View Full Version : samostoqtelna oralna lubov
Analen_zvqr
05-26-2006, 01:45
Iskam da pitam dali moga da zabremeneq ako sam si pravq svirki i posli sam si gyltam ? Otgovor, plsssssssss ... :(
MC_JAMAL
05-26-2006, 04:42
Ти не си човек [-X
flying_girl
05-26-2006, 07:27
хахахахха е това е голямо шоу :lol: :lol: :lol:
[-o< [-o<
MidnightScream
05-26-2006, 08:22
eeeeeeeeeeeeeeeee pisna mi ot nekompetentni otgovori ( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) po dobre slagai prezervativ, i se gledai v ogledaloto shtoto moje da ne si ucelish ustata ot tolkova sguvane...
eeeeeeeeeeeeeeeee pisna mi ot nekompetentni otgovori ( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) po dobre slagai prezervativ, i se gledai v ogledaloto shtoto moje da ne si ucelish ustata ot tolkova sguvane...
тия са големи смрадове.
LiLeNcEtOoO
05-26-2006, 08:37
hahahaha ti si ne 4ovek otidi na genekolog 4e ve4e sigurno si bremenen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
:-# :-# :-# :-# :-# :-#
xaxaxaxax dokato ima obrazi da zadavat tupi vuprosi 6te ima i takiva koito da otgovarqt kompetentno :P Ina4e az bih ti preporu4al da vnimava6 s tiq ne6ta po-hubavo probvai da si oblije6 dupeto.Dosta po-bezopasno e!
NeSTa_86
05-26-2006, 09:34
pisna mi ot idiotcheta,koito iskat da se napravqt na interesni.....6to ne probvash da si go zavresh otzad i da kajesh dali si izvadil aki....... :evil:
estestveno 4e MOJE6 da zabremenee6!taka 4e vnimavai! :lol: :lol: :lol:
kekke re6i li ve4e kak 6te se kazva!?
ako bqh na mqstoto na Coki do sega da sum uvolnil polovinata modove, ne moje taq i o6te nqkolko temi da sedat 6te otklu4eni da ne govorime 4e tema ve4e ne bi trqbvalo da su6testvuva
po temata: !$@#%&$$$@#!@#^%#%& estestveno 4e ne moje6 da zabremenee6 we!@@@##^&$^%#$@
Моля темата да бъде заключена
MiRaCuLiXbb
05-26-2006, 11:03
Може, ти си заченат така.
PleasureSeeker
05-26-2006, 11:06
копеле...аз сам сигурен,че вече си забраменял...отиди на гинеколог...може да са тризнаци...това е начина за правене на тризнаци...и най-важното...ти си 2в1 майка+баща....еххх щастливец...ако имаше повече като теб демографския проблем в България...нямаше да го има ](*,)
iskamTe_vednaga
05-26-2006, 13:28
Iskam da pitam dali moga da zabremeneq ako sam si pravq svirki i posli sam si gyltam ? Otgovor, plsssssssss ... :(
ami ne za6toto nqma6 qi4nici we !! lele ne e zle da obarnete vnimanie na anatomiqta malko !!
P.P ti ne si oreddd [-X [-( :-#
P.P ti ne si oreddd [-X [-( :-#
E neeeeeeeeeeee :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
hollaback_girl
05-26-2006, 15:59
XAXAXAAXAXXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAAXAX
XAXAAXAXAXAAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAAXX
XAXAAXAXAXAAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXA
Ti me ubi we 4ovek! Parvo na parvo moje6 li izob6to da si go stigne6?Vtoro na vtoro nqma6 nujnite polovi organi za zabremenqvane..sorka pi4. i na si4koto otgore dori i da be6e momi4e nqma kak da zabrmenee6 ot duhane..ma to malko mislene se iska....