View Full Version : Moderated:Как да скъсам с гаджето без да го нараня ?
kateto^^
05-24-2006, 10:41
emi az hodq v momenta s1s edno mom4e ot kvartala-go6o, oba4e e samo za g1zariika o6to vzeto,ne 4e imam 4uvstva k1m nego de...ta nay dobiqt mu priqtel-ico v4era mi kaza 4e mnoo me haresva i iska da mu b1da momi4e.kazah mu 4e 6te si pomislq,oba4e rabotata e tam 4e ne6ta da naranq go6o,6totot sme mnoo dobri priqteli,a ico si me kefi stra6no mnoo!e ta prosto nz kvo da pravq 6toto vse o6te haresvam staroto si gadje koeto e ot moq klas(a toy mnogo me narani).ve4e neznaq kakvo da pravq i kak da kaja na go6o da sk1same,kvo da pravq s tva koeto izpitvam k1m tva mom4e ot moq klas,i nay-ve4e KAKVO DA KAJA NA ICO?ako dadete nqkoy drug s1vet 6te se po4ustvam po-dobre ](*,)
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника :!:
[UN]HappY
05-24-2006, 11:47
Ami kaji na Gosho che moje bi neshto ne v1rvi v1v vr1zkata vi, che prosto chyvstvata ti sazamreli i iskash da prekratite vr1zkata si vmesto da se izm1chvate i dvamata. Moje da mu kajesh, che iskash da si ostanete priqteli... A za Ico.. ami ako imash chyvstva k1m nego, priemi. No ako e samo za "g1zariika" nedei. Tova shte go narani mnogo...
NeSTa_86
05-24-2006, 11:48
еми просто говори с него и му кажи истината........
MiSS^MaRRY^JaNE
05-24-2006, 12:17
kaji na go6o 4e prosto ve4e nqma6 tr1pka k1m nego i ne iska6 pove4e da si sas nego,no 4estno da ti kaja ne e mn uda4no da tr1gva6 s1s negov priqtel.bila s1m svidetel na to4no takava istoriq i moga da ti kaja 4e ot strani ne izglejda koi znae kolko dobre[opitvam se da se izrazq po nai-mekiq na4in za da ne te ubidq]a za tova mom4e ot tvoq klas nz kakvo da ti kaja....6tom ne iska6 da si sas go6o prekrati otno6eniqta si sas nego i ostavi ne6tata da se poutalojat sas dr 2ma...uspeh \:D/
avito_{P}
05-24-2006, 13:16
mi kvo da ti kaja-rqdko nqkoi krai na vruzka svur6va bez da ima i 1 naranen.vinagi sum kaZVALA 4E VSI4KO SE OPRAVQ SAMO I EDINSTVENO S RAZGOVOR.OBQSNIMO KAK STOQT NE6TATA I GO POMOLI TOI DA SE POSTAVI NA TVOE MQSTO.USPEH MILA!!!!!!!!!!!!! :smt023
jadna_za_lubov
05-24-2006, 15:08
[-X [-X [-X hm..a pomisli dali nqma da izglejda6 kat k**** i da skara6 dvama mn dobri fr!!!!!!!!!! [-X
krem4et0
05-24-2006, 15:17
Постой си у вас,помисли си 2-3-5 дни и реши.Като гледам сама не знаеш какво искаш.Но занй 1 след като се колебаеш между няколко,занчи не искаш никой от тях в действителност!
Хех...
Ами обясни на Гошето,че вече не испитваш по-специялни чувства от приятелски.
Ицкооо...ами кажи му,че в момента не ти е до обвързване-все пак късаш с уш..най-добрият му приятел-би трябвало да те разбере.
И...накрая оставаш сама с мъката по момчето от класа ти.
Според мен си доста смела с думите и действията(поне това разбирам от това,което ни каза:)),ще се справиш!
Адеее...УСПЕХ :wink:
ludamacka
05-24-2006, 15:38
mi nedei da obru6ta6 vnimanie na tozi ot tvoq klas 6tom te e naranil.a ako naistina ne si haresva6 tozi go6o mi kaji prosto 4e si haresva6 tozi drygiq ico i 4e e po dobre da se razdelite
xOtkiSsSs
05-24-2006, 16:34
Ами говори с него(Гошо) и му кажи как стоят нещата по добре не го лъжи, така или иначе все ще разбере истината. Но начин да го зарежеш и да не го боли(ако той наистина те харесва толкова) НЯМА. [-X Всяка раздяла боли....
Ами говори с него(Гошо) и му кажи как стоят нещата по добре не го лъжи, така или иначе все ще разбере истината. Но начин да го зарежеш и да не го боли(ако той наистина те харесва толкова) НЯМА. [-X Всяка раздяла боли....
А от друга страна са най-добри приятели! Та ти ще ги скараш [-X
Абе вие сте ебаси кучките. Като чуя, такова че някоя ходи с някой само за гъзарията, ми иде да и шибна един с опакото на ръката. Тва е най-курвенския номер и най-бруталния начин да нараниш един човек. Деба... ти как би се почувствала ако си лудо влюбена в някое момче и се окаже че той просто е ходил с теб "за гъзарията" и не означаваш абсолютно нищо за него. Пък ся ще го скараш и с най-добрия му приятел. Нямам думи просто. Абе ебете се с който искате. Някой ден и на вас ше ви дойде туй до главата ама да не ривете тогава.
teenkopele
05-26-2006, 13:28
еми просто говори с него и му кажи истината........
И аз така мисля. :wink:
[-X [-X [-X hm..a pomisli dali nqma da izglejda6 kat k**** i da skara6 dvama mn dobri fr!!!!!!!!!! [-X
tfa naistina e mn.gadno zamisli se malko.............