PDA

View Full Version : Moderated: Казва, че обича мен, а пък харесва друг

```vanko
05-23-2006, 21:10
Здравейте!От доста време се чудя какво да правя , та реших да се обърна за съвет към вас.От 8 месеца съм с едно момиче ( много готино и красиво ) , но не върви м/у нас напоследък.Тя казва , че обича мен а пък харесва друг и се целува с него ( ест. и с мен ).Постоянно ми скапва настроението обичкам си я много .. Моля Ви кажете какво да правя :(

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

leri
05-23-2006, 21:13
много странно,и мен ми се случвало така и е много гадно е така. направо питай я,защо така?не знам,аз бих направил така

alex(f)
05-23-2006, 21:14
nakarai q da izbira-teb ili nego i posle ako pak q hvane6 s nego q zareji!!!

leri
05-23-2006, 21:16
nakarai q da izbira-teb ili nego i posle ako pak q hvane6 s nego q zareji!!!
az sum zarqzal takawa momi4e :) shte namerish druga:)

```vanko
05-23-2006, 21:21
Surceto mi se kusa.Postoqnno stradam za neq.Daje i sum plakal.Oburkan Sum kakvo da pravq?Kogato q popitam kogo izbira tq kazva " ne znam " taka e ot 1 mesec i kogato q popitam neshto vajno tq ili si pravi uglushki ili kazva che ne znae :(

leri
05-23-2006, 21:23
не мисли така на дълбоко,,,,,така ми се случвало............. 3 пъти.......говори със нея сериозно,направо питаш или ти или друг човек.точка,кво си губиш време,поразгледайисе малко в центъра,колко много хубави момичета има:) :-({|=

```vanko
05-23-2006, 21:29
Dano da q zabravq skoro.Mnogo blagodarq za mneniqta

ani4ka18
05-23-2006, 21:42
разликата между обичане и харесване е колкото от небето до земята! ако обичаш значи си влюбен, а щом харесваш то ти просто изпитваш симпатии!
ако тя беше вюлбена в теб нямаше да се поддав на такива "сладки" изкушения. това момиче те лъже в очите повярвай ми! и за двамата е по-добре да се разделите. една връзка не може да е изградена на основата подобни лъжи

black_dimond
05-23-2006, 21:56
az lichno ne vijdam smisul da obicha teb no da se celuva s drug vupreki che az sum go pravila no ne s choveka koito obicham nikoga new bih -se celuvala s nqkoi drug shtom imam vruzka s chovek koito obicham kaji i che ne iskash povecha da te razigrava

05-23-2006, 22:17
Казах й го вече и тя отново прехвърли вината върху мен.Вече осъзнавам , че само съм си губил времето .. Сега следва тръдния период - забравата :cry:

strawberry1988
05-23-2006, 22:53
nqma smislu da e s teb,a da se celuva s drug i da te pravi na idiot,napravo i kaji 4e iskate da pogovorite i si izqsnete otno6enieta

sk8girL
05-23-2006, 23:09
Амии .. по-добре поговорете и се изяснете.Какво е това обичала те.. пък в същото време харесва друг и се целува с него.Ще позволиш ли да се държат така с теб и да те правят на глупак?! Имай малко достойнство.Накарай я да реши или ти или той ? И ако избере него колкото и да те боли ще трябва да се опиташ да я забравиш.Вярвам,че не е единствена.
Айде, и горе главата! :-)

teenkopele
05-23-2006, 23:18
Кажи й да избира между теб и другото момче. :)
Успех. :wink:

pak az 4i4ko 007
05-24-2006, 01:48
tq zatva te polzva za ribe sa kaji 4e i podaraci i pravi6 i 4e neste se vurgalqli v slamata

05-24-2006, 05:48
Ami...polojenieto e delikatno,no 6to tq/toi se celuva s drug/a az bih mu/i bila 6uta....ne moje da me pravqt na luda...pri polojenie,4e ti q obi4a6 a tq se celuva s drug...ghrrr...

iskamTe_vednaga
05-24-2006, 10:22
Здравейте!От доста време се чудя какво да правя , та реших да се обърна за съвет към вас.От 8 месеца съм с едно момиче ( много готино и красиво ) , но не върви м/у нас напоследък.Тя казва , че обича мен а пък харесва друг и се целува с него ( ест. и с мен ).Постоянно ми скапва настроението обичкам си я много .. Моля Ви кажете какво да правя Sad

oh mn nepriqtno.Ako tq te obi4a nqma da hodi da se celuva s drug kamoli drugo!! [-X kaji i direktno da izbira mejdu teb i drugiq,ako se pravi na odarena i ne ti dava otgovor vzemi se zabii pred o4ite i i taka nai dobre 6te vidi6 dali i puka za teb.edin malak primer moito gadje ako me vidi da se celuvam s nqkoi drug parvo 6te me napravi sama da si govorq 2ro nqma da mi progovori pove4e( no taikato go obi4am acki mn ne bih si i pomislila da celuna drug) :smt008 :smt007

az ako bqh na tvoito mqsto 6tqh da q zareja!! nemoje taka da si igrae s teb!! :evil: ai tq se celuva s teb i posle s onq (gnusno )....

vpro4em eto o6te edin varqnt pogovori s drugiq .kaji mu kak sedat ne6tata i 4e tva e tvoito gadje i da sedi po dale4e ot neq!!

avito_{P}
05-24-2006, 12:51
mi 6te ti kaja 4e tva momi4e si igrae s teb.ako durji6 na neq sovorete i si izqsnete situaciqta,ako puk ne_napravo q razkarai ot jivota si :smt065

05-24-2006, 19:40
Леле т'ва наистина е много кофти.Значи първо аз,ако бях на твое място не бих обичал такова момиче дори и приятел не бих бил с нея.Как може да си играе с теб т'ва е напрао недупостимо.Тя наранява чусвствата ти и си играе с тях,което според мен не трябва да продалжава.Но преди да я зарейеш поговори с нея и питаи дали ще избере теб или него въпреки,че и да избере теб пак доста трудно ще можеш да и имаш доверие.

TheMaggie
05-24-2006, 19:53
Здравейте!От доста време се чудя какво да правя , та реших да се обърна за съвет към вас.От 8 месеца съм с едно момиче ( много готино и красиво ) , но не върви м/у нас напоследък.Тя казва , че обича мен а пък харесва друг и се целува с него ( ест. и с мен ).Постоянно ми скапва настроението обичкам си я много .. Моля Ви кажете какво да правя :(

Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Може да харесва и двама ви.Имам едн асъу4ени4ка,която оби4а този,харесва онзи,кефи я трети,иска 4етвърти.....ужас.Един разговор на 4етири о4и ще изяасни нещата,може би.Просто говори с нея и реши дали искаш вси4ко да продължава така!

Maximuss
05-25-2006, 13:31
Ако оби4аш някои-даи му свобода,ако тои те оби4а-няма да я приеме.В слу4ая я е приела=не те оби4а!

`Death`Whore`
05-25-2006, 13:33
Ако те обича, не може да харесва друг. [/quote]

e_l_i_z_a
05-25-2006, 14:39
Улесни избора и-напусни я.АМА ТОТАЛНО!!!Нека види какво е без теб и ако иска,ще се върне и ще ти бъде вярна може би. :wink:
Но ако не се върне-не се занимавай...не си заслужава... [-X

piFka_LP
05-25-2006, 14:53
kato ti kazva che neznae ili vednaga obrushta temata znachi ne i puka kakvo shte napravish dali shte qzarejish ili shte bdesh neq
kakvue smisula da srdadash za momiche na koeto ne mu puka za tebe???
NqmA smisul razbirash li zareji q i ne q tursi da vidi naistina kakvo e bez teb i moje bi shte doide pri tebe ako naistina e imala chuvstva kum tebe a ako nito se obadi noti doide pri tebe togava she sujalqvash zashto si chakal tokova vreme da si gubish vremeto s neq !!

Krem4eto
05-29-2006, 17:26

Точка 7 от правилника!
Благодаря!

БОЖЕЕЕЕ пред теб ли се е целувала с това момче?!МНОГО ГАДНО!!!Постави и ултиматум,че ако те обича трябва да спре с тези флиртове!УСПЕХ!

vanko ama si zabray reg-a
09-01-2006, 01:48
Леле хорааааа много Ви БЛАГОДАРЯ!!!! Помогнахте ми страшно много !!! Целувки на всички от мен ... И пак БЛАГОДАРЯЯЯЯ {}{}{} И btw някой ако се интересъва какво стана -> ЗАЕБАХ я... и здр не и казвам вече ... Бау бау от меннн ;]] / Възвърбах си чувството за хумор благодарение на Вас /

BeBcHeTo
09-01-2006, 04:30
Popitai q koi izbira tebe ili onq drugiq

cskamoni4ka
09-01-2006, 07:43
Зарежи я!Не позволявай да те разиграва така!

iiirish
09-01-2006, 10:07
ами дай й свободата да бъде с него! ако не се върне отново при теб значи не си заслужава да мислиш повече за нея. но ако се върне, това значи, че е предпочела теб!

но преди това й обясни, че едно е да обичаш, друго е да харесваш! ако казва, че обича теб, а само харесва другия, сам си направи извода, че те не знае какво е любов и съответно те лъже за чувствата си и към теб и към другия[/b]