View Full Version : Moderated: Знаете ли някакъв начин или тренировки, с които..
be i az neznam koi sum
05-23-2006, 21:35
znam 4e vuprosa e mnogo tup ma se pak iskam pomo6t sled nqkolko dena 6te ni izpitvat na skok na duljina ot mqsto a puk ne ska4am mnoo iskam da vi popitam dali znaite nqkuv na4i ili trenirovki s koito da si uvili4a skoko mnogo 6te sum vi blagodaren
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
emotions
05-23-2006, 21:47
клякания \:D/
ProstoAz
05-23-2006, 21:58
За тренировки не мога да ти кажа, но съм на мнение, че всеки човек (без здравословни проблеми) може да скочи поне 180-190см., което ти осигурява една прилична (не отлична) оценка!
Преди да отскочиш пружинирай (с типичния "размах" на ръцете, нали се сещаш?). А при самия скок гледай да отскочиш максималко напред и ако ще се подпреш на ръце го направи напред, тъй като подпреш ли се с ръце назад се счита, че си скочил до там, където са ти ръцете.
Задължително преди да скочиш загрей, за да не получиш някаква контузия - разтежение.
И аз скачах миналата седмица (за първи път от...не ми се мисли...може би 2 години :lol: ) без да загрявам и на втория път си разтегнах някакво сухожилие и въпреки всичко (без всякаква физическа подготовка или кой знае какви умения) скочих 180см. (5см. ми трябваха за 6ца :D ).
ycMuBkaTa
05-23-2006, 22:02
Тя Инчето ти го обясни много добре. Просто фатката е да гледаш да се изтласкаш максимално най-напред.
Една моя приятелка си представя, че нейния я чака на финала и скача максимално много. Това с представянето помага много на психиката :mrgreen:
100% ANGEL
05-25-2006, 19:41
Znam edin trik no ne znam da li 6te uspeq da ti go obqsna kato horata! Zna4i zasilva6 si se i to4no ve4e dogato ska4a6 subira6 rqzko kraka do dupeto taka 4e petite da go doprat! Dava ne malko sm! Az sum 163 i ska4am210sm! Uspeh
Да бе тоя твоя трик е супер сложен за изпълнение, а ако са ти дълги краката ти трябва бахти координацията... Пък и мисля, че е тотално безсмислен и с него без него разлика няма да има.