погледни в очите и й се усмихни. като те попита `какво?` ти се наведи до ухото й и започни да целуваш ушната мида и дори лекичко можеш да я захапеш.. доказан елемент от любовната игра
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Guest
    zna4i gledai samo rucete ti da ne sa studeni, za6toto kojata e mn 4uvstvitelno, specialno men mn me vuzbujda nqkoi da me gali i celuva...da me hape i smu4e na mqstoto mejdu gurdite i korema...ne6to kato rebra sa tam, posle pusni ruka kum klitora i otidi nazad kum otvora i mejdu tova mqsto leko natisni i s vurtelivi dvijeni masajirai, sled kato napravi6 eedin dva kruga zaburzai i posle leko pipai mqstoto...stra6no e!
    Q obqsni po podrobno 4e ni6to ne razbrah

Цитирай Първоначално написано от love_delight
    докато се гушкате и целувате спри за момент и я погледни в очите и й се усмихни. като те попита `какво?` ти се наведи до ухото й и започни да целуваш ушната мида и дори лекичко можеш да я захапеш.. доказан елемент от любовната игра
    ау това е гадно!

но с1вета за клитора е наистина много доб1р.приятеля ми го прави-невероятно е!!!

Мега фен Аватара на quench
    Вържи й ръцете. После я тийзни малко. После отържи едната й ръка,точно когато е много възбудена. Но не й давай да прави всичко с нея. Чак накрая я пусни да лудее.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Забелязала съм, че някви абсолютно обикновенни неща, дори докосване по лицето, може да нажежи страстите адски много, ако обаче е от човек който силно те привлича.
    Пък ако не ме кефи,ако ще езика му да изсъхне докато ме лиже...се тая(тва беше лирическо отклонение)
    А иначе.. поиграй си , пък то ще си проличи какво и харесва
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Мега фен
    Град
    SF
    Целувай я по гърба и раменете. Тва си е бая възбуждащо. А, и нещо супер важно - докосвай я, гали я навсякъде, но гледай да свдеш до минимум сякъв допир до клитора й 4ак до последния момент, когато усетиш 4е наистина не издържа пове4е. След такова мъ4ение, само леки4ко да й пуснеш ези4е и ще е готова и на седмото небе \/

Робинята на Quench

Супер фен
    Някои обичат по дупето дрги да ги цомбиш, трети не дават да ги галиш, четвърти имат гъдел, пети нищо не усещат....
    2т. системно

Супер фен
    удряш кинтите у масата и питаш "кефиш ли се а?" или щом си на маса може да питаш "абе ти мене уважаваш ли мъ, ризбириш ли?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си