View Full Version : Просто споделям
Моята любов Мария Георгиева която обичам вече 2 години и е в моя клас, точно преди малко разбрах че се обича с друг и ходат от 1 месец. Точно сега незнаете как се чувствам няма какво да описвам. Просто споделям със форумците :cry: :cry: :cry: На никой не го пожелавам това което сега ми се случи. Вече незнам какво да правя в тоя шибан живот :smt010
При мен е по лошо момичето което обичам е от моя клас си има приятел и въпреки това бяхме заедно известно време(формално през всичките години)и след това предпочете отново да бъде с приятеля си като ми каза че е скъсала и има нужда от малко време.Нашите се карат постоянно ама постоянно маика ми плаче(днеска плака отново) и имам чувството че съм забравен от целия свят.И въпреки това си казвам че всичко това ще отмине и ще доиде моя момент.Затова горе главата има какво да правиш в този "шибан живот".
При мен е по лошо момичето което обичам е от моя клас си има приятел и въпреки това бяхме заедно известно време(формално през всичките години)и след това предпочете отново да бъде с приятеля си като ми каза че е скъсала и има нужда от малко време.Нашите се карат постоянно ама постоянно маика ми плаче(днеска плака отново) и имам чувството че съм забравен от целия свят.И въпреки това си казвам че всичко това ще отмине и ще доиде моя момент.Затова горе главата има какво да правиш в този "шибан живот".
И аз така :cry:
priti_kiti
05-26-2006, 20:12
споко преживявала съм го почти същото.. кво да ти кажа,ще ти е гадно седмица две-зависи и след тва.. просто продължаваш напред! да не ти пука..
2 години ми беше гадно всеки ден за нея а сега ми е 3но по гадно :cry:
2 години ми беше гадно всеки ден за нея а сега ми е 3но по гадно :cry:
pichaga skachai s badji ili neshto takova 100 pati sam go kazal za 15 min minava prosto useshtash che vs minava i otminava O:)
priti_kiti
05-26-2006, 20:22
2 години ми беше гадно всеки ден за нея а сега ми е 3но по гадно :cry: ми начи се замисли има ли смисъл изобщо да страдаш за нея? само си хабиш нервите..
black_dimond
05-26-2006, 20:51
tva e mnogo kofti situaciq no se otitai da namerish nqkoiq druga ili d ne mislish tolkova za tova momche znam che nikak ne e lesno no mojesh da probvash ako imash sili
flying_girl
05-28-2006, 09:29
jivotat prodyljava pi4 ne gledai nazad vdigai glava i samo napred :)
:-k Абе момче ми през тия 2 години защо не си действал!Трябвало е да направиш нещо и да разбереш дали иска да бъде с теб или не...ако беше направил така още в началото досега за тия 2 год. да я беше забравил...сега ще ти е гадно известно време ама...е айде ся,Все едно в Пазарджик няма и други момичета аре моля ти се...мале а аз си мислех ,че на момчетата не им пука за момичетата-дали са с друг или не,дали ги харесват или не :smt017 а да и знаеш ли какво-ми ти си от нейния клас!Ми това е голяма привилегия...когато скъсат с оня рапон кой ще е на линия-Тииии и тогава вече не се офлянквай ами действай.Имаш шанс докато завършите
po dobre se stegni za6toto taka se samonakazva6...ima i drugi momi4eta.
LP_girl_14
05-28-2006, 11:20
Не може да я чакаш 1-2-3 години,че и цял живот тя да се сети за съществуването ти!Ако е искала да бъде с теб щеше да намери време ,начин и средства,с които да ти признае чувствата си.Няма как дая накараш да се влюби в теб насила,просто невъзможно е и не ти остава нищо друго освен да се вземеш в ръце и да вложиш сялата си сила да я забравиш.Колко време от живота си смяташ да подариш на човек,който няма да го оцени?Престани да живешш със миналото и да чакаш някой ден да се върне някой красив спомен.Няма закво да бъркаш постоянно в стари рани.Човек трябва да живее за бъдещето,не за миналото,а тази Мария Георгиева не е твоето бъдеще :!:
Моята любов Мария Георгиева която обичам вече 2 години и е в моя клас, точно преди малко разбрах че се обича с друг и ходат от 1 месец. Точно сега незнаете как се чувствам няма какво да описвам. Просто споделям със форумците :cry: :cry: :cry: На никой не го пожелавам това което сега ми се случи. Вече незнам какво да правя в тоя шибан живот :smt010
batka naistina li misli6 4e izglegda6 seriozen s tva za 6ibaniq jivot!??!?!? mi prereji si venite,i se zavurji s verigi za жп relsata,na 1 list napi6i N+M=VNL i 4akai elektri4kata da te pregazi!
Ооо, спокойно, бе пич. Те след максимум месец ще скъсат. Нали ги знам връзките през тия години. Пък ти до тогава си хвани гадже. \:D/
teenkopele
05-28-2006, 12:59
Кофти, но какво да се прави...ще се наложи да го преживееш по един или друг начин. Може и да отнеме време, но ще стане...да се надяваме. :)
Успех. :wink:
П.П. Има и други момичета. Може да е клиширано, но е така.
jadna_za_lubov
05-29-2006, 15:56
:( e dobre 4e spodeli dano ti ulekna :))
saninka91
05-29-2006, 16:04
E spoko pyrvo ne e edinstvenata i vtoro prosto prez tezi godini koito ste bili zaedno moje da ne e vyrvqlo i zatova da ste sk9sali .Zamisli se malko dali ima smisal da si s neq .Skoro 6te si nameri6 drugo momi4e i neq 6te q zabravi6.Sega moje da ti e trudno no 6te vidi6 4e taka 6te stane.
A vyprosno roditelite spokoino i moite vikat nonstop tova im e kato navik svikva se .Trqbva da se premiri6 za6toto spored men roditelite ne mogat da razberat deteto si napylno taka 4e gore glavata