PDA

View Full Version : Секси ли е?

Buffy_f
05-25-2006, 14:33
Момчета,
възбуждат ли ви татуировките в/у едно момиче?И на кои места най-много и какви точно татуировки?
Питам,щото сега съм решила да си направя една татуировка-зайчето на плейбой-някъде около коремчето(отстрани,или ниско долу)..но не знам на кое място да си я направя?Къде ще е най-секси според вас? :wink:

Stasi`f`
05-25-2006, 15:19
Zareji gi tezi meraci [-X Shte mine vreme i shte sajalqvash! Neka mine sedmica i shte vidish kak meraka barzo shte ti mine :!:

MiRaCuLiXbb
05-25-2006, 15:20
По-скоро дразнят.

05-25-2006, 15:45
Една пеперудка на венеричския хълм ? :D :roll: \:D/

I_love_dead_people
05-25-2006, 15:53
Мисля,че е секси.Но ако си сложиш една татуировка авинаги,когато поотраснеш,когато ти се смени начина на мислене,вкусовете и т.н е голяма вероятността да съжаляваш.Затова ти предлагам да си сложиш временна.

bluby
05-25-2006, 16:09
edna ne golqma tatuirovka si e ok ama samo ne si slagi mn obici ot tva po-gadno nema

mnogo_sladi4ka
05-25-2006, 16:10
Мисля,че е секси.Но ако си сложиш една татуировка завинаги,когато поотраснеш,когато ти се смени начина на мислене,вкусовете и т.н е голяма вероятността да съжаляваш.Затова ти предлагам да си сложиш временна.

дааам и аз мисля че така ще е най-добре

PleasureSeeker
05-25-2006, 16:37
Мисля,че е секси.Но ако си сложиш една татуировка авинаги,когато поотраснеш,когато ти се смени начина на мислене,вкусовете и т.н е голяма вероятността да съжаляваш.Затова ти предлагам да си сложиш временна. точно така е...

BeAsT
05-25-2006, 16:47
мен ме кефи на глезенчето

илиян
05-25-2006, 19:03
ей..тва за тая татуировка е много добра идея..мен лично много ще ме възбуди ако вдигна блузката на гаджето и в страни от коремчето има такава татуировка-на плейбой..направо ще откача.. :roll: Супер е възбуждащо тва..

girlka
05-25-2006, 20:09
RULZZZ ХАХАХАХА :lol: :lol: :twisted: наистина научавам много нови думи тук!
Относно татусите - харесват ми, но не бих си направила ... :-s Иначе смятам, че е готино, чак възбуждащо не знам :-k

аз и..
05-25-2006, 20:30
ей..тва за тая татуировка е много добра идея..мен лично много ще ме възбуди ако вдигна блузката на гаджето и в страни от коремчето има такава татуировка-на плейбой..направо ще откача.. :roll: Супер е възбуждащо тва..

Напълно вярно! :P

hamilcar
05-25-2006, 21:03
Много ми харесват татуси на кръста ... направо откачам.

`Death`Whore`
05-25-2006, 21:06
Жената е предразположена към напълняване в областта на корема и ханша, за забременяването да не говорим. При напълняване татуировката ще се прецака, защото кожата ще се увеличи. И ще ви дам няколко идеи - долу боли много, а венериният хълм е много окосмен и това няма да подпомогне зарастването на татуировката.

buffy_f
05-25-2006, 21:23
Много ми харесват татуси на кръста ... направо откачам.

Mi hubavo e i na krysta,no ne se zabelqzvat mnogo,dokato po-otpred poveche se zabelqzvat(primerno ostrani v blizost do koremcheto-v dqsno ili v lqvo).za men e mnogo seksi.. :roll: :P

SuN4o_F
05-25-2006, 21:32
napravi si qko e ama az te savetvam vremenna za6toto 6te ti omrazne... i men mn me kefi na krasta

NsG
05-25-2006, 23:35

:smt005 :smt005

Относно татуировките ... смятам,че на кръста е много готино и освен това много трудно ще ти омръзне,защото я виждаш много рядко

flying_girl
05-26-2006, 08:10
Аз се зарибяван на пеперудка на глезана, ама като се замисля наистина после ще съжалявам че съм си я сложила...а пък като остарееш и като ти се сбръчка и увисне кожата на даденото място ще стои много грозно и смешно :-k

dumbo_s
05-26-2006, 08:34

:smt005 :smt005

Относно татуировките ... смятам,че на кръста е много готино и освен това много трудно ще ти омръзне,защото я виждаш много рядко

замомиче даже е супер.

Елена
05-26-2006, 08:47
За всички многознайковци, дето са убедени, че татуировките омръзват - аз съм на 20, направих си татуировка на 15 и нито за миг нито съм съжалявала, нито ми е омръзвала.

От скоро разглеждам форума ви и на някои от темите се смея с глас, честно. Ама е забавно :)

Отговор
05-26-2006, 09:01
[quote="`Death`Whore`"]Жената е предразположена към напълняване в областта на корема и ханша, за забременяването да не говорим. При напълняване татуировката ще се прецака, защото кожата ще се увеличи.quote]
Мене също много ме възбуждат татуировки на корема(където и да е),само че `Death`Whore` е права.Така че най-добре си сложи на глезена и там е яко. 8)

NeSTa_86
05-26-2006, 09:41
направи си го на ануса!

mnqff
05-26-2006, 10:46
mene nqkaf drakon ili nqkakfi goticheski motivi nad zadnika biha me izkefili poveche ;]

jordi
05-26-2006, 12:33
Момчета,
възбуждат ли ви татуировките в/у едно момиче?И на кои места най-много и какви точно татуировки?
Питам,щото сега съм решила да си направя една татуировка-зайчето на плейбой-някъде около коремчето(отстрани,или ниско долу)..но не знам на кое място да си я направя?Къде ще е най-секси според вас? :wink:

Tatuirovkata koqto si reshila da si pravish,i mqstoto na koeto 6te q napravish,spored men e dostatacno seksi,osobeno samata tatuirovka.. :roll:
Bravo! :P

bluby
05-26-2006, 12:35
Mi hubavo e i na krysta,no ne se zabelqzvat mnogo,dokato po-otpred poveche se zabelqzvat(primerno ostrani v blizost do koremcheto-v dqsno ili v lqvo).za men e mnogo seksi.. :roll: :P

dam te mn privlekatelni :D

sherry
05-26-2006, 12:45
mene nqkaf drakon ili nqkakfi goticheski motivi nad zadnika biha me izkefili poveche ;]
Смени си "аватарчето".Огромно е.

По темата: По-добре да не е на някое мн видимо място татуса и да не е голям,защото както казаха другите,след вреем може да ти писне или да стои грозно.А и скоро гледах някаква мацка с бална рокля,а на рамото имаше голяма татуировка...Нещо не се връзва историята,грозно стоеше тази елегантна,официална рокля с този татус...Мислете преди да правите нещо,което ще ви остане за цял живот.

05-26-2006, 12:46
Мухахах кой го боли фара то в тъмното нищо се невиди за тва по добре си направи някоя фосфоресцираща и едно пликче на главата и на всеки ще му харесаш.