View Full Version : Проблем с девственица
Изчетох доста теми, но точно за моят проблем невидях .
С приятелката ми решихме да правим секс, но за мое голямо учудване е девствена. Казах си, ми добре .. явно само с девствени ми върви. Направих си любовната игра преди скекса за да предразположа момичето... и усетих , че е влажна вече и предприех решителните действия. Хубаво, ама аз си знам, че свършвам бързо ... и за 3 мин. горе-долу предадох фронта. А нея доста я болеше, не е крещяла... но през цялото време ми казваше колко боли, а аз я утешавах, че е нормално и да изтърпи. След няколко минути бях отново готов (как го дихнах пък не ме питайте, че и бях на 4 водки... мани беги) Този път продължи към 15 мин. приблизително, като неуспях дори да свърша, а паднах капнал от умора. Питах я дали я боли още а тя ми отговори, че не толкова вече. А пък нямаше ни кръв ... ни мръв. Предната ми приятелка също беше девствена и също нямаше кръв при нея.
Та въпросът ми е колко нормално е това да ги боли и в същото време да няма кръв....
...и също така, аджаба ... колко трябва да ти влезе оная работа за да е възможно разкъсването на ципата.
Вече почвам да си мисля , че ми има нещо.... а и по този начин разочаровам партньорката си . :cry:
ProstoAz
05-21-2006, 10:30
Не е задължително да има кръв, бе, приятельо. И при мен нямаше кръв, но пък си болеше - няма спор. Напълно нормално е!
Въпросът не е "колко дълга трябва да ти е оная работа за да е възможно разкъсването на ципата" - тя може да се е разкъсала отдавна поради многообразни причини, може да няма такава...девствената ципа се разкъсва напълно след първото раждане. И още нещо - не е важна дължината на половия ти орган, а дебелината - девствената ципа не е толкова далече. :lol:
gangbang
05-21-2006, 10:35
Та въпросът ми е колко нормално е това да ги боли и в същото време да няма кръв....
...и също така, аджаба ... колко трябва да ти влезе оная работа за да е възможно разкъсването на ципата.
Все още няма стандарт по БДС за това. :mrgreen:
Просто го правиш по усет, има си инстинкти за тая работа и при всеки е строго индивидуално.
А как да разбера дали съм я отворил, или не ? Представете си , стане нещо и скъсаме, демек няма да имаме втори път, и тръгне с друг... като ужким аз съм я отворил, а се окаже така, че той да я отвори. Тогава ще умра от срам просто. :( Така яко ще ми ударят по мъжкото достойнство, че ..... мани беги
ProstoAz
05-21-2006, 10:56
Какво разбираш ти под "отворил"? Това да не е консерва. :shock: [-X
fasta4eto
05-21-2006, 11:06
Не е задължително да има кръв, бе, приятельо. И при мен нямаше кръв, но пък си болеше - няма спор. Напълно нормално е!
Въпросът не е "колко дълга трябва да ти е оная работа за да е възможно разкъсването на ципата" - тя може да се е разкъсала отдавна поради многообразни причини, може да няма такава...девствената ципа се разкъсва напълно след първото раждане. И още нещо - не е важна дължината на половия ти орган, а дебелината - девствената ципа не е толкова далече. :lol:
saglasna pri tova ako si i go vkaral celiq pone vednaj predpolagam 4e si si svar6il rabotata
Абе я порасни бе пич! Отворил?! Ти за консервата в хладилника ли говориш или за момичето, което обичаш. Баси народа. Като е спала веднъж с теб, що си мислиш, че и вторият път няма да я боли, че и третия? Мислиш само за собствената си измислена гордост! И как ще разбереш дали с другия я е боляло или не? Ти какво ще седиш на инспекция?
PleasureSeeker
05-21-2006, 11:20
ае бате...закво веднага почваш да мислиш за собвтвеното си достойнство...това ти е грешката...помисли за момичето...за болката и..бъди съпричастен..нали знаеш ако искаш да те обичат..обичай...
Приемам ви критиките, които мисля наистина са с основание. Обичам това момиче и правя всичко за нея. Наистина жените ги боли малко или много при полов акт, но си мисля и, че изпитват удоволствие... поне малко.
fasta4eto
05-21-2006, 11:50
Приемам ви критиките, които мисля наистина са с основание. Обичам това момиче и правя всичко за нея. Наистина жените ги боли малко или много при полов акт, но си мисля и, че изпитват удоволствие... поне малко.
udovolstvieto idva posle 4ak sled 2-3 pat
udovolstvieto idva posle 4ak sled 2-3 pat
Дамм..напълно съм съгласна...;) =D> =D> =D>
krem4et0
05-21-2006, 12:00
Не се обиждай,ама ако ми беше гадже и имаше такова отношение към девствеността ми изобщо нямаше да си легна с теб!За мен както и за повечето момичета първият път е важен,но и болезнен.Трябва да е нещо специално,а не просто като решение на досадния проблем с девствеността.Е не е най-приятното нещо на света-болезнено е,но не е задължително да има кръв.Аз и сега пак понякога изпитвам болка при проникването,а някой път прекъсвам акта от болка,но това е и защото влагалището ми е все още тясно.Така че болката не е само от разкъсването,но и от това.А сега малко по другите неща,които те вълнуват-"отворил" си я,споко.Ама и да не си не физическото е толкова важно да ти кажа.В нейното съзнание ти ще си първият,с когото е правила секс.А като си се поизложил-ами давай пак и пак-тя не искаше ли на поправителен да ходиш.И горкото момиче какво удоволствие искаш да получи след като за 15 мин се умаряш и не можеш.Мале то ако при мен се случи толкова бързо да стане работата после на гаджето му е кофти че е бързал и не е успял да се контролира.Ама нали ти казах на поправка го викам и тогава е далеч по-добре.За да и е готино повече,научи се да го правиш по-дълго.Жените се възбуждат по-бавно!
Благодаря на всички. Надявам се да са ми от полза съветите и критиките ви.
Поздрави !
Това с удоволствието не идва изведнъж. То си идва с времето, практиката и опознаването на партньора.
strawberry1988
05-21-2006, 14:48
ami purviq put ne vinagi ima kruv,no po4ti vinagi ima bolka,za6toto vlzagali6teto se raz6irqva.Ne se pritesnqvai,sled 1-2 put 6te mine
Мдааа.. така е, брато. Другите ти го казаха. Вярваш ли ми, че първите 10 пъви, в които правих секс не изпитвах ама грам удоволствие. 1- бях си спечена, не можех да се отпусна, болеше ме, не бях свикнала още с чувството.. После после се появи истинското удоволствие от секса. Но това не означава, че тогава не ме е "отворил", както се изразяваш. А и девствената ципа е на входа на влагалището, т.е. "отворил си я!" Но въпреки това и сега и сега ми се случва да ме боли от секса, ако не съм добре влажна и т.н. А ти нз бързо или бавно го правеше? Защото ако си почнал бързо- не е работа! То си боли яката. Според мен трябва да почваш бавно, а тя ако иска да забързате - ще ти го покаже. А и така може по-бавно да свършиш. Нз ти правиш ли й френска? Така ще се възбуди повече и ще я овлажниш повече. А пък и френската не е придружена с никаква болка - т.е. тя само ще се кефи. Така че ще изпита така желаното от теб удоволствие. Нз пиши как се развиват нещата. :wink: