View Full Version : Svirkite dokazvat li lubovta ti kum 4ovek?
Imam priqtel ot godina i polovina.Razbirame se mnogo dobre i vsi4ko si e na red, no ot skoro vreme postoqnno mi povtarq 4e v edna vruzka e mnogo vajna orazlata lubov i tova e dokazatelstvo 4e obi4a6 4oveka do teb 6tom si gotova da mu dostavi6 takova udovolstvie.Ne 4e me e gnus ot tova no prosto...de da znam ne go razbiram i neznam kak da postupq..znam 4e mi e tupa temata no spodelete vie kak se 4uvstvahte predi da go napravite za 1 put tova i.. kak se 4uvstvahte i sled tova...ne6to promeni li se v otno6eniqta vi..razkajete mi kakvoto iskate po temata..e ako iskate.Blagodarq predvaritelno i ako moje bez mnogo obidi znam 4e temata e tupa..
Master_88
05-21-2006, 19:35
Ако неискаш да правиш,не прави
"postoqnno mi povtarq 4e v edna vruzka e mnogo vajna orazlata lubov i tova e dokazatelstvo 4e obi4a6 4oveka do teb 6tom si gotova da mu dostavi6 takova udovolstvie"
Глупости. Просто иска да те накара да му духаш, щото да се хвали пред приятелчетата си :roll: . Ако не искаш - недей, тея глупости дето ти промива мозъка с тях изобщо не са верни. 8)
Това което прави приятеля ти е много тъпо....един вид ти казва "ако ме обичаш ше го направиш" а това е НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ тъпото нещо което човек може да направи за да накара някого да направи нещо....като не искаш да му духаш недей... :smt018
miloto_girl_4e
05-21-2006, 19:55
ахахах,да бе..
бати глупостите дрънка това момче :mrgreen:
ама дори не може да лъже убедително.. хаха..
ако свирките доказваха любовта ...божеее...
просто момчето търси начин да му духаш..
бас ловя,че сте двамата на по 14-15 годинки?
то ти сто процента си на толкова де,за него - не знам...
не му духай,щом нямаш желание... :!:
sexy_diva
05-21-2006, 20:38
Oralnata lubow ne e dokazatelstvo za lubov.Dokazva samo, 4e priqtelqt ti ot4aqno iska da polu4i svirka.
pitbullbg
05-21-2006, 21:02
Ако неискаш да правиш,не прави
ba6... ne e raotata samo na nego da mu haresva...
shadow4e
05-21-2006, 21:11
но и все пак тя не е пробвало,ако пробва може да и хареса...
иначе опредлено не е доказателство за любов,просто мн му се иска да му одставиш и това удоволствие,сигурно в началото ти го е намеквал доста време и чак сега е почнал ад ти говори такива глупости:)
аз бих те посъветвала да пробваш,щом не те е гнус,на повечето им харесва. поне аз лично мн обичам....
но че не доказателство не е ,по този въпрос спор няма,въобще сексът не е най-важното нещо за мен в една връзка,даже въобще поне за мен...
Kogato neshtata se pravqt s jelanie , togava te sa istinski...
Ебати въпроса - дали е доказателство - не е доказателство, ама показва нещо, че държиш на него, че го приемаш и такива работи. А момиченцата си мислят, че го правим само, за да ни е кеф - е, да, хубаво е, но не е само физическият кеф. То представям си какъв ви е секса, щом ти не разбираш защо той иска свирка - разнообразие се казва. Ти това щом не разбираш сигурно не разбираш и защо трябва да правите секс и в друга поза освен мисионерската. Като не ти е неприятно какъв ти е проблема да му направиш. "Как се почувствахте след първата си свирка!!!" :twisted: Това да не е да застреляш човек та да се чувстваш особено след това - просто си опитала нещо ново - като ядеш нещо, което не си опитвала досега, как се чувстваш след това? Ако можеш да ми отговориш на тоя въпрос ще разбереш и отговора на твоя
He3HauKa
05-22-2006, 07:41
Ako ti ne iskash ne go pravi,i da ti kaja ako moq priqtel po4ne da mi se obqsnqva kak edna svirka e dokazatelstvo za lubov ,shte mu predloja nai uchitivo sam da si prai svirki :roll: Inache nqma nishto losho v tova da dostavish udovolstvie na choveka s koito si ,no ne ti e priqtno ili po nqkakva prichina ne iskash damu duhash nedei !
lamictal
05-22-2006, 08:45
Svirkata si e svirka, i sto godini sex da praite svirkata pak she si e svirka.
Tova 4e duhaneto ne dokazva liubov e nau4no dokazano tai kato liubovta ne ozna4ava duhane.
Neznam shto e takav problem ishto tolko ste se napregnali si4kite. Svirkata e 4ast ot sex i kakto vsqka druga 4ast ot sexa trqbva da e udovolstvie pone za ediniq.
Shtom pi4a iska svirka napravi mu svirka no pak mu poiskai da te lije primerno.
Nqma shto da se shashkash ot edna svirka ebasi to tva e napravo smeshno. Nai serioznata mi vrazka beshe s jena koqto nqma osobeno jelanie da duha. Oba4e tva sa "krevatni dogovorki" i 1vo nqma nujda da se obsajdat s celiq svqt i 2ro Ne tova e dokazatelstvo za liubov
I ako e to tva e da napravish neshto za 4oveka kogoto obi4ash...moje vi se ravnqva na nqkoq hubava nova dreshka v tvoite o4i...
Abe ima edna pesen v koqto se pee... "Ti zapali v mene ogan s duhane no pak uspq"
Zapali ogan v pi4a
NeSTa_86
05-22-2006, 08:46
еми пича просто се опитва по някакъв начин да те накара да му направиш свирка...то се е видяло, че сама няма да се сетиш ;)
Ами направи МУ ДЕ!!!!!!
ХОДИ ЛИ СТЕ една година и половина и ЩОМ чак сега иска явно МУ Е ВРЕМЕ>..все пак много време...СВИРКИТЕ СА част от секса и е хубао да доставиш удоволствие на парниора си още повече че не те е каръл толкова много време...дайте малко разннообразие...АЙДЕ и довечера да поработиш малко :wink:
Ами направи МУ ДЕ!!!!!!
ХОДИ ЛИ СТЕ една година и половина и ЩОМ чак сега иска явно МУ Е ВРЕМЕ>..все пак много време...СВИРКИТЕ СА част от секса и е хубао да доставиш удоволствие на парниора си още повече че не те е каръл толкова много време...дайте малко разннообразие...АЙДЕ и довечера да поработиш малко :wink:
mi saglasna sam godina i polovina ni6to ne i e kazal pak v slu4aq koi znae toi kak go e kazal i tq kak go e priela... naistina na sila ni6to ne stava ako ne go iskash ne go pravi,no oralnata lubov si e 4ast ot sex-a
Ахах.... Ами значи.. препоръката ми към момичето ми е да опита. Свирката не е доказателство за любовта, но пък от друга страна.. защо да не го направи, за да му достави удоволствие. Ако тя го обича, ще й бъде готино да го вижда щастлив...а точно такъв ще бъде, когато тя направи тази стъпка във връзката им. Не казвам задължително да го правиш, но пък защо да не опиташ. Ако той те прави щастлива, защо пък да си егоистка и неговите копнежи и мечти да ги оставиш на заден план. Не говоря конкретно за "свирките", ами и по принцип е така. Може дори например да отидете преди това в банята заедно, за да си уверена, че е чист.... така няма да се притесняваш толкова много. Ако ти ще правиш нещо за него... то тогава можеш и ти да го накараш да направи нещо за теб... Млади хора сте... защо не вземето всичко от живота. Опитай, пък ако не ти харесва не го прави повече..... Представи си, че го направиш на 40 годишна възраст за първи път... и ти хареса невероятно много.. Ще ти стане супер кофти, задето не си опитала по-рано и не си се наслаждавала на това цял живот, а и не си достигнала нови висоти в общуването с любимия си човек, доставяйки му неописуемо удоволствие. В общи линии... това е ! Опитай, пък после ти ще си пречениш.
Успех 8)
napalno saglasna sam s NASA =D>
krem4et0
05-22-2006, 14:46
Разбире се,че не е доказателство за любов.Ако ти не искаш и той не настоява-ето това е доказателство за любов!
Доказателство??? Ми следващия път ако ти каже, че скачането от 8 етажна сграда ще е доказателство? Скачаш ли?
Свирките са част от секса - тук не става въпрос за любов, а за възбуда. По принцип са нещо нормално, но не поискани по този начин.
Прави орална любов само, когато ти сама поискаш, не защото така трябва или те карат.
"Доказателство за любов"? Изнудва те.
година и половина и никога досега не си му правила свирка...ми засрами се!
тялото и духа са неразривно свързани,тва е нашата същност и природа.за да обичаш духа трябва да обичаш и тялото.щом те е гнус да му лапнеш патката начи не го обичаш!!!! :x
shadow4e
05-22-2006, 18:28
тя каза,че не я е гнус...
babi_girl
05-22-2006, 20:18
Свирките въобще не доказват любовта ти към него, казал го е, за да му духаш и да му покажеш, че може да иска всичко от теб. Ако не искаш не му духай, не давай да те манипулира. И следващия път като ти каже, че чрез свирките ще му покажеш колко го обичаш му кажи, че той ти показва колко те обича като ти говори такива глупости :evil:
тя каза,че не я е гнус...
ми закво неще тогава?абе вие не сте уред как може за една свирка да се праите малеееееее...просто човека да не те моли за някви невъзможни неща
Britney`laDy
05-22-2006, 21:06
Мисля че по скоро става дума за доверие...
Когато му правиш свирки..го допускаш още по близо до себе си..
А как съм се чувствала първия път.... :-k аз не съм мислила дни преди да го направя..става спонтанно..плюс това...не се притеснявай че 'няма да се получи'.. :lol:
strawberry1988
05-22-2006, 22:38
oralnata lubov ne dokazva lubovta kum 4oveka.A za tova dali da go napravi6-ti si re6ava6-ako ne sika6 ne go pravi,nali znae6-nasila hubost ne stava
маи маи приятеля ти само иска ти напълни дупето с любов :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
АРЕ ПЪК ВИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!! кво се правите на мотики.... ходят отдавна а вие давате съвети да не му правела!! Е кво не е ли заслужил още повече че не виждам причина...Ако беше тука някой 13г. келеш да се хвали че прави нон стоп свирчоци на гаджето си щяхте да отговаряте (" миииииии щом ти харесва прави муууу" ) а сега викате да не прай момичетоо...айдеее моля, човека просто си е поискал свирка КОЕ МУ Е ЛОШОТОО.....ПО НОРМАЛНО ОТ ТОВА НЯМА.... кво се правите... а ако беше пусната тема на колко годините правите свирки 80% щяха да почнат да квакат 12-14години налииииии?!?!? а сега се рпавите тука...
МОМИЧЕ ВЗЕМИ ПРОБВАЙ и достави удоволствие на пича си щом той се отнася толкова време добре с теб НЕ ВИЖДАМ ПРОБЛЕМ И НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ УПРЕКНЕ или да ти каже нещо...ИЗЖИВЕЙ това и нищо чудно да ти харесва...много момичета обичат
fasta4eto
05-23-2006, 08:12
АРЕ ПЪК ВИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!! кво се правите на мотики.... ходят отдавна а вие давате съвети да не му правела!! Е кво не е ли заслужил още повече че не виждам причина...Ако беше тука някой 13г. келеш да се хвали че прави нон стоп свирчоци на гаджето си щяхте да отговаряте (" миииииии щом ти харесва прави муууу" ) а сега викате да не прай момичетоо...айдеее моля, човека просто си е поискал свирка КОЕ МУ Е ЛОШОТОО.....ПО НОРМАЛНО ОТ ТОВА НЯМА.... кво се правите... а ако беше пусната тема на колко годините правите свирки 80% щяха да почнат да квакат 12-14години налииииии?!?!? а сега се рпавите тука...
МОМИЧЕ ВЗЕМИ ПРОБВАЙ и достави удоволствие на пича си щом той се отнася толкова време добре с теб НЕ ВИЖДАМ ПРОБЛЕМ И НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ УПРЕКНЕ или да ти каже нещо...ИЗЖИВЕЙ това и нищо чудно да ти харесва...много момичета обичат
=D>
`Death`Whore`
05-23-2006, 15:27
Свирките доказват единствено непритеснителността на момичето. Ти изобщо водиш ли полов живот? Ако да, значи не се чувстваш достатъчно добре с него или страдаш от задръжки и закостенял морал.
Аааами,глупости,4овека иска да му духа6 и тва е!Ни6то пове4е.Оба4е(не 4е се опитвам да се заяда)вси4ки моми4ета прекалено много се пла6ат от тия не6та - духа6 и тва е,няма да умре6 нито пък тои 6е те зареже по тоя слу4аи...Като 4ета некви теми(ооо,ми изгубила си детството си ,са си за ада)и ми се реве :cry: само ви пла6ат - за тва и има толкова тапи теми по тоя въпрос :smt014
=D>
=D> =D> =D>
NeSTa_86
05-23-2006, 16:50
=D>
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Stephanie Jay
06-30-2006, 18:40
Кажи му да ти влезе в полужението щом неискаш няма да му духаш и толкова :smt098
Nadelina
06-30-2006, 18:47
BOJE! Ei tfa e vyrha.. Ako nqkoi mi kaje "Napravi mi svirka" ne samo che nqma da mu napravq no i shte me qdosa zdravo... Izvinqvai no dori da e s men ot 5 godini..Ako az ne iskam ne sam dlajna da mu pravq svirka... Ako az go pojelaq DOBRE.. No ne i toi da kara edva li ne...
BOJE! Ei tfa e vyrha.. Ako nqkoi mi kaje "Napravi mi svirka" ne samo che nqma da mu napravq no i shte me qdosa zdravo... Izvinqvai no dori da e s men ot 5 godini..Ako az ne iskam ne sam dlajna da mu pravq svirka... Ako az go pojelaq DOBRE.. No ne i toi da kara edva li ne...
че защо не? Тои човека си пита, пък ти ако искаш правиш!
Свирките показват, че жените са курви! :wink:
napravi mu no ne za6toto toi te kara,a za6toto ti go iska6.Tova 6te e sledva6tata stapka vav va6ata vraska.Probvai pak kakvoto stane ne e stra6no pak moje i da ti xaresa.
Angel_Girl
06-30-2006, 20:46
"postoqnno mi povtarq 4e v edna vruzka e mnogo vajna orazlata lubov i tova e dokazatelstvo 4e obi4a6 4oveka do teb 6tom si gotova da mu dostavi6 takova udovolstvie"
Глупости. Просто иска да те накара да му духаш, щото да се хвали пред приятелчетата си :roll: . Ако не искаш - недей, тея глупости дето ти промива мозъка с тях изобщо не са верни. 8)
Lele az mai podkrepqm vsi4ki koito ti kazavt 4e tova ne dokazva lubovta. Tvoq priqtel opredeleno ne e dobre s glavniq
еми пича просто се опитва по някакъв начин да те накара да му направиш свирка...то се е видяло, че сама няма да се сетиш ;)
=D> =D> =D>
Bisollini
07-01-2006, 00:44
we sviri na kavala puk kfo ti d :-({|= reme
cvetiiii
07-01-2006, 00:57
v nikakuv slu4ai ne dokazva lubovta!!! kvi sa teq gluposti?! prosto pogovori s nego i mu obqsni 4e ne ti e osobeno priqtno da go pravi6 a ako ne te razbere i te pomoli da pravi6 ne6to koeto ne ti e priqtno spored men e s teb zaradi sexa?! zamislqla li si se?
oleee
ama razbira se 4e dokazva kolko e silna lubovta ti k1n nego AKO GO OBI4A6 6TE GO NAPRAVI6 AKO NE NIAMA!!! tfa seki go znae!!!!! v sexa i lubovta niama gnusno ili nepriatno si4ko e iakoo i ako obi4a6 istinski 4oveka 6te pravi6 vsi4ko v1zmojno(kakto i toi) za da mu dostavi6 udovolstvie!!!!!! ZAPOMNETE GO!!
ако те обича и без свирка ще издържи :)
krem4et0
07-01-2006, 12:25
Свирката не доказва чувствата.Доказателствата на чувствата изобщо не бива да се смесват със сексът,защотот що народ прави секс без чувства.Ако не искаш-не му правиш.Ако те обича ще те разбере,ако ли не да си духа сам!
Свирката не доказва чувствата.Доказателствата на чувствата изобщо не бива да се смесват със сексът,защотот що народ прави секс без чувства.Ако не искаш-не му правиш.Ако те обича ще те разбере,ако ли не да си духа сам!
Правилно! :mrgreen:
"Доказателство за любов"? Изнудва те.
bhaxhxa --> typa si :!:
Kategori4no ne :!:
ko ne ma...da ta imam v monahinqta :!:
mdam...ostsega natatyk mom4etata s momi4etata samo 6te se "obi4ame" i nqma da pravim sex [-X ](*,) :---)
I ti si zle be...? Biva li takiva izkazvaniq ?!? :idea:
Svirkata DOKAZVA 4uvstva, se pak nali ako go obi4a6 i iska6 da mu dostavi6 udovolstvie i bla bla, znaete gi tez banalnosti
I to4no 4uvstvata TRQBVA da se SMESVAT sys SEX-a , 6oto to iny4e ko stava...q se zamislete predi da pi6ete, mnouu smqh ma udrq tuka, v toq forum kato vi 4eta glupostite..
momi4e, nqma da umre6 ako mu pravi6 svirki, daje naprotiv, moje da ti haresa...pyk i v ada nema da hoi6, ako mu go blizva6 ot vreme na vreme, nqa sa 6a6ka6, are davai smelo :smt004
"izvinena" si 8-[
Ah o6te malko ako mom4eto ti poiska svirka, 6i mu otkysne6 salama za ediniq vypros..da ta imam v devstvenata kravi4ka :smt006
stiga ma,6i doide edin qk batko nqkoi slyn4ev den s oblaci,i s hubava kola,6te poiska da mu napravi6, i hi4 nqma da sa zamisli6, samo i samo da go vpe4atli6..eiii taka 6te pylni6 buzkite :-&
Pomni mi dumite ;)
Свирките показват, че жените са курви! :wink:
dam..pyk ti kato se pere6 bez spirane sys sveki vtori, ama NE im pravi6 svirki, NE si ku*va nali :smt008 \:D/ :idea: :?:
...leleiiiii...Boje opazi!
Lele az mai podkrepqm vsi4ki koito ti kazavt 4e tova ne dokazva lubovta. Tvoq priqtel opredeleno ne e dobre s glavniq
az pa 6ti kaja edno otkritie..neiniq priqtel si e syvsem nared i sys dvete glavi4ki :idea:
Toi ako ne be6e nqma6e da iska svirki,koi normalen ne go kefqt...to nqma takis :smt017
v nikakuv slu4ai ne dokazva lubovta!!! kvi sa teq gluposti?! prosto pogovori s nego i mu obqsni 4e ne ti e osobeno priqtno da go pravi6 a ako ne te razbere i te pomoli da pravi6 ne6to koeto ne ti e priqtno spored men e s teb zaradi sexa?! zamislqla li si se?
mdam...godina i polovina e s teb SAMO zaradi SEX-a..
puuuuu ne sprqhte da pi6ete gluposti oba4e...vie ste sa ulqli v taq tema!
kristini4ka
07-01-2006, 13:46
Ти му направи свирка, но в замяна му поискай той да ти направи шпакла...така е най-честно :)
ако те обича и без свирка ще издържи :)
mmm tc , ne nqma ;)
Ти му направи свирка, но в замяна му поискай той да ти направи шпакла...така е най-честно :)
xexexexe priznavam ta :lol:
krem4et0
07-01-2006, 14:34
mdam...ostsega natatyk mom4etata s momi4etata samo 6te se "obi4ame" i nqma da pravim sex [-X ](*,) :---)
I ti si zle be...? Biva li takiva izkazvaniq ?!? :idea:
Svirkata DOKAZVA 4uvstva, se pak nali ako go obi4a6 i iska6 da mu dostavi6 udovolstvie i bla bla, znaete gi tez banalnosti
I to4no 4uvstvata TRQBVA da se SMESVAT sys SEX-a , 6oto to iny4e ko stava...q se zamislete predi da pi6ete, mnouu smqh ma udrq tuka, v toq forum kato vi 4eta glupostite..
[/quote]
Ти си зле,а не аз.Правенето на секс не доказва,че обичаш даден човек.Аз мога да спя с тебе даже само ако ме кефиш,не е задължително да те обичам.Чувствата не се показват само в леглото.Да естествено ако обичаш партньора ще си по-освободен и ще искаш да му доставиш удоволствие,но това не е задължително.Има двойки,които не правят секс,но това не значи,че не се обичат,а имат други причини.А и докато правиш секс с някой и той ти каже обичам те-не му вярвай-обича това,което му правиш!
beb4o_bu
07-01-2006, 15:21
Kogato neshtata se pravqt s jelanie , togava te sa istinski...
Съгласна съм с това. Защо оралната любов да не показва чувствата на един човек? Ако никой не го кара да го прави насила, а сам е решил, това не значи, че примерно момичето е к**ва... Защо всички трябва да са к**ви?!! Нима не можеш да покажеш привързаността си към някого по този начин?! Любовта, както всяко друго чувство може да се покаже по различни начини. А за момчето не мога да кажа много, защото все пак не са ми известни подробностите...
sexy_diva
07-01-2006, 15:30
V nikakav slu4ai svirkata ne dokazva lubov.Toi prosto te manipulira po tozi na4in,za da polu4i svirka.
`Death`Whore`
07-01-2006, 21:03
Дечица сладки. Май не разбирате за какво става въпрос. Свирката не доказва чувства, защото е глупаво да я правиш само за да му е приятно на другия. Свирката трябва да достави удоволствие и на двамата, дори за единия да е възбуждащо само пъшкането на другия. Ако наистина момичето е много гнусливо и не му харесва да го лапа, не обича, така ли?
Sexapilna_kukla
07-01-2006, 21:16
Spored men svirkata ne dokazva liubovta.Az primerno mn obichah moq priqtel,no chak na 4-iq mesec mu napravih svirka i tova v nikakav sluchai ne oznachava,che ne sam go obichala i za tova ne sam mu napravila prez tezi 4 meseca,prosto ne se chuvstvah gotova,to trqbva da si ti doide ot vatre,a ne da te karat.Toi me e lizal prez cqloto tova vreme i nito edin pat ne si napravi ustata da mi namekva neshto ot sorta:ako me obichash mi napravi ili nqma li da mi varnesh jesta i vsqkakvi takiva neshta
patoka_dafi
07-01-2006, 21:25
SVIRKITE NE DOKAZVAT NI6TO KATO NE ISKA6 NEDEI AKO MISLI6 4E TAKA SHTETE OBI4A POVE4E
iskamTe_vednaga
07-01-2006, 21:41
edna svirka nedokazva lubovta ti kam 4ovek! ima takiva koito q pravqt ot lubov s jelanie da zaradvat lubimiq.da mu dostavqt lubov!
a 2 ri koito go pravqt ei taka.6oto si mislqt 4e e koi znae kakvo
i estestveno treti koito go pravqt za pari-kurvi!!!
iskamTe_vednaga
07-01-2006, 21:43
100% ne e dokazatelstvo za lubov
Frank_Lampard
07-02-2006, 06:35
Мисля, че и сама можеш да си направиш извод... Приятелят ти просто търси причина да те накара да му духаш ;) Свирките не са доказателство за любов, но са удоволствие, от което не бива да се лишава човек ;)