PDA

View Full Version : Napravih abort,mnogo sam travmirana

Travmirana
05-26-2006, 14:37
NaPRAVIH ABORT PREJIVQVAM EDNA OGROMNA ZAGUBA sega sajelqvam 4e go napravih no prosto nemoje6e da go zadarja pioneje be6e izvyn mato4no sega mi e ujasno kofti stradam se edno sam zagubila 4as ot men imam nujda priqtelqt mi da mi dava cqlata si lubov v tozi moment id a se griji za men kak da mu go obqsnq??? Pomognete mi mnogo mi e tejko.... :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010

girlka
05-26-2006, 14:43
Той и той е във форума ... ще се срещнете. Сега ти трябва малко време. Е сигурно никога нява да го забравиш, но времето ще ти помогне да го преживееш.

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39264
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39620

Travmirana
05-26-2006, 14:49
Nadali 6te moga da go prevyzmogna nqkoga no prosto v momenta mi e adski zle i iskam malko razbirane ot nego da mi dava kolkoto moje pove4e lubov v momenta za6toto sami4ka nqma da go prejiveq a vse pak makar i za malko nosih v utrobata si deteto mu ....

05-26-2006, 14:52
Nadali 6te moga da go prevyzmogna nqkoga no prosto v momenta mi e adski zle i iskam malko razbirane ot nego da mi dava kolkoto moje pove4e lubov v momenta za6toto sami4ka nqma da go prejiveq a vse pak makar i za malko nosih v utrobata si deteto mu .... Emi eb*hti ve, kat sa eb*te kat zaici, ne si li govorite pone malko ? ! ... bahti...kak mi se stryva 4e tvoq 4ovek e napravil 1 tema po-doly tema za sy6tiq problem.... taka li si ob6tyvate vinagi( vav foruma )

Travmirana
05-26-2006, 14:55
ne poprincip vinagi go pravim s kondom no ne e sto procenta garanciq tva a niq malko taka go svalqme ponqkoga da go mu go .... i pak go slagame i sigorno se e skasal i stana belqta i sega sled kato napravih aborta imam nujda ot nego pove4e ot vsqkoga ;(

black_dimond
05-26-2006, 15:00
a toi kk se durji s teb sled aborta govori li li ste vuodshte sled tova

hollaback_girl®
05-26-2006, 15:33
Spoko, tva koeto ti se e slu4ilo e ujasno, no nikoi tuka nqma kak da ti pomogne.ti sama trqbva da go prejivee6... sigurna sym 4e ti e tejko, slu4vat se i takiva raboti... a tozi tvoi priqtel kade e?

girlka
05-26-2006, 15:36
ne poprincip vinagi go pravim s kondom no ne e sto procenta garanciq tva a niq malko taka go svalqme ponqkoga da go mu go .... i pak go slagame i sigorno se e skasal i stana belqta i sega sled kato napravih aborta imam nujda ot nego pove4e ot vsqkoga ;(
Много "умно" сте действали. Сега ще кажат другите, че не е време за порицание, но щом не си се вслушала в съветите навреме нека поне това ти е за урок, да знаеш, че трябва да се внимава. ;-)

deem
05-26-2006, 16:15
Абортът е убийство,грях, екзекуция.Съжалявам,че си го направила.
Поне можеш вече да предупреждаваш другите момичета да не го правят,защото сърцето ти знае истината.

Chiana
05-26-2006, 17:21
Абортът е убийство,грях, екзекуция.Съжалявам,че си го направила.
Поне можеш вече да предупреждаваш другите момичета да не го правят,защото сърцето ти знае истината.

Дай да се разберем, момичето е имало извънматочна бременност, и да е искала да задържи детето не е имала тази възможност, така че няма нужда да й натякваш, че е грях и т.н. Достатъчно й е кофти на нея.
А по въпроса, миличка разбирам, че се чувстваш кофти, сигурно и аз на твое място бих се чувствала така.
Говори с него, обясни му, че имаш нужда от него, а той не проявява достатъчно внимание в този труден за теб момент.
Той все пак е мъж, не може да го изпита това гадно чувство и ще му е трудно да те разбере, но моя съвет е да му покажеш как се чувстваш и той ще ти помогне, ще те подкрепя. Късмет, миличка!

bloody_angel
05-26-2006, 18:28
Или на мен нещо ми е станало от всичките "псевдо проблеми" дето ги напускаха озверелите тийнчета , или тая история много странна взе да става ... първо той травмиран, после секс не можел вече да прави , сега и тя се появи ... малко странно ми е след такова преживяване да седнеш да се оплакваш по форуми :roll:

Travmiranata
05-26-2006, 21:00
Kato ti doide na glavata togava 6te govorim ... iskam savet iskam pomo6t

Travmata e psihi4ka i fizi4eska i ot strana na dvamata ....

SegA sajelqvam 4e napravih abort no nqmah druga vazmojnost !Iskam da posavetvam vsi4ki drugi momi4eta v tozi forum polzvaite gumi badete vnimatelni i ako nedai si boje vi doide na glavata bremennost pomislete dobre dali si zaslujava da napravite abort

SuN4o_F
05-26-2006, 22:13
spokoino mili4ka nedei da se pritesnqvash vsi4ko 6te bade nared ... az sam sigurna 4e priqtelq ti 6te bade do teb i 6te te podkrepq... temite koito pusna pokazaha 4e ne mu e bezrazli4no... naistina mnogo e gadno no za sajalenie se slu4vat i takiva ne6ta :(

Travmirana
05-27-2006, 08:07
da no se darja dobre dokato napravq aborta sega kato4e li se otdale4i ot men a az imam nujda ot nego pove4e ot vsqkoga :smt010

госте
05-27-2006, 10:09
Много съжалявам за случилото се, но при твоя случай найстина няма др. възможност. За приятеля ти, трябва да му кажеш как се чувстваш и да ти помага за преодоляването на травмата с всички сили. Сега е най-важното да сте заедно и да мислите позитивно. Не защо не го задържа, а какво щеше да стене ако го беше задържала. Още веднъж съжалявам и дановсичкое наред и нямаш усложнения. :) Мислете позитивно!
А за понататък внимавайте повече и знайте, че винаги има риск.

PleasureSeeker
05-27-2006, 10:41
Много съжалявам за станалото..въпреки,че не те познавам...но си представям как се чувстваш...тежко е...ще ти трябва време и да си обградена от любов,за да го преудолееш...

Glezlata
05-27-2006, 10:58
da no se darja dobre dokato napravq aborta sega kato4e li se otdale4i ot men a az imam nujda ot nego pove4e ot vsqkoga :smt010

Moje bi si go vuobrazqva6,budi s nego po cql den,misli6 li,4e na nego mu e lesno.Moje bi i toi si go prejivqva po svoi sobstven na4in i zatova misli6,4e ne ti obru6ta dostatu4no vnimanie.Govori s nego,ne se zatvarqi v sebe si.

05-27-2006, 14:14
Да, сигурно си въобразяваш! Има няколко причини да си мислиш така.
1-Или искаш прекалено много от него. Искаш внимание, което той не може да ти даде. ПРосто сигурно мислиш, че той е нещо повече от другите и си мислиш, че е длъжен да ти отделя цялото си време само и единствено за теб, но повярвай ми не е така. Всички сме хора.
2-Другата причина, която ми иддва на ум е евентуално ако си го наранила с твоите действия. Тоест ако се е почувствал излъган от теб, ако е загубил доверието в теб и просто предпочита да си изживее всичко сам.

Няма какво да му се сърдиш на човека. Замисли се дали не е причината в едно от двете неща, които казах по-горе.

УСПЕХ и запомни....никой не може да ти помогне. Само ти можеш да си помогнеш да излезнеш от тоя шок.