PDA

View Full Version : Помогнете ми!!!!!Най-добрата ми приятелка ми отне гаджето!

little_sweet
05-29-2006, 18:02
Моля Ви се помогнете ми.Тва не го очаквах от най-добрата си приятелка.Казах й че харесвам едно момче и тя веднага отиде при него и започна да се зарибява с него.И естествено тя е по-хубава от мене и той й обърна внимание.Аз сега съм й супер ядосана и не знам какво да правя с нея.Дали има смисъл да й се сърдя и да свърши нашето приятелство заради едно момче?Но в крайна сметка все тя печели от всичко.Аз я запознавам с момчета а тя ги сваля.И от сега нататък не искам да я видя.Моля ви пишете за да знам какво да правя.Знам че има и други момчета но тя прави всичко това и със тях.ПИШЕТЕ МИ!!!!НУЖДАЯ СЕ ОТ ВАШЕТО МНЕНИЕ!!!!!!!!!!

AnN_G
05-29-2006, 18:13
Хм ми няма да е зле да поговориш с нея.Казвала ли си й че не ти допада винаги да прави така,първо трябва да се разберете...

Вътьо
05-29-2006, 18:22
Хаха, са мое да прайте 3-ка...

djigi
05-29-2006, 18:28
Е, ако го прави нарочно (а явно е така) значи не само не ти е приятелка, а едва ли не враг. Не знам защо мислиш, че тя е по-хубава...както и да е, това няма общо със случката. Аз лично бих прекратила едно такова "приятелство"

MiRaCuLiXbb
05-29-2006, 18:34
жените са зли, тегли и една ***** и не се занимавай с нея...

missito_
05-29-2006, 18:35
Ами мацка кво да ти кажа... ние с моята най-добра приятелка сме се разбрали никога да не ни раздели едно момче защото след момчета и автобус не се тича следващият е след 5 минути,но истинското приятелство не може да се срещне всеки ден.Наистина не си струва да си развалиш приятелството с момичето но ти си знаеш колко е истинско и дали наистина ти е най-добра приятелка,щом винаги ти отнема момчетата въпреки че знае че ги харесваш и те кара да се чувстваш гадно.Вярно н е елошо да поговориш с нея по този въпрос,да не и се сърдиш,въпреки че си разочарована от нейната постъпка.А пък и според мен ако тя не харесва това момче а само просто така се зарибява с него го прави на пук на теб.Ти решаваш дали това момиче ти е фр или не.Успех все пак :-)

MaXy_GiRL
05-29-2006, 19:01
OF...Of....OF KaK q nare4e :?: !!!!! Priqtelka li!!????!!! OFFFF$E i nai dobra #-o !
Mila ta tova ne e priqtelka tva eeeee........i as neznam!Po skoro predatelka!
Tai po temata:
ami prosto se otdrapni ot neq 6tom tq se smqta i za neto pove4e ot tebe i ti krade mom4eto zna4i ne si zaslujava =; :smt018

priti_kiti
05-29-2006, 19:28
хаха дам.. като начало въобще не я наричай приятелка,било то най-добра.. :smt011
а пък и не ти е отнела гаджето доколкото разбирам.. а само момче което си си харесала,нали? няма значение..
дигни си малко самочуствието,кво е това "ама тя е по красива от мен!"
кво кво? нема такива филми.. не я гледаш и тва е! но я дръж близо-от полза ще ти е.. и не и казвай кой харесваш и т.н.. няма смисъл!

little_sweet
05-29-2006, 19:29
Хора,всичко това което ми го казахте съм го направила отдавна.Поговорихме двете и я попитах дали го харесва а тя ми каза че не.Но тогава какво прави постоянно при него?Каза ми не само че не го харесва но и че не може да го гледа.И на всичкото отгоре ми всеки път ми казва че няма да прави така и със следващия но всичко се повтаря отново и отново.И тва в нея много ме дразни.Даже аз мисля че вече не мога да харесвам момче заради нея......... :(

krisi_love
05-29-2006, 19:39
Хм ми няма да е зле да поговориш с нея.Казвала ли си й че не ти допада винаги да прави така,първо трябва да се разберете...
послушаи я :o

He3HauKa
05-29-2006, 20:55
Spored men nqma kvo da govorish s neq ! Tq sigurno ne e malka nito pak typa(sled kato uspqva ti otmakne mom4etata) i znae kvo pravi ,che na teb ti e nepriqtno i t.n... Prosto q razkarai ot jivota si,osven tova na momiche doverie nemojesh da imash zashtoto vsi4ki sa zavislivi i gledat da te prekarat :lol: Ne sa spichai ,tq rano ili kasno shte si nameri maistora ili prosto shte ostane sama ,shtoto v stremeja si da se dokazva pred nqkvi pikliovci shte zagubi priqtelite si [-X uspeh i nedei spicha :wink:

black_dimond
05-29-2006, 21:00
chestno kazano ne bih opredelila tova momiche kato tvo nai dobra prqtelka za da napravish podobno neshto trqbva da si mnogo tup kak moje da zapochne da se zabiva s momceto koeto si i kazala che haresvash ako pitash men vuobshte q zareji

bluby
05-29-2006, 21:03
devoiko ot kade gi namirash tiq nai-dobri priqtelki nekva k*rva deto se fashta s vseki i ne te ostavq da si karash normalno ako tolkuz nema koi da ti e nai dobra priqtelka az she ti stana vapreki che sam m ama se 5 O:)

SeXyAdrenaLinka
05-29-2006, 21:25
imala sam podoben slu4ei, edna "priqtelka" mi e otnemala 2 gadjeta (zasega:() i to dokato az hodeh s tqh im se natoska6e, pra6ta6e sms-i, celuva6e gi i t.n. no stiga za men
ta iskah da kaja 4e mojebi taq tvoq "priqtelka" iska da ti dokaje 4e moje da ima vsi4ko "tvoe" i e po dobra ot teb, a dali e taka ne q izteresuva, za neq vajnoto e tq da e na varha...
tq ne ti e priqtelka, prekrati tva priqtelstvo vazmojno nai skoro, predi da te e naranila otnovo!

teenkopele
05-29-2006, 21:35
Не мога да разбера, защо изобщо я наричаш "приятелка". Това, което ти прави, ясно показва, че не ти е никаква приятелка, а само се прави на такава.
Според мен, спри всякакви контакти с нея, спри да я търсиш, ако тя го направи я режи...в смисъл покажи й, че не желаеш да имаш, каквито и да било, отношения с нея. Можеш и направо да й го кажеш. Ти сама избираш какво да правиш. :)
Успех. :wink:

rali4ka91
05-29-2006, 22:26
Не мога да разбера, защо изобщо я наричаш "приятелка". Това, което ти прави, ясно показва, че не ти е никаква приятелка, а само се прави на такава.
Според мен, спри всякакви контакти с нея, спри да я търсиш, ако тя го направи я режи...в смисъл покажи й, че не желаеш да имаш, каквито и да било, отношения с нея. Можеш и направо да й го кажеш. Ти сама избираш какво да правиш. :)
Успех. :wink:
=D> =D> =D> =D> =D> И аз съм на това мнение!!!

kupondjiikata
05-29-2006, 23:47
HMMM tazi istoriq mi e tvyrde poznata. :smt011 :smt017 Mi da ti kaja az taka se otdale4ih ot moqta "nai-dobra priqtelka",govori s neq(taka napravih i az) i ve4e sama 6te si preceni6-dali si zaslujava izob6to da si gubi6 vremeto s neq.Uspeh :smt081

05-30-2006, 08:45
I na mene mi se sluchi sashtoto predi nqkolko dena...vse oshte nemoga da go prejiveq...no..nqkak si shte se opravq :roll: No imam hora do sebese i veche znam na koi da se doverqv!Blagodarq mnogo na SEX_MACKATA{P},Irkbbb,Litbbbb,Daki4ko i Vikity....{}mersi che nai setne mi otvorihte ochite:(

xOtkiSsSs
05-30-2006, 08:49
И след всичко това ти все още я наричаш приятелка ? Мила остави я тая не ти трябват такива "приятели" ... Предлагам ти да не и обръщаш никакво внимание да започнеш да излизаш с др, а относно тва момче ми и него можеш да оставиш има толкова мн момчета :)

SEX_MACKATA{P}
05-30-2006, 09:11
blagodarq LenitYyyY za dobrite dymi :oops: Vij milichka tfa spored mene ne ti e Nikakva priqtelka a kamoli nai-dobra kakto ti q narichash. :smt018 i az ostanax bez priqtelq mi zardi xorski intrigi no noshto nemoga da naparvq ,,,, makar che sme bili zaedin 11 meseca :cry:

05-30-2006, 09:14
Misi Madlenka..taka e ot mn doverqvane i mn spodelqne shte e taka!Puk i bez intrigi vav jambol ne moje kakto vijdahs vinagi 2-ma kato se obichat 3-ti se namesva qvno..abe ebi my maikata veche!Az razbrah che na tebe vinagi moga darazchitam zashtoto kogato ti mi kaza da ne se dovrqvam na M az i se doverih i sega...of....Lofq te{}

05-30-2006, 09:18
Spred men priqteli i priqtelki veche trydno se namirat zato savetvim vsichko koito imat takaf problem da zaebat i priqtelkata i priqtelq si...zashtoto inache shte vi e po tupo i gadno..puk i moje vsichko da e narochno :(

Malko_kote
05-30-2006, 10:36
Vinagi sum si znaela, 4e nqma nai-dobro priqtelstvo.Momi4e mojebi sega e vremeto da go osuznae6.Vs na toq svqt sa egoisti i gledat kak da te precakat.Na4ina po koito moga da ti otgovorq e-tq ne ti e nito nai dobra pr, nito pr, a prosto momi4e s koeto se poznava6.Izob6to da ne ti puka za mom4etata ili ne6to podobno, prosto ne i pokazvai 4e q mrazi6 ili ne6to takova, prosto ve4e si znai za neq 4e e gadnqrka i ne ispodelqi ni6to.Prekrati da izliza6 s neq kogato tq te pozdravi i ti go napravi, no ina4e...Taka 6te se 4uvstva zle povqrvai mi :!:

05-30-2006, 10:40
АХахха тъй де когато са ме отмъквали от някоя друга и са се карали приятелки никога не съм могъл да разбера какъв е проблема.

Мъже дал господ защо трябва да е този конкретно можеби просто защото ти неискаш да е с теб а просто да не е с нея и за двете страни на спора важи.Но незнам намери си друг.

techCandy
05-30-2006, 10:43
Чакай малко сега, ти на колко си години? Ако си на 12 поведението ти
е оправдано, но ако си на повече, мисли бе девойко :smt012 Ти би ли направила такова нещо, на нея? Те другите ти го казаха, тя дори не ти е приятелка, още по- малко най добра. Ако не обърнем внимание на тоя случай....тя в каквато и да е ситуация, нито ще те подкрепи, нито ще ти даде някакъв добър съвет. Това момиче, най- вероятно не знае ни най- малко какво иска, то нормално, но всичко си има граници. Изобщо, това е добър урок, научи се да разграничаваш приятели от познати, това че прекараваш много време с нея, по никакъв начи не я прави "най- добра приятелка". По- добре сама, отколкото с такава измет...не мислиш ли?

Eleonora
05-30-2006, 11:41
Zna4i ne ti e nikva priatelka,sporedd men :-k

AnN_G
05-30-2006, 13:24
Ми хора не се зарязва толкова лесно едно прятелство!Явно момичето си иска приятелката,я кажи кое по-точно те кара да мислиш че ти е най-добра приятелка,би трябвало да го е заслужила с нещо #-o помисли си и говори с нея ,но този път сериозно а не"...повече няма да правя такааааааа........."ГЛУПОСТИ!Разбери защо го прави,може да я драниш с нещо... :smt012

ludamacka
05-30-2006, 14:56
ha mila 6tom pravi taka,zna4i ne ti e istinska priqtelka [-X [-X [-X ot sega natatuk oburni dryga stranica,ne i pozvolqvai da ti susipva nervite i da ti pravi takiva nomera.ako sum na tvoe mqsto bih q nabila i ne bih q poglednala pove4e [-X

eleto_ludo_dete
05-30-2006, 15:16
Az ti predlagam da ne q obvinqva6 predi da si 4ula i neinata versiq...Moje bi ima nqkakva skrita pri4ina za da se darji taka.Vinagi ima.Naskoro i az prejivqh edin ujas sas nai-dobrata mi priqtelka,koqto se okaza mn naivno momi4e.Kzah i 4e vsi4ko okolo neq e sueta!!!!Moje bi tvoqta e edin egoist,moje bi se 4uvstva prenebregnata ili na po nisko nivo ot teb.
Spored men tvoqta friend nqma nikakvi moralni printsipi i e bezharakterna.,no vse pak edva l edno mom4e e bilo pri4inata za tozi sriv.Ne6tata se natrupvat......
Ima edna madra prikazka:
Ne moga da sazdavam novi priqtelstva ,no umeq da si pazaq starite...
Ne pribarzvai!!!!!!!

saninka91
05-30-2006, 16:54
Определено това не ти е никаква приятелка , даже може да го е направила от завист защото ти може би ще тръгнеш с него. И няма да говориш така , че тя е по-хубава , не ми се вярва всеки си има свой чар. Аз ти предлагам да си намериш друга най-добра приятелка и да пробваш шанса си с това момче

white_chik
05-30-2006, 17:35
Ами предателството от приятел е супер гадно,но мисля,че трябва да го продолеш.Ако единствено това пречи на приятелството ви и все пак ако наистина държиш на това момиче опитай се да не обръщаш внимание (въпреки че ще ти е много трудно).Поговори си с нея кажи и,че тя можа да има всяко момчи и я питай защо винаги "отмъква" тези,които ти си харесваш.ПОгледни го от добрата страна-щом тези момчета са предпочели нея,само защото е по-хубава значи не си заслужават :wink:

little_sweet
05-30-2006, 17:39
Мерси за съветите!!!!! :P ще пробвам да направя всичко това!Но искам само да Ви кажа че момчето което си бях харесала забелязвам че постоянно ме гледА и ме търси.Дали е искал да се сближи с моита приятелка та тя да му разказва всичко за мен?

MaXy_GiRL
05-30-2006, 17:45
Q vij za tva ne se setih.... :D ........Moje bi DA!!!Vij as imah takav podoben slu4ai!.........Naistina e vasmojno!Mai 6te e po dobre da govori6 s mom4eto...pa zemete sa razberete dali sa haresvate ili.......

little_sweet
05-30-2006, 17:48
Но аз съм харесвала на това момче най-добрия приятел и заради тва ме е малко срам да ида при него и да му кажа че го харесвам.Може би всичко което аз си мисля може да не е истина :roll: Малиииии тъпо ми е вече заради тая курва

Atula
05-30-2006, 21:56
Tova se e sluchvalo na vseki pone po vednuj, a ako imash losh kusmet i po-chesto. Spokoino! Tq ne moje da ima vsichki momcheta na sveta, vse nqkoe shte propusne. Prosto budi po-diskretna i ne se izdavai v neiniq "obseg" kogo haresvash i vsichko shte e ok :D

NaDeTy`bE
05-30-2006, 22:05
това е нормално ... винаги става това което не о4акваш не обвиняваи само нея във връзката винаги има двама ! ! !

strawberry1988
05-30-2006, 22:22
abe tegli i edna maina,tova ne e dobra priqtelka-znae 4e go haresva6 i vupreki tova se hva6ta s nego.Misli6 li 4e ako ti be6e istinska priqtelka 6te6e da go napravi?

.......
05-31-2006, 13:32
Абе незнам ама тази история ми е мн мн позната и ако съм прав че познавам момичето което е пуснало тази тема това означава че и аз съм засегнат от тази случка понеже с така наречената нейна "приятелка" бяхме гаджета но тя си хареса нали тва другото момче и ... :)
Но по темата само искам да кажа че добро приятелство се гради мн трудно но остава в повечето случеи завинаги докато винаги можеш да си намериш др гадже.
Но вие момичетата сте мн нз и аз какви ... за едно момче бихте прекратили добро приятелство , докато момчетата за момиче това небиха го направили.

Ако приятелката ти прави това за първи път със знание че ти харесваш това момче пъво пооворете и тогава прецени , макар че мисля че не си струва :)

NeSTa_86
05-31-2006, 13:34
abe tegli i edna maina

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
05-31-2006, 14:13
Mi kaji i da prestane da se zabiva s momchetata koito ti haresvash i ako prodaljava da go prai zabravi za neq !!!

Stanny
05-31-2006, 14:25
Тва не го очаквах от най-добрата си приятелка

Това не е приятелка [-X

sweet_girl_14
05-31-2006, 16:13
100% тя не ти е приятелка пък да не говорим за най-добра явно 4е го прави наро4но по-добре я зарежи няма смисъл само да се огур4аваш от постъпките й. :(

KaRameL_f
05-31-2006, 16:58
Spored mene tq nikoga ne ti e bila piqtelka .Nikoga ne e zaslujavala priqtelstvoto ti.Gore glavata .Ne se ot4aivai

05-31-2006, 21:18
Vij macka, prosto suvet.Az sum na principa 4e nqma nai-dobro priqtelstvo.Vremenata sa mn lo6i i vseki misli samo za sebesi.Vqrvai 4e dori i dulgo vreme da si bila s edno momi4e, da si znaela vs za neq i tq za teb, da si durjal na neq i tq da ti e kazvala 4e izpitva su6tite 4uvstva kum teb...kogato ima vuzmojnost da bude nad teb vinagi 6te q izpolzva. :!: Obi4ai priqtelite si, ceni gi, vqrvai 4e i te go pravqt sprqmo teb, no vinagi imai ne6to na um i ne spodelqi nai-sukrovennite si taini. :!:

Angel_Girl
06-01-2006, 12:05
Lele macko tova verno ne e priqtelka a mi e predatelka!!! Ako znae 4e go haresvaa6 i go e napravila naro4no(kakto kaza vseki pat go pravi)emi ebi maikata na taq i ne se zanimavai pove4e s ku4ki kat neq za6toto ako ti be6e istinska priqtelka nqma6e da go napravi!!! Mn se iznervih na taq sega ako q vidq vaprosnata ti priqtelka-predatelka 6te i s4upq tapata i prazna tikva....taka da i kaje6...i ne se pritesnqvai ima i drugi mom4eta no parvata kra4ka kam tqh e da zaebe6 predatelkata ina4e vseki pat 6te ti gi otnema...USPEH MILA

Nadelina
06-01-2006, 14:04
Ne prochetoh vsichki mneniq nagore ama az she ti kaja samo edno...Mejdu momicheta priatelstvo iskreno chisto i nepopravimo..NQMA! Sqka jena e licemerka!!!

eleto_ludo_dete
06-02-2006, 12:22
Otne mi go prd ni6to,ne se sprq priqtelko ti moq nai-dobra .....b6e ti za mene i sestra podlata izmama ne 6te prostq!!!!
Ne prenebregvai fakta 4e moje tq da e bila blizka s nego za da moje da e most mejdu vas dvamata!A,sled kato q nari4a6 ve4e kurva za kakvo govorim izob6to?Tq qvno naistina e zagubila tvoeto doverie !
Tq ako e s 4ista saves 6te doide i 6te ti obqsni za6to se e darjala taka!Ti se draj ne strana za da vidi kolko e priqtno da si izostaven

miss_hot_kiss
06-02-2006, 12:34
мацка,първо тая и да я наричаш приятелка [-X не заслужава...защото сама е доказала с действията си ,че не е такава :smt011 [-(
нали знаеш-ние имаме много познати,ама малко са истинските приятели :wink:
та...първо съжалявам много за това,което се е случило...предполагам ужасно много те боли... :(
ама нито тоя идиот(извинявай че така го наричам ама се дразня :smt011 ),нито тая "приятелка" :smt013 заслужават мъката и сълзите ти!!!разбирам ,че се чувстваш измамена,наранена,ама не си заслужава... [-X [-(
успех,миличка :smt056

Pussycatbitch
06-02-2006, 23:04
xaxaxa e taq e super tupa ku4ka 6tom go prai.....kvo za ne6to pove4e ot tebe li se prai e predstavqm si kvo e bilo tva priqtelstvo osobeno kolko tq e durjala na nego se pak 1 4ovek ako ti e istinski fr edva li bi go napravil...az li4no bih pogovorila s neq i da razbere 4e e tvurde tupa i prosta s tva koeto prai