View Full Version : Kosmata....
miloto f-4e
05-26-2006, 18:47
vijte hora az sum na 17 godini i sum si kosmata otdolu i ne vijdam ni6to lo6o! :x 4eta razni temi i vse vijdam 4e trqbvalo da se obezkosmqvame za6toto bilo higieni4no emi kvo da vi kaja, nqkoga ne sa se brasnali i ne sa umirali ot tova :? Nie s priqtelq mi sme si kosmati i ne vijdam problem s tova. Toi mnogo me haresva. Iskam da popitam ima li hora koito biha pravili seks s kosmata jena??? :smt006
biq4kata
05-26-2006, 18:51
ti si luda ma!mn qsno 4e ne :smt018
няма нищо да ти стане ако се обезкосмиш .. :lol:
е на мен примерно не ми пречи приятелят ми да не е обезкосмен,въпрос на вкус е всичко :lol:
Communist
05-26-2006, 19:02
Най-после намерих любовта на живота си :smt007 :smt007 :smt007 Това аз го повтарям от много време ама...кой да слуша.... Да живеят жените с космати полови органи!
vijte hora az sum na 17 godini i sum si kosmata otdolu i ne vijdam ni6to lo6o! :x 4eta razni temi i vse vijdam 4e trqbvalo da se obezkosmqvame za6toto bilo higieni4no emi kvo da vi kaja, nqkoga ne sa se brasnali i ne sa umirali ot tova :? Nie s priqtelq mi sme si kosmati i ne vijdam problem s tova. Toi mnogo me haresva. Iskam da popitam ima li hora koito biha pravili seks s kosmata jena??? :smt006
еми няма нищо лошо ако и приятеля ти няма против ..но просто мисля че ити ще се чувстваш по добре ако се обезкосмиш иначе колко маки си спестяваш :)
моя приятел не харесва как изглежда жената отдолу без косми ( все едно е ускубана кокошка 8-[ ) и за това си ми се кефи и с косми , ама мен си ме и боли понякога като ги махам , т.е. после като порасват и е много гадно чувството и трябва всеки ден да се махат :smt013
nema loshu da si kosmata mn e veselo gledai strashen film :lol: :lol: :lol: :lol:
Мен ми дреме на оная работа дали си космата или не!Стига да приличаш на нещо в лицето няма никъв проблем!И на мен ми е непонятно защо мъжете/момчетата си бръснат топките,ама кво да се прави.....
аz също съм космат и не ми пукааа :twisted:
Сега кажи, че защото някога са се къпали през два-три дни (и по-рядко), пък не са умирали от това, за това и ти така.
Аз също не виждам нищо лошо в това да не се обезкосмяваш, където и да било, стига да ти е удобно и приятно! Както казаха - въпрос на личен избор е, а щом и с приятеля ти сте на едно мнение по тази тема - чудесно.
Да, бих правила секс с мъж/момче, чийто интимни части не са обезкосмени.
Jenninka
05-26-2006, 19:58
въпрос на вкус :)
мен приятелката ми ме харесва космат, но разбирасе за мое добро си подстригвам космите около органа ::: а пък аз нямам нищо против да е космата..... стига да не е като на страшен филм \:D/ \:D/
Communist
05-26-2006, 20:14
мен приятелката ми ме харесва космат, но разбирасе за мое добро си подстригвам космите около органа ::: а пък аз нямам нищо против да е космата..... стига да не е като на страшен филм \:D/ \:D/
Какво само споменавате Страшен филм? Гледал съм ги и 4-те. Тука говорим само за окосмяване около гениталиите. Всичко останало трябва да се бръсне то е ясно... :)
MalKa_BLuDnica
05-26-2006, 20:19
HORA MOLQ VI OBEZKOSMQVAITE SE! tva e otvratitelno we [-(
NeSTa_86
05-26-2006, 20:21
Еми..то по принцип има, но е по-добре да се пообръсваш чат пат
az sam na 16 i se obezkosmqvam otkakto bqh na 12.kakto kazaha povecheto obache tva e vapros na lichen vkus.az naprimer jiveq vav varna i nqkak ne mi e mnogo udobno da otida s kompaniq na plaja primerno i da mi starchat izpod banskiq ..No pak shtom na teb ti e udobno...zashto ne.Tova sa si tvoite intimni chasti i ti reshavash kakvo da pravish s tqh:)
basi da lije6 nekfa vuna :-k , pak i se poti6 qko
pfff tva jena s kosmi e otvratitelno
air_wisp
05-26-2006, 22:36
косми брат...е па земите се обръснете и пробвайте без косми :) може па да е яко знаете ли? :mrgreen:
Въпрос е само и единствено на личен избор, с което темата се изчерпва.
Лека вечер на всички желая :)