.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    Guest

Svirkite dokazvat li lubovta ti kum 4ovek?

Imam priqtel ot godina i polovina.Razbirame se mnogo dobre i vsi4ko si e na red, no ot skoro vreme postoqnno mi povtarq 4e v edna vruzka e mnogo vajna orazlata lubov i tova e dokazatelstvo 4e obi4a6 4oveka do teb 6tom si gotova da mu dostavi6 takova udovolstvie.Ne 4e me e gnus ot tova no prosto...de da znam ne go razbiram i neznam kak da postupq..znam 4e mi e tupa temata no spodelete vie kak se 4uvstvahte predi da go napravite za 1 put tova i.. kak se 4uvstvahte i sled tova...ne6to promeni li se v otno6eniqta vi..razkajete mi kakvoto iskate po temata..e ako iskate.Blagodarq predvaritelno i ako moje bez mnogo obidi znam 4e temata e tupa..

Супер фен
    Ако неискаш да правиш,не прави

Guest
    "postoqnno mi povtarq 4e v edna vruzka e mnogo vajna orazlata lubov i tova e dokazatelstvo 4e obi4a6 4oveka do teb 6tom si gotova da mu dostavi6 takova udovolstvie"

Глупости. Просто иска да те накара да му духаш, щото да се хвали пред приятелчетата си . Ако не искаш - недей, тея глупости дето ти промива мозъка с тях изобщо не са верни.

Фен
    Град
    Там някъде!
    Това което прави приятеля ти е много тъпо....един вид ти казва "ако ме обичаш ше го направиш" а това е НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ тъпото нещо което човек може да направи за да накара някого да направи нещо....като не искаш да му духаш недей...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ахахах,да бе..
    бати глупостите дрънка това момче
    ама дори не може да лъже убедително.. хаха..
    ако свирките доказваха любовта ...божеее...
    просто момчето търси начин да му духаш..
    бас ловя,че сте двамата на по 14-15 годинки?
    то ти сто процента си на толкова де,за него - не знам...
    не му духай,щом нямаш желание...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Oralnata lubow ne e dokazatelstvo za lubov.Dokazva samo, 4e priqtelqt ti ot4aqno iska da polu4i svirka.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Ако неискаш да правиш,не прави
    ba6... ne e raotata samo na nego da mu haresva...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    но и все пак тя не е пробвало,ако пробва може да и хареса...
    иначе опредлено не е доказателство за любов,просто мн му се иска да му одставиш и това удоволствие,сигурно в началото ти го е намеквал доста време и чак сега е почнал ад ти говори такива глупости
    аз бих те посъветвала да пробваш,щом не те е гнус,на повечето им харесва. поне аз лично мн обичам....
    но че не доказателство не е ,по този въпрос спор няма,въобще сексът не е най-важното нещо за мен в една връзка,даже въобще поне за мен...

Голям фен
    Kogato neshtata se pravqt s jelanie , togava te sa istinski...

Голям фен
    Ебати въпроса - дали е доказателство - не е доказателство, ама показва нещо, че държиш на него, че го приемаш и такива работи. А момиченцата си мислят, че го правим само, за да ни е кеф - е, да, хубаво е, но не е само физическият кеф. То представям си какъв ви е секса, щом ти не разбираш защо той иска свирка - разнообразие се казва. Ти това щом не разбираш сигурно не разбираш и защо трябва да правите секс и в друга поза освен мисионерската. Като не ти е неприятно какъв ти е проблема да му направиш. "Как се почувствахте след първата си свирка!!!" Това да не е да застреляш човек та да се чувстваш особено след това - просто си опитала нещо ново - като ядеш нещо, което не си опитвала досега, как се чувстваш след това? Ако можеш да ми отговориш на тоя въпрос ще разбереш и отговора на твоя

Голям фен
    Ako ti ne iskash ne go pravi,i da ti kaja ako moq priqtel po4ne da mi se obqsnqva kak edna svirka e dokazatelstvo za lubov ,shte mu predloja nai uchitivo sam da si prai svirki Inache nqma nishto losho v tova da dostavish udovolstvie na choveka s koito si ,no ne ti e priqtno ili po nqkakva prichina ne iskash damu duhash nedei !
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

lamictal
    Guest

svirkite v nas i nie v svirkite

Svirkata si e svirka, i sto godini sex da praite svirkata pak she si e svirka.
    Tova 4e duhaneto ne dokazva liubov e nau4no dokazano tai kato liubovta ne ozna4ava duhane.
    Neznam shto e takav problem ishto tolko ste se napregnali si4kite. Svirkata e 4ast ot sex i kakto vsqka druga 4ast ot sexa trqbva da e udovolstvie pone za ediniq.
    Shtom pi4a iska svirka napravi mu svirka no pak mu poiskai da te lije primerno.
    Nqma shto da se shashkash ot edna svirka ebasi to tva e napravo smeshno. Nai serioznata mi vrazka beshe s jena koqto nqma osobeno jelanie da duha. Oba4e tva sa "krevatni dogovorki" i 1vo nqma nujda da se obsajdat s celiq svqt i 2ro Ne tova e dokazatelstvo za liubov
    I ako e to tva e da napravish neshto za 4oveka kogoto obi4ash...moje vi se ravnqva na nqkoq hubava nova dreshka v tvoite o4i...
    Abe ima edna pesen v koqto se pee... "Ti zapali v mene ogan s duhane no pak uspq"
    Zapali ogan v pi4a

еми пича просто се опитва по някакъв начин да те накара да му направиш свирка...то се е видяло, че сама няма да се сетиш

Guest
    Ами направи МУ ДЕ!!!!!!

ХОДИ ЛИ СТЕ една година и половина и ЩОМ чак сега иска явно МУ Е ВРЕМЕ>..все пак много време...СВИРКИТЕ СА част от секса и е хубао да доставиш удоволствие на парниора си още повече че не те е каръл толкова много време...дайте малко разннообразие...АЙДЕ и довечера да поработиш малко

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами направи МУ ДЕ!!!!!!

ХОДИ ЛИ СТЕ една година и половина и ЩОМ чак сега иска явно МУ Е ВРЕМЕ>..все пак много време...СВИРКИТЕ СА част от секса и е хубао да доставиш удоволствие на парниора си още повече че не те е каръл толкова много време...дайте малко разннообразие...АЙДЕ и довечера да поработиш малко
    mi saglasna sam godina i polovina ni6to ne i e kazal pak v slu4aq koi znae toi kak go e kazal i tq kak go e priela... naistina na sila ni6to ne stava ako ne go iskash ne go pravi,no oralnata lubov si e 4ast ot sex-a
    Love you Kris !!!

Град
    Кюстендил

pLioK

Ахах.... Ами значи.. препоръката ми към момичето ми е да опита. Свирката не е доказателство за любовта, но пък от друга страна.. защо да не го направи, за да му достави удоволствие. Ако тя го обича, ще й бъде готино да го вижда щастлив...а точно такъв ще бъде, когато тя направи тази стъпка във връзката им. Не казвам задължително да го правиш, но пък защо да не опиташ. Ако той те прави щастлива, защо пък да си егоистка и неговите копнежи и мечти да ги оставиш на заден план. Не говоря конкретно за "свирките", ами и по принцип е така. Може дори например да отидете преди това в банята заедно, за да си уверена, че е чист.... така няма да се притесняваш толкова много. Ако ти ще правиш нещо за него... то тогава можеш и ти да го накараш да направи нещо за теб... Млади хора сте... защо не вземето всичко от живота. Опитай, пък ако не ти харесва не го прави повече..... Представи си, че го направиш на 40 годишна възраст за първи път... и ти хареса невероятно много.. Ще ти стане супер кофти, задето не си опитала по-рано и не си се наслаждавала на това цял живот, а и не си достигнала нови висоти в общуването с любимия си човек, доставяйки му неописуемо удоволствие. В общи линии... това е ! Опитай, пък после ти ще си пречениш.
    Успех
    vvf GOD Bless Bulgaria !!!
    AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !

Guest
    napalno saglasna sam s NASA =D>

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Разбире се,че не е доказателство за любов.Ако ти не искаш и той не настоява-ето това е доказателство за любов!

Голям фен
    Доказателство??? Ми следващия път ако ти каже, че скачането от 8 етажна сграда ще е доказателство? Скачаш ли?
    Свирките са част от секса - тук не става въпрос за любов, а за възбуда. По принцип са нещо нормално, но не поискани по този начин.
    Прави орална любов само, когато ти сама поискаш, не защото така трябва или те карат.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

"Доказателство за любов"? Изнудва те.

Повече от фен
    година и половина и никога досега не си му правила свирка...ми засрами се!
    тялото и духа са неразривно свързани,тва е нашата същност и природа.за да обичаш духа трябва да обичаш и тялото.щом те е гнус да му лапнеш патката начи не го обичаш!!!!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    тя каза,че не я е гнус...

Голям фен
    Свирките въобще не доказват любовта ти към него, казал го е, за да му духаш и да му покажеш, че може да иска всичко от теб. Ако не искаш не му духай, не давай да те манипулира. И следващия път като ти каже, че чрез свирките ще му покажеш колко го обичаш му кажи, че той ти показва колко те обича като ти говори такива глупости

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    тя каза,че не я е гнус...
    ми закво неще тогава?абе вие не сте уред как може за една свирка да се праите малеееееее...просто човека да не те моли за някви невъзможни неща

Мисля че по скоро става дума за доверие...
    Когато му правиш свирки..го допускаш още по близо до себе си..
    А как съм се чувствала първия път.... аз не съм мислила дни преди да го направя..става спонтанно..плюс това...не се притеснявай че 'няма да се получи'..

Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си