View Full Version : {P}LSsSsS h3lP
zdR sig ima takiva temi no nqmam vrene da t1rsq! TA imam sledniq probl3m edno mom4e ot 7 klas me haresva i iskam da se zapoznaem no nz kak (znam mu samo imeto i klasa) {P}LSsSsSsSs h3lP
valantain_love написа:
дразни се, защото и той те харесва
2-ра стъпка обясняваш на момченцето, което харесваш, че ти не си виновна и явно приятеля му те харесва, щом постъпва така
по тоя начин печелиш двойно - хем ще разбере, че ти нямаш никва вина, хем малко ще се постресне и ще започне да действа по въпроса, защото ще го е страх да не те отмъкнат под носа му
3-та стъпка ей така м/у другото му предлагаш да излезнете някъде на кафенце или разходка, тъй като ти е мн топло и не ти се стои въщи, а точно в момента няма с кой да излезнеш (тоя чат не е работа ) ще си полафите малко, ще се шегувате, прави му малки намекчета и така
ако той все пак не се осмели да направи нещо, направо му казваш истината в очите и без да увърташ го питаш може или неможе да се получи нещо м/у вас
айди успехче и да казваш какво е станало
TheMaggie
05-27-2006, 12:43
Ако си сигурна,че те харесва отиваш при него и се запознаваш,както би се запознала с някой обикновен човек.Ако се харесвате нещата би трябвало да тръгнат от самосебе си. :wink:
LP_girl_14
05-27-2006, 13:14
Ми отиваш при него и се запознаваш по нормалния начин.Изобщо не е трудно,особено,щом знаеш че те харесва.Намираш общи теми(все би трябвало да имате такива,щом ств в едно даскало) и останалото опознаване ще стане с течение на времето и докато общувате.Може пък и с общи познати да се запознаете,например ако ваши общи френд се движат в една компания...ама по-добре иди при него и го заговори
n0sish si uchebnicite i bez da iskash se blaskash v neg0 ...t0q n0mer edin pat g0 pr0bvah ..i stana chudu :P
teenkopele
05-28-2006, 13:17
Отиди при него и просто се запознайте.
Ако си от по-срамежливите момичета, потърси общи приятели, които да ви запознаят. :)
Успех. :wink:
j0r0_fear
05-28-2006, 13:32
zdR sig ima takiva temi no nqmam vrene da t1rsq! TA imam sledniq probl3m edno mom4e ot 7 klas me haresva i iskam da se zapoznaem no nz kak (znam mu samo imeto i klasa) {P}LSsSsSsSs h3lPtapa si ama adski tapa v bukvalniq smisal!
piFka_LP
05-28-2006, 13:59
pfff ama mnoy me nervite kato zapochnete taka ima oshte malko vreme i godinata svurshva shot mu znaish samo klasa i imeto :mrgreen: deistvai burzo shtoto nema te chaka cqla vechnost otivash pri nego o pich zdrasti ko praish ili neshto drugo abe ima dostatuchno nachini da zagovorish momche :) i potursi malko vuv foruma ima mnogo takiva temi :)
zdR sig ima takiva temi no nqmam vrene da t1rsq! TA imam sledniq probl3m edno mom4e ot 7 klas me haresva i iskam da se zapoznaem no nz kak (znam mu samo imeto i klasa) {P}LSsSsSsSs h3lPtapa si ama adski tapa v bukvalniq smisal!
zasht0 ti e t0lk0va gadn0 0tn0sheniet0 ???
ludamacka
05-29-2006, 16:01
mi otidi pri nego i deistvai smelo
saninka91
05-29-2006, 16:11
otidi i se zapoznaite kakvo 4aka6 ?A ako tolkova se sramuva6 ako ima6 nqkoi tvoi priqtel ili priqtelka koito/koqto go poznava nakrai go/q da te zapoznae s nego i vsi4ko e re6eno