View Full Version : Срам ме е !!!
Много ме е срам от гажето ми. Проблема е че вчера го правихме за пръв път но не стана в смисал аз провалих всичко, начи всичко си вървеше перфектно докато той си свали гащите и аз се изплаших от оная му работа тоест видя ми се малко гнусен не че е беше, всичко си му беше наред ма незнам какво ми стана и сега ми е неудобно пред него. Кажете какво да права моля ви
MiRaCuLiXbb
05-27-2006, 19:20
Хаха, еми нормално кат за първи път. Сигурно и не си се отпуснала... Пробвайте на тъмно. :lol:
bmw_fenka
05-27-2006, 19:25
nqma ot kvo da se 6a6ka6.vpro4em ti na kolko godini si?tova e normalno.ti za prav pat li vijda6 h*i?ako e taka reakciqta ti e normalna.vse pak ti e gadje i trqbva s nego da mojete da govorite na vsqkakvi temi.
На тая тема нещо й куца...Не мисля че е истинска..
`Death`Whore`
05-27-2006, 19:30
Затова казвам, че не трябва да се прави секс, преди човек да знае поне как изглеждат половите органи и преди да е минал 4-ти клас.
Затова казвам, че не трябва да се прави секс, преди човек да знае поне как изглеждат половите органи и преди да е минал 4-ти клас. но аз съм на 14
`Death`Whore`
05-27-2006, 19:33
Извинявай, сигурно си 8-ми клас. Обаче си пълно дете.
MiRaCuLiXbb
05-27-2006, 19:33
:-k --> :smt045
:-k --> :smt045 престанете да се подигравата а ми даите савет какво да му кажа
`Death`Whore`
05-27-2006, 19:36
Кажи му това, което мислиш и престани да ни занимаваш.
колежката ме вдъхнови с изцепването за 4ти клас и секса преди да знаеме как изглежда половинката ни отдолу
ми не знам какво точно да му кажеш, просто не знам, щом викаш че сичко си му е наред начи проблема не е в него проблема е в тебе и в това че сте тръгнали от малки секс да правите (кой го казва) трябва да се абстрахираш от тази мисъл че е голям и гнусен, приеми го като нещо малко и сладко (измислено животинче например което ти иде да го нацелуваш толко е сладко) извинявам се ама ме е хванала лигата, та мисълта ми беше че не трябва да го приемаш като нещо гнусно (и все пак си помисли за варианта със животинчето, може да е базик ама току виж помогнало а и на приятеля ти ще му хареса идеята с целуването по челцето :))
а да и не е лошо се пак да му кажеш верно какво мислиш може пък да ти даде некъв съвет или да се измие преди да го направите за да не те е гнус
Sunny_stz
05-27-2006, 23:43
Ммммммм това което казваш ,гнусен тва онова виждам 4е май още не си готова за секс и го правиш заради него?Ако не си готова му кажи ,а пък той ако държи на теб ще разбере!Ако не разбере майната му!
the_____
05-28-2006, 08:08
kat ti e gnusen go lapni da ne go gleda6 ae... fium...
Luciferian
05-28-2006, 08:16
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
xaxaxaxa da ne mu e bilo ro6avo petleto 4e da te e stupisalo!
abe de4ica za vas nqma li knijki,sladkarnici na 10 trugnala sex da mi pravi.Ako ima golqm 4ep zabludeniq ti priatel 6te te boli mnogo 6tot si o6te malka.
NeSTa_86
05-28-2006, 13:38
:smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 брао ма как може :smt014 :smt014 :smt014 :smt014 :smt014
krem4et0
05-28-2006, 13:46
Боже мой секс на 14 няма ли кукли за теб.сега сериозно според мен за секс си много малка,а и щом нещо в собственото ти гадже ти се струва гнусно занчи,че не си и готова.И аз бях леко шашардисана и уплашена като видях член на живо за първи път.Бях докосвала и през дрехи и на голо преди това,но не бях виждала и честно казано не ми се стори най-хубавата гледка на света.А и тогава си бях наумила да правя секс с гаджето на всяка цена,но както и да е не стана тогава а няколко месеца по-късно.Просто го приемаш и толкова.така е устроен мъжът и с това гнусно нещо както се изразяваш той ни носи наслада.Аз започнах да го възприемам така.сега обичам пениса на гаджето си както и него самия.Защото той е част от човека,защото не е нещо гадно и гнусно,а нещо което доставя наслада и на двама ни и нещото,което ни съединява в 1 цяло.Малко романтично накрая излезе май,но надявам се,че си ме разбрала!
sexy_bonbon4eto
05-28-2006, 16:22
Затова казвам, че не трябва да се прави секс, преди човек да знае поне как изглеждат половите органи и преди да е минал 4-ти клас.
перфектно казано!!! =D>
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Maleeeeeeeeeeeeeeeeee JIJI BIJI! Ahahahahahaha ti si ba6 za teen foruma bate... po4ti si stanal teenager! Lud si! Axaxaxaxa koi ti dade da vliza6 tuka be :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: