View Full Version : MUSKULITE-VUPROS KUM MOMI4ETATA
DAREDEVIL_14_SF
05-20-2006, 22:34
PO PRINCIP SPORED POVE4ETO MOMI4ETA EDNO OT KA4ESTVATA NA IDEALNIQ MUJ SA MUSKULITE! NO KAKVO DA PRAVIM NIE?!
PS: NE SLABOTELESNITE A NORMALNITE HORA-NIE :P
MOMI4ETA NE MISLITE LI 4E 4OVEK VSE PAK SE OPREDELQ POVE4E OT HARAKTERA A NE TOLKOVA OT TQLOTO
Еми ако и ти определяш момичетата, които харесваш по характерите им, а не по външността им окей :wink: . Няма да имаш проблеми с тях. Зимаш си грозна и умна и ще бъде твоя. :wink:
DarkSanctuary
05-21-2006, 01:10
Това според повечето момичета на каква възраст е? 12-13-14? Както по-малките момчета се впечатляват от големи гърди и външния вид им е приоритет, така и малките момичета харесват мускулести батковци....нормално! С течение на времето тези неща минават на заден план или дори напълно изчезват и са заменени от доста по-сериозни качества, които човек търси и иска да притежава неговия партньор! Споко всичко е до време!
хЪхЪ.. мускулите... :lol:
Гледай сега, моята теория е, че трябва да имаш красиво и най-важното - поддържано тяло.. да си го миеш всекидневно, да се бръснеш тук-там.. да го ароматизираш с някое приятно душ гелче..
Никой няма да те убие, ако не си фитнесист... под секрет ще ти кажа, че добре оформената коремна и гръдна област носят повече активи 8)
И все пак - кой го е грижа колко са ти големи мускулите или колко са и големи гърдите? Отговор - незначителния човечец ;-)
Гласувах за второто!
Просто мъже с много мускули ме отрвъщават, дори докато си пиша мнението в дясно нали има един банер на yoosms и тук гледам Роналдо без тениска - ако единственото нещо, по което трябва да го е оценя е тялото му - не ми харесва! Обаче и слаботелесни въобще не ги тача, прекалено детински ми изглеждат. И съм напълно за мнението на machoka, важно е да си поддържаш личната хигиена, а не единсвената ти мисъл да е как ще ходиш да блъскаш и с какво да се тъпчеш, че после това да се превърне в мускули.
Game_Over_Boys
05-21-2006, 08:37
Харесва ми един мъж да има хубаво и поддържано тяло,а дали е с мускули няма голямо значение! :P
NeSTa_86
05-21-2006, 08:46
Мускулите не са съществения признак, по който си избират партнъор жените. ПАРИТЕ му е майката :evil:
Мускулите не са съществения признак, по който си избират партнъор жените. ПАРИТЕ му е майката :evil:
=D> =D>
miloto_girl_4e
05-21-2006, 09:33
все ми и едно... тялото какво му е,само да не е дебел :wink:
Communist
05-21-2006, 09:36
все ми и едно... тялото какво му е,само да не е дебел :wink:
Някакъв проблем ли имаш с дебелите хора ва????? :smt013 :smt013 :smt011 :smt013 :smt019
ProstoAz
05-21-2006, 10:23
То така като гледам май само аз ще се изкажа по по-различен начин...
Моите предпочитания са насочени към хубавите и стегнати мъжки тела. Само че какво лошо има в това не виждам. Грях ли е, че човек се опитва да изглежда добре и че се грижи за себе си?
Също така предпочитам по-едрите...дори да не е всичко мускули...просто не си падам по хилавичките (може би, защото и аз не съм от най-хилавите :lol: ).
С колегата съм съгласна - за добре оформената коремна и гръдна област - определено ти носят активи сред голяма част от женското население! :D Само че пък аз обръщам голямо внимание и на краката - мнооооооого рядко се среща мъж с хубави крака. :?
fasta4eto
05-21-2006, 10:59
хЪхЪ.. мускулите... :lol:
Гледай сега, моята теория е, че трябва да имаш красиво и най-важното - поддържано тяло.. да си го миеш всекидневно, да се бръснеш тук-там.. да го ароматизираш с някое приятно душ гелче..
Никой няма да те убие, ако не си фитнесист... под секрет ще ти кажа, че добре оформената коремна и гръдна област носят повече активи 8)
И все пак - кой го е грижа колко са ти големи мускулите или колко са и големи гърдите? Отговор - незначителния човечец ;-)
mnogo saglasna osven tova mnogo po vajno e kak se darji dadeno mom4e s teb a ne kak izglejda bez drehi :!:
missito_
05-21-2006, 11:04
Значи аз харесвам момчета с добре оформено тяло и стегнато.прекалено много мускулеестото тяло понякога е грозно(културистите не ме кефят особено)но ми харесва формите да са изпъкнали но не прекалено просто да има оформен релеф.отпуснатото мъжко тяло едва ли привлича и кокото и да гледаш характера все пак и двете неща са важни,поне според мен.защото както момчетата се заглеждат по мацки с готини тела такаи момичетата харесват момчета с стегнати и добре оформени тела. :)
sexy_divo_bonbon4e
05-21-2006, 13:46
АЙДЕ, АЙДЕ....САМО НЕ МИ КАЗВАЙТЕ, ЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ МОМЧЕТО ЩЕ Е С КОРЕМ 2 МЕТРА НАПРЕД ИЛИ РЕЛЕФА НА ТЯЛОТО МУ СЕ ОЧЕРТАВА ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО....А И НЕ Е МНОГО ГОТИНО ДА ГЛЕДАШ НЯКАКЪВ ДЕТО СЕКИ МОМЕНТ ЩЕ СЕ РАЗГЛОБИ!!!!!! [-X
Спрете да пишете с включен Caps Lock!!!В интернет това е равно на викане,а и е адски дразнещо за четене.
А колкото до въпроса-не си падам по мускули.Стегнат и вискок,да,но гардеробите ме дразнят.Още повече,че се превръщат в един вид самовлюбени-фитнес-маниаци,а разговорите за хранителни добавки и упражнения във фитнеса не са ми от любимите.
Ммм, чесно да ви призная, хич не ме кефят мускулести мъже! Предпочитам по-слабичките. Нещо от рода 175 65 кг, да речем. Примерно казвам естествено. Има много други неща, които излизат на преден план. Душевността, характера... Дори усмивката и изражението на погледа са по-важни от тялото, според мен. Тялото можеш да го напомпаш или отслабиш за има-няма половин година. Но характера се променя мноого по-трудно. А и нищо не се знае - човек може да се влюби в някого, който е пълна противоположност на това, което харесва по принцип (в това число тяло, очи и т.н.). :wink:
_FroZeN_TeaRs_
05-21-2006, 14:32
Още повече,че се превръщат в един вид самовлюбени-фитнес-маниаци,а разговорите за хранителни добавки и упражнения във фитнеса не са ми от любимите.
=D> =D> =D> =D> =D>
Напълно съм съгласен с теб .. почти всички мои приятели и познати, които се занимават с фитнес все това им е в устата .. и определено е много дразнещо :x :evil:
Имам предвид, че колкото и да се мъча, не успявам да сменя темата, за да си поговорим за нещо друго .. все за фитнес и за това кой колко "здрав" бил и какъв е "изрод брааат", въобще все тем подобни :smt011
ani4ka18
05-21-2006, 21:42
аз лично предпочитам нещо средно. мен също прекалено мусколистите мъже ми действат отблъскващо, ама нали все нещо трябва да има да пипнеш и по ръцете?! :wink: тъй че златната среда и най-доброто решение :D
KRaLiCa_na_OrGaZmA
05-21-2006, 21:59
PO PRINCIP SPORED POVE4ETO MOMI4ETA EDNO OT KA4ESTVATA NA IDEALNIQ MUJ SA MUSKULITE! NO KAKVO DA PRAVIM NIE?!
PS: NE SLABOTELESNITE A NORMALNITE HORA-NIE :P
MOMI4ETA NE MISLITE LI 4E 4OVEK VSE PAK SE OPREDELQ POVE4E OT HARAKTERA A NE TOLKOVA OT TQLOTO
emi da ne e samo koja i kokali da si lichi che trenira ma ne i nekaf napompan kat king kong :roll:
NeSTa_86
05-21-2006, 22:18
тея , които се зобат заради жените са ми много смешни
http://i.yoosms.com/i/uploaded/anim/1123533531195.gif
biberon4e
05-22-2006, 17:26
Оооооооооо,колко съм се наслушала на такива дето за тях само характерът е важен.Всяка втора(ако не и първа :mrgreen: )девойка се заглежда по стегнати дупета и широки плещи....включително и аз =P~
Обожавам момчета с мускули, но не с големи "напомпани" мускули, или такива огромни типове. Просто да са хубаво изразени мускули, наистина е много "подлудващо". Ами говорите за умстевни качества и подобни , но честно да си призная скоро се запознах с едно такова момче "мои тип" на външен вид, няколко дни бях направо като зашеметена без да се интересувам от интелект, качества и т.н.