PDA

View Full Version : Връзка-с гаджето на приятелката!

Любовницата
05-25-2006, 23:13
Случи се нещо ужасно.Днес ходихме с гаджето на най-добрата ми приятелка да и купуваме подарък за рожденния ден(бяхме само 2,защото моето гадже беше заето и не дойде).Обикаляхме,говорихм си и накрая отидохме на плажа.И там стана нещо ужасно-той ме целуна,а аз не се дръпнах.И така започнахме да се целуваме,да се натискаме.А преди ние много се харесвахме.Беше ми много хубаво,но изпитвах угризения.Много го харесвам,а и той мен,но не зная какво да правя.Той каза,че това ще е нашата тайна,но не зная докога ще издържа така.Моля ви-помогнете!

ycMuBkaTa
05-25-2006, 23:23
Според мен, ако държиш на приятелката си трябва да й кажеш каквъ е той...Както се натиска на теб може да го е сторил и с други. Вярно е, че тя може да ти се обиди, да не ти повярва дори, но това от друга страна е най-коректния начин да постъпиш спрямо нея...Другият вариант е да отблъснеш него и да му дадеш да се разбере, че не трябва да храни илюзии спрямо теб и че ти държиш на приятелката си. Но това пак е предателство спрямо нея, защото ти знаеш какви помисли се въртят в главата му...Помисли и реши как да разрешиш проблема...Но няма нищо по-лошо от това да захвърляш приятелство на боклука и то по този начин. А ако искаш да покаже, че ти си била жертва в случая е най-добре да поговориш с нея.

Любовница
05-25-2006, 23:26
Ами това наистина е логично,но аз не мога да го направя.Това момче..просто съм луда по него,а той ме харесва отпреди 2 години.Тъпо нали?!А и нямам смелост да кажа на приятелката си-чувствам,че я предавам,но с нея много често си говорим за връзката и с него и тя също му прави много такива номера.Наистина държа много и на двамата и не мога да се спра.

ycMuBkaTa
05-25-2006, 23:41
Ми щом имаш чувства...не знам. Трябва да избереш между приятелката и него...Ако пък толкова се обичате да къса с нея и се събирайте, но пък като го гледаш какъв е верен откъде да знаеш, че няма да извърти същия номер и на теб? Не си струва в този случаи да рискуваш приятелството ви. Аз бих заложила на сигурно - сигурна връзка и бъдеще с него или едно добро и сигурно приятелство.

05-25-2006, 23:49
Леле и аз не зная какво да правя.Може би времето ще покаже-не знам.Направо висчко това е ужасно-чувствам се супер кофти,но от друга страна...Напрао...не знам.

teenkopele
05-26-2006, 08:19
Според мен, ако държиш на приятелката си трябва да й кажеш каквъ е той...Както се натиска на теб може да го е сторил и с други. Вярно е, че тя може да ти се обиди, да не ти повярва дори, но това от друга страна е най-коректния начин да постъпиш спрямо нея...Другият вариант е да отблъснеш него и да му дадеш да се разбере, че не трябва да храни илюзии спрямо теб и че ти държиш на приятелката си. Но това пак е предателство спрямо нея, защото ти знаеш какви помисли се въртят в главата му...Помисли и реши как да разрешиш проблема...Но няма нищо по-лошо от това да захвърляш приятелство на боклука и то по този начин. А ако искаш да покаже, че ти си била жертва в случая е най-добре да поговориш с нея.

Аз съм на същото мнение. :wink:

dumbo_s
05-26-2006, 08:23
Случи се нещо ужасно.Днес ходихме с гаджето на най-добрата ми приятелка да и купуваме подарък за рожденния ден(бяхме само 2,защото моето гадже беше заето и не дойде).Обикаляхме,говорихм си и накрая отидохме на плажа.И там стана нещо ужасно-той ме целуна,а аз не се дръпнах.И така започнахме да се целуваме,да се натискаме.А преди ние много се харесвахме.Беше ми много хубаво,но изпитвах угризения.Много го харесвам,а и той мен,но не зная какво да правя.Той каза,че това ще е нашата тайна,но не зная докога ще издържа така.Моля ви-помогнете!

Мога само да ти каж че страхотните неща се случват един път в деня.

POLA^_^
05-26-2006, 08:41
според мен,предвид постъпката му,изобщо не си заслужава да си рискуваш приятелството заради него!Недей да казваш нищо на приятелктата си-тя ще ти се разсърди мнооого...Остави ги,тя сама ще разбере какъв е!
Желая ти късмет и дано всичко се реши!

j0r0_fear
05-26-2006, 08:46
mi 6tom i dvamata se xaresvate probvaite..
moje da stane ne6to \:D/

05-26-2006, 21:25
Утре имаме среща с него!Не зная какво ще става,но трябва да говорим за това.Понеже като излизахме и на мен по едно време ми беше много гадно от това,което правим и той ми каза,че никой няма да разбере.Но аз не зная до кога ще издържа така-наистина много го харесвам!

Любовницата
05-27-2006, 15:06
Днеска всичко се превърна в сапунен сериал.Бях ви казала,че имаме среща-е да,но той не дойде!Звънях му на гсм-а и майка му ми каза,че бил на плаж.И аз с целия си разум се грабнах и айде на плажа!Едни приятели казаха,че бил там,но аз така и не го скив.Утре ще се наложи да се видим,защото приятелката НИ има рожден ден,а аз не знам какво да правя и как да се държа.Направо тва се превърна в комедийна драма-ujis!

MiRaCuLiXbb
05-27-2006, 15:25

Аз съм на същото мнение. :wink:
Как ще си съгласен?! Според мен, ако той държи на приятелката си трябва да й каже каква си ти...Само съблазняваш приятеля й, тцтцтц :smt018 И то човек, който се е подписал "Любовницата"...

05-27-2006, 15:29
Хехе ем така се получава:)Не сериозно не зная утре кво ще правя.Направо не мога да осъзная още,че всичко това се случва!

Labelle
05-27-2006, 19:56
Забрави за него и за случката, само неприятности ще ти донесе. Ще се скараш с приятелката си , а пък той ще те намрази , че си ги разделила. Във всички случай ти излизаш кривата дори и 50% от вината да е негова. Въобще не ходи да се виждате и говорите, ще се оплетеш повече.

strange__
05-27-2006, 20:03
Ясно колко ти е приятелка....по-скоро ти колко си и приятелка :roll: Ако имаш поне малко достойнство ще и кажеш и ще я загубиш като приятелка определено,ако не ще си премълчиш,след време ще се разчуе историята (всичко се разбира рано или кусно!) и тя ще научи от някой друг :arrow: пак ще я изгубиш! Няма безгрешни хора,но всеки отговаря за действията си и си носи последствията! Сама прецени кой от горе споменатите варианти да избереш.... :-#

MC_JAMAL
05-27-2006, 20:04
Ако наистина това момиче ти е най-добрата приятелка трябва да предпочетеш нея пред него. Приятелството е много по важно от някаква авантюра която незнаеш дори какво ще ти донесе, а според мен само неприятности. Спри започнатото преди да е станало твърде късно, такива връзки нямат щастие :-s

648541
05-27-2006, 20:11
ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da i kaja kakvo se e slu4ilo puk ot tam natatuk da stava kakvoto 6te..vse pak si bila iskrena s neq!!I ne gubi vreme a i kaji za slu4kata a tq 6te preceni kak da postupi :-k

Krem4eto
05-29-2006, 19:37
По-добре го остави!И заради теб и заради приятелката и заради гаджето ти!Пък и той май няма да каже на приятелката ти и става гадно!!!

barbito
05-29-2006, 19:39
ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da i kaja kakvo se e slu4ilo puk ot tam natatuk da stava kakvoto 6te..vse pak si bila iskrena s neq!!I ne gubi vreme a i kaji za slu4kata a tq 6te preceni kak da postupi :-k \:D/

05-30-2006, 09:16
Ами може би наистина така ще бъде най-добре-да и кажа какво се случи!Може и да ми е трудно,но трябва да го направя.Или пък да и го кажем двамата ще е още по-добре,а?Само се чудя дали е възможно да има чувства и към двете ни-офф и аз не знам.Най-вероятно скоро ще и кажа!

05-30-2006, 09:20

Мога само да ти каж че страхотните неща се случват един път в деня.
=D> =D> =D> =D> na sa6toto mnenie sam.probvaite pak kvoto staane :lol: :lol: :lol: :lol: :D

WILD__BOY
05-30-2006, 09:26
с една тъпня двама приятели - и гаджето си ще нараниш, и приятелката си .. тц тц
на къде отива народа и неговия морал ;)

bluby
05-30-2006, 09:26
emi mb trqbva po 1 vr da tragnete vse pak shtom si se obichkate tolkuz mn pa tvoeto i negovoto gaje she se opraat mb i te she tragnat 1 s drug O:)

05-30-2006, 10:37
Ами то аз скъсах с моето гадже,защото не можех така и с двамата.Но си мисля,че той има чувства към приятелката си и към мен,а така се получава кофти.Направо се чудя как стана така.