View Full Version : Moderated:Трябват ми някакви лубриканти
Monogamna
05-22-2006, 17:18
Здравейте значи аз съм много тясна и имам нужда от нещо смазачно, защото приятелят ми не може да проникне в мен. и се чудя какво и дали е безвредно като влезе в мен? охх мерси на всички много.. защо съм се родила толко тясна :{
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
не се ядосваи че си се родила тясна а се радваи така и тои ще е много по доволен а иначе попринцип незнам какво може да използваш не съм запознат но попринцип от такива кремове и неща не се притесняваи ако не бяха безвредни нямаше да са направени ще свикнете с него
Еми....може би ако малко се понапънете и ти и той ще успее да влезе в теб-да ще боли,ама с времето ше се разшириш!!!Девствена ли си???Ако си ...нормално!!!
ako ne se luja se izpolzva krem na vodna osnova oba4e se polzvam po malko po razli4no prednazna4enie :twisted: v tvoq slu4ai ne znam, probvaite s pove4e oralna lubov predi tva bi trqbvalo da e po-dobre, a ina4e se radvai 4e si tesna, ne iska6 avera ti da se 4ustva kato krastavica v kofa nali
bloody_angel
05-22-2006, 18:43
Еми най-важното е приятелят ти да те преразположи и отпусне повече, там любовна игра да има :roll: пък лубрикантите съвсем не са проблем повечето са на водна основа, само не си взимайте някоя менте работа ....
те хората пари дават за тясно приятелят ти се оплаква .... :smt016
майтапа на страна , но ако приятелят ти достатачно те възбуди и след като си се овлажнила достатачно повярвай ми няма да има проблем , ама то не става "сваля гащичките и почва" то тогава колкото и да си широка като е сухо , едно че не става друго че боли , за това може да минеш и без такива кремчета ...
fasta4eto
05-23-2006, 07:51
те хората пари дават за тясно приятелят ти се оплаква .... :smt016
майтапа на страна , но ако приятелят ти достатачно те възбуди и след като си се овлажнила достатачно повярвай ми няма да има проблем , ама то не става "сваля гащичките и почва" то тогава колкото и да си широка като е сухо , едно че не става друго че боли , за това може да минеш и без такива кремчета ...
=D>