View Full Version : izpitanie na lubovta
nai posle si namerih gotino momche i veche si mislq che go obicham no sega izvednyj momcheto koeto sam haresvala predi no to ne mi e obryshtalo nikakvo vnimanie zapochva da me zabelqzva i...mai veche zapochvam da se symnqvam v chuvstvata si kym gadjeto.... :smt009 ](*,)
LP_girl_14
05-23-2006, 11:54
Продължи си живота напред.няма кво да живееш в миналото.Ти си го харесвала,той не ти е обръщал вснимание..точно сега,когато си щастлива,когато имаш човек до себебси той тогава ли се сети че те обича?Къде е бил,когато си искала да си с него?Къде е бил когато си търсила присъствието му?Къде е бил,когато си го харесвала?Я си гледай живота с момчето с което си и не се обръщай назад. :!:
otchaqnata
05-23-2006, 12:04
LP_girl_14 e prava i az sam na tva menie.to4no tova napravih i az
LP_girl_14 e prava i az sam na tva menie.to4no tova napravih i az
o i az taka napravih vyobshte ne gledai nazad!
strawberry1988
05-23-2006, 13:48
gledai napred i da ne ti puka,edva li kogato ti si si padala po nego,toi e mislil za tebe,taka 4e ne si zaslujava da precakva6 i naranqva6 gotinoto mom4e s keto si sega za nego-gledai samo napred i da ne ti puka :D
teenkopele
05-23-2006, 13:52
Продължи си живота напред.няма кво да живееш в миналото.Ти си го харесвала,той не ти е обръщал вснимание..точно сега,когато си щастлива,когато имаш човек до себебси той тогава ли се сети че те обича?Къде е бил,когато си искала да си с него?Къде е бил когато си търсила присъствието му?Къде е бил,когато си го харесвала?Я си гледай живота с момчето с което си и не се обръщай назад. :!:
Само така.:wink:
sladkoto_neli
05-23-2006, 14:18
както казаха всички до сега продалжавай напред.в живота почти винаги става така когато искаш да си с някой той не те забелязва а когато най сетне го забравиш той разбира ко е изпуснал.ПРОДАЛЖАВАЙ НАПРЕД И ДА НЕ ТИ ПУКА ЗА ПРЕДИШНИЯ. :wink:
jadna_za_lubov
05-23-2006, 15:05
dam...tova e gadno...no vinagi e taka ti go haresvash toi teb ne ti go zabravqsh toi teb ne 8-[ lichno az mislq che oshte imash chuvstva kam nego i trqbva da reshish kakvo iskash...slushai sarceto si :)
avito_{P}
05-23-2006, 17:01
moje bi trqbva da produlji6 napred i da zagurbi6 vsi4kite si 4uvstva kum onova mom4e.ot kude na kude toi 6te si igrae s 4uvstvata ti?!
Прецени сама за себе си кое би преживяла по-лесно. Сегашното си гадже или бившата си несподелена любов.
Аз лично бих се върнала назад да се изясним с момчето, да решим какво ще правим и дали изобщо ще го правим http://body-language.hit.bg/smile.gif
Ако стане - стане, ако не - здраве да е http://body-language.hit.bg/smirk.gif
Няма смисъл да зарязваш сегашния си приятел заради този,с който не се е получило.Едва ли имаш нещо силно към него,сигурно просто ти е интересно какво е можело да се получи...Любопитство и инат,това те води към него.Не си струват съмненията.Както казаха,продължавай напред и се радвай на това,което имаш :D
Lovebaby
05-24-2006, 01:07
Правилно :wink:
IKisseDAGirL
05-24-2006, 07:34
Правилно :wink:
айде и аз да се присъединя :)
Само така.:wink:
He3HauKa
05-24-2006, 08:18
To hubavo da gleda samo napred ,no vse pak ako vse oshte ima chuvstva kam tva momche stava kofti :-k Prosto si preceni s koi iskash da si,kam kogo chuvstvata ti sa po silno.... Mislq che ako ve4e nqmash chustva kam segashniq si priqtel ,po dobre nedei da si s nego.. ili mu kaji kak stoqt neshtata ... :-k