View Full Version : kak da go/q zabravim?!
Не намерих друга такава тема,но все пак съжалявам ако се повтарям.Мисля,че ще е интересно да обменим опит.Е,какви са вашите "трикове" когато искате да забравите някого?
П.С. Надявам се да се получи хубав "наръчник" за останалите :wink: :wink: :wink:
emi poprincip vsi4ko se zabravq s vremeto tva e nai-efikasnoto..ina4e prosto trqa da priemesh 4e tozi 4ovek ve4e e minalo i 4e jivota si prodaljava..ne trqbva da go idealizirash ili t.n. ami obratnoto-da si izredish kusurite mu..i tva moje da pomogne:)az pone se opitvam taka da praq vapreki 4e ne vinagi stava..
Ami da naistina vremeto e nai efikasno,no ima i drugi neshta koito moje da pravish.Izlizai s priqteli za da se otplesvash i da ne mislish za nego/neq.Ili pak se opitai da sreshnesh nqkoi drug/a koito/koqto da ti pomogne da go/q zabraish.
a_curious_girl
05-24-2006, 21:26
Аз се опитвам да забравя някого като се старая да се запознавам с нови хора и да се насоча към друг човек така че да се разсея и да забравя старият.......
black_dimond
05-24-2006, 21:56
az veche sum pisala vdrugata tema no pak 6e povotorqche kogato mnogo sum harewsvala nqkoi no mejdu nas ne se e poluchilo neshto gledam da si namerq drug znam che svuchi tupo no taka ne mislq sa predishniq i gore dolo po lesno prejivqvam razdqlata a drugiq nachin e mnogo paguben za roditelite mi-shoping terapiqta mi vliqe mnogo dobre no na tqh ne tokova az polzvam i dvata nachina v zavisimost ot situaciqta
priti_kiti
05-24-2006, 22:57
ми единствения начин за мен е - друг...
teenkopele
05-24-2006, 23:26
Като се замисля, специални трикове нямам. Всичко, което правя е да си живея живота и това е. Понякога супер трудно забравям някой и след време пак се сещам за него, но какво да се прави...
Времето, е може би едно от най-добрите лекарства за такива неща. :wink:
VeSiNcEtU
05-25-2006, 06:26
:) времето най-добрият лекар :) и приятелите също помагат :) но наистина е трудно да забравиш някой ако си имал чувства към него :( но все пак животът продължава :D
Няма рецепта за това ! :( Скоро изживях раздяла с моята приятелка, бяхме 6 месеца заедно и накрая просто всичко свърши. Минаха 2 месеца и още си я обичам така силно..просто времето ще направи всичко само, ти трябва само да не бъдеш сам, защото останеш ли сам и ще си мислиш за нея. Когато не си сам се отплесваш и няма да мислиш за нея. Де да беше така лесно да се забравят хората, които сме обичали истински, но от друга страна е хубаво, защото си изживял и двете чувства - ад и щастие...
ми единствения начин за мен е - друг...
i za men... :roll:
Nadelina
05-25-2006, 11:02
Mnogo e trudno da zabravish nqkoi...i mnogo boli kogato e blizo do teb a ne moje da byde tfoi...1 sedmica veche ne beh vijdala momcheto v koeto sam tolkova vlubena..misleh che gore dolu sam pochnala da se okupitvam i da go zabravqm leko poleko...obache snoshti bqhme na bal na edin obsht pr..vidqh go da si govori...prosto si govoreshe s druga..i umrqh...zaplakah..i si tragnah...ubiistveno e da obichash .. no taq lubov da e nevazmojna :(
ycMuBkaTa
05-25-2006, 11:04
По принцип аз имам едно качество, което си харесвам, че доста бързо забравям хората. Няма значение колко близки са ми били, ако седмица-2 не чувам нищо за някого и го забравям. Или си се наревавам едно хубаво и после вече не ме боли.
Вариантът за другия-върши работа определено, но зависи колко си хлътнал по бившия, защото ако наистина го обичаш даже и друг не помага.
Във всички случаи времето лекува всичко. Будиш се една сутрин и вече не боли. Просто вече не ти пука.
mhm probvai da pravish mn zavloadqvashti neshta koito nqma da ti dadat da mislish za drugo :D Probvaq neshto koeto da vdiga adrenalina :D
iskamTe_vednaga
05-25-2006, 15:54
казват че времето помага наи -добре! има и такива случаи в които ако обичаш някои твърде мн неможеш да го забравиш.Научих едно: много боли, боли когато те разочароват, боли когато си мечтал и тези мечти не са станали реалност, боли когато си правил планове, а те на са се осъществили. Няма лек за тази болка, винаги когато си обичал и когато чувствата са били изпепеляващи остава едно малко въгленче да напомня за това което е било.
Остава разочарованието, че си обичал напразно.
Продължавам да вярвам в любовта и обичта.
iskamTe_vednaga изказването ти ме трогна :cry:
П.С.Благодаря на всички за дадените мнения,очаквам още.
lighs_turn_down
11-07-2008, 07:22
Любовта към някой не може да се изпита към друг защото може би за теб този е единствения, но винаги ма начин да го забравиш.. излез, разходи се, запознай се с нови хора прави каквото искаш и се опитай да не мислиш за това колкото и да е трудно :)
slun4evo
11-07-2008, 07:54
Толкова съм търсила "трикове" и никога не съм намирала точния начин. Според мен само времето лекува, а може би и някоя нова тръпка. Винаги търсех нови момчета и тръпки, но в крайна сметка сърцето само решава кога да го забрави.Най-вярна е поговорката:"Времето лекува"
dimitar_ak
11-07-2008, 08:00
Хоби, приятели, спорт, работа. Всичко, което може да разсее мислите ти. Възможно малко време оставайте сами.
whocaress
11-01-2009, 20:40
познавах този човек 2 месеца и след това имах чувството,че съм живяла с него винаги.. да не говорим че бяхме толкова близки в ши*ания skype .. и сега една година след това продължавам да мисля за него и винаги (т.е всеки ден) когато си помисля за него плача (: защо скапаното време на ми помога
sh3_1s_7h3_0n3
11-01-2009, 20:50
Темата е стара. Има по-актуални.