View Full Version : TOI ME LYJE!
jivota mi beshe syvyrshen dokato edin den vsichko se srina pred ochite mi :smt010 i mi stana qsno che vsichko e bilo lyja :smt010 sigurno na nqkoi im e poznato i taka eto kakvo vsyshtnost se sluchi:
ot 1-2 sedmici sym s edno momche.toi e mn mn mil i vnimatelen....imashe obeshtaniq,sladki dumi i t.n....i eto che dnes se zasicham s edna poznata v edno kafe i sednah pri neq.i ot duma na duma....az q pitah dali si e namerila gadje a tq kaza che oshte ne no mai shte trygva s edno momche.pitah q s koi i....tq kaza imeto na moq chovek... :shock: hvyrli me v pylen shok :shock: posle mi razkazvashe kak s chasove si govorqt po telefona,kak sa izlizali zaedno i vsichko mi stana qsno - kade e hodil dokato uj e imal rabota,zashto postoqnno mi povtarq che nikoga ne bi me izlygal (guzen ne gonen bqga)... vsqka duma,vsqka misyl,vsichki momenti minavat kato na filmova lenta prez glavata mi.sqkash gledam katastrofa na zabaven kadyr no nishto ne mga da napravq....i sega se chuvstvam otvratitelno...izpolzvana.. :smt010
toi dori neznae che sym nauchila vsichko tova.da mu dam li edin urok kato postypq i az taka s nego ili da mu vdigna skandal ili da mu dam vtori shans :roll: ](*,)
sigurno i na vas vi se e sluchvalo.spodelete kak go prevyzmognahte
Nadelina
05-29-2006, 11:46
Mila...prochetoh istoriqta ti .. i 15 min se chudq kfo da ti napisha .. kfo da ti kaja .. ne mi se e sluchvalo..da chukna na darvo..sig e ujasno .. otvratitelno...na tfoe mqsto .. bih mu kazala kfo znam .. da vidim kakfo she kaje toi...no .. inache she ti kaja i drugo .. gledai samo napred...ako toi ne te obicha..prosto ne te zaslujava...!!!
lost_girl
05-29-2006, 12:04
Kji mu kakvoto znae6,i mu kaji da izbere edna ot 2-te,ako te obi4a 6te izbere teb,no nali znae6>ne go natiskai.(ako obi4a6 nqkogo,pusni go na svoboda,ako te obi4a 6te se vurne pri teb,ako ne zna4i ne te obi4al nikoga)
a we macko toq e mnooooooooogo zle toq pi4 we! spoko az bqh na sy6toto deredje minalata godina i bqh i po-myni4ka i mu se vyrzah na izvineniqta,4e vsi4ko e okey,ama.....GRE6KA! otiva6 i mu kazva6 ti si slabak,ne se zablujdavai 4e si tolkova dobyr 4e moje6 da vyrti6 2! i go otrqzva6! ama vyob6te da ne ti puka ama vyob6te! znam 4e e trudno ama nai dobre taka...toi posle pak 6ti e v krakata! uspeh i koraj macko :wink:
LP_girl_14
05-29-2006, 12:15
Ако бях на твое място не бих дала втори шанс на човек,който ме е лъгал,мамил и ме е карал да градя кули от щастие,построение върху една лъжа.Играел е двойна игра!Тва аз не бих го простила.ти си решаваш как да постъпиш,но тва наистина е ужасно.Ти не си кукла,ти си си човек с чувства,а не играчка в ръцете на някой.Прецени си сама докъде би стигнала за този човек,но ще ти кажа само да не му позволяваш да използва чувствата които изпитваш към него,като средство да те манипулира :!:
dream_for_you
05-29-2006, 12:30
това,което ти се е случило е ужасно :shock: искрено ти съчувствам :smt009
според мен този тип не си заслужава [-( постъпката му е ужасна .аз не бих могла да съм с такъв човек,защото не бих му имала повече доверие [-X не бих му го върнала,това би означавало да стана като него.ще те посъветвала да му вдигнеш едно мн голямо скандалче и да го зарежеш,след време сам ще разбере какво е загубил
IKisseDAGirL
05-29-2006, 12:55
слушай сега.. тоя е постъпил ужасно с тебе и не заслужава никакъв втори шанс
обаче заслужава нещо друго - заслужава да разбере каква болка ти е причинил :!:
като го видиш, колкото и да ти е трудно, не издавай какво си научила :roll: прави се, че нищо не е станало, че си много влюбена, заслепена и нищо не подозираш :wink:
казваш му, че утре имаш много за учене и няма да излизаш --> той ти вярва, защото си мисли, че си му напълно отдадена и за теб той е единствен :twisted: по времето, когато уж "учиш", излизаш на кафе с някое момченце и се забавляваш ;-)
после следват още няколко такива случаи - "не ми е добре", "ще ходя на козметик", "майка не ме пуска да излезна" и т.н. - в тва момичетата просто равни нямаме O:)
след маса подобни поредни лъжи ей така го питаш къде ще ходи например довечера, като предварително си го предупредила, че ще си си във вас тая вечер, тъй като котката има рожден ден (тва беше в кръга на шегата мн ясно :mrgreen:)
въпросната вечер той отива някъде с онова негово "завоевание" (ти обаче трябва преди тва да си я питала къде ще я води) :wink: той е горд, че отново е успял да те заблуди, че поредната му лъжа остава неразкрита
сядат, поръчват си, говорят си и по едно време... оглежда се и... погледът му "случайно" е привлечен от твоя милост, която, пак "случайно", седи на същото кафе, но в компанията на готино момче, по което се забляват половината мацки от заведението 8-[ не мога да си представя просто физиономията му, когато накрая, като завършек на прекрасната му вечер, ти ставаш, за да идеш до тоалетната, минаваш покрай него и с най-очарователната си усмивка сърдечно го поздравяваш :twisted:
без молби, плач, уговорки, спорове, скандали, без нищо приключва всичко и никога повече не го търсиш 8) идеалният край на твоята история :-)
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
05-29-2006, 13:16
Nai dobre ne se zanimavai s nego takiva kato tqh ne zaslujavat vnimanieto i na nai propadnaloto momiche eto zaradi takiva sluchki nq trq da vqrvash na momchetata sichi sa pravani v edin kalyp ednakfi sa !!!!!samo si mislim che sa razlichni no vsichkite sa absoliutno ednakfi !!!!
ludamacka
05-29-2006, 15:54
nedei da otvru6ta6 i ti s takava kofti postupka.ne se prinizqvai na negovoto nivo,4e da pravi6 i ti takiva ne6ta,samo i samo da my go vurne6 [-X po-dobre my kaji 4e si go vidqla 4e sa ti kazali i taka natatuk i go zareji.