View Full Version : за публикуването на проблеми
lil_sweety
05-21-2006, 19:30
знам че може би ще ви се стори малко(или ък много,не знам :oops: )тъп въпроса,но как точно да добавя своито въпросче към страницата с проблемите,аз като кликна на линка наи-отгоре където пише "проблеми" и ми се появява началната страница 8-[ :-k
ще съм в благодарна ако ми отговорите
за момента услугата е неактивна, можеш да споделиш проблемите си тук във форума
LP_girl_14
05-21-2006, 20:46
Ми като се намираш на началната страница ти излизат различни раздели ксто "любов",Секс",Здравословни проблеми"",Козметика и диети" и т.н. и влизаш в този раздел в който искаш на напишеш проблема си.Като влезнеш там ,най-отгоре пише"нова тема",натискаш бутона и оттам ще се оправиш :wink:
Съжалявам,ако не съм разбрала правилно въпроса ти или не съм обеснила точно :roll:
unnamed_user
05-21-2006, 20:51
Ти май нещо си се объркала.Като влезеш във подфороум(например Фън,фън и пак фън)над въпросите ти изписва `нова тема` в черно,цъка6 върьу нея,пи6е6 заглажие и жъпрос и после дава6 "прати" р тва е.Ако иска6 да отговори6,след като влезе6 в темата дава6 "отговор" и пак съ6тото.
IKisseDAGirL
05-22-2006, 10:18
вие се пообъркахте, не тя :P
става въпрос за секцията "Проблеми", която се намира най-отгоре в лилавата лента, задно със "Статии", "Новини", "Учител" и т.н. :)