View Full Version : Доктор Смърф..
Composure
05-22-2006, 13:47
Предлагам да му се даде няква специялна длъжност
предполагам че доста хора знаят че той е уролог :) и си разбира от професията :) предлагам някакъв специялен ранк за него :) защото е доста компетентен в отговорите си и редовно гледа форума :)
the_o.c_girl
05-22-2006, 14:06
molq ne6to taka...........
Composure
05-22-2006, 14:16
molq ne6to taka...........
ке :)
RoyTheReaper
05-22-2006, 14:20
mda.. ideqta e dobra
unnamed_user
05-22-2006, 15:54
Mi to spored mene mnogo user-i trqbva ve4e da sa moderatori...TheNightRider naprimer-toi pomaga na user-ite mnogo pove4e ot moderatorite i adminite,koito samo zaklu4vat temi,koito ne im xaresvat na tqx samite i razdqavat zabrani...Rider4eto e perfekniqt mod za mene :wink:
evanescence_fen4e
05-22-2006, 17:38
samo az li ne cepq ni6tu ot temata
предлагам едно кръстче като аватар :-k просто човека аз го виждам как се мъчи че не му се показва уважение....засрамете се! [-X утре по един букет пред компа в знак на уважение...
teenkopele
05-23-2006, 13:04
един почетен ранг би бил доста подходящ..
нещо като форумен доктор или някакво подобно, което да показва уважение...
:wink:.
miloto_girl_4e
05-24-2006, 11:10
идеята не е лоша,ама ... за какво му е на него този ранг?
извинете,ама мисля, че той е надраснал тези неща ... с ранговете,мненията и т.н
смисъл, че не е на нашия акъл, за да се радва на нещо такова...
но... както админите решат :wink:
Composure
05-24-2006, 11:30
еми зако му е ранк
примерно влизам в тоя форум за първи път и имам проблем пускам тема 10 човека ми пишат някви глупости и др смърф пише 1 от тея постове обаче ако има ранк доктор ще се знае че е компетентен :)
RoyTheReaper
05-24-2006, 11:47
еми зако му е ранк
примерно влизам в тоя форум за първи път и имам проблем пускам тема 10 човека ми пишат някви глупости и др смърф пише 1 от тея постове обаче ако има ранк доктор ще се знае че е компетентен :)
правилно. чрез този ранг новите в този форум ще знаят кой е той и към кого да се обръщат. защото например аз като се появих, гледам някакъв който се пише Д-р Смърф, ама не ми мина през ума че може наистина да е лекар. разбрах го чак по късно.
MiRaCuLiXbb
05-24-2006, 19:30
Може ли тогаз на мен ранг идиот [-o< , да се знае, че когато напиша нещо е несериозно. :) Тва е за вас, очаквам подкрепата ви...
Идеятана преди6ния(едиквоси.бб) е перфектна.И аз искам един такъв ранг идиот.Може напрао да ги направиме така:
Идиот.
Пове4е от идиот.
Голям идиот.
Много голям идиот.
Супер Идиот.
Мега идиот.
КОито е за да гласува!!! :lol:
Дамм определено няма да е зле да се направи нещо такова. Както се каза по-горе много е кофти някой като постне и после гледа примерно сабрани 10 реплай-а и а бей се чуди на кой да верваш, треа прайш статистика и отговора който преобладава да се счита за верен, въпреки че доста често преобладават глупостите. А така като се знае че има компетентен човек неговото мнение тежи и се счита за правилно. Хубаво е, че има ангажиран човек и някой на когото наистина да му пука и да не пренебрегва чуждите проблеми просто ей така. Доктор Смърф - Евала!
Abs0lut3_Sl1m
05-26-2006, 21:01
Аз съм "ЗА"!Доктор Смърф заслужава това!