View Full Version : Какво да правя?Tой не ме позна.. как да го спечеля ?
Lovebaby
05-29-2006, 19:58
Хмм .. значи ходих на кафе с приятелката на брат ми ..и тя отиде при едни неийни познати(момчета)и после ми каза кои са те и аз си харесах тогава единият .. и тя ми каза как се пише в чата и го засякох веднъж и почнахме да си пишем и а зму пратих пик(между другото аз познавам един негов приятел)и и тои ми каза,че съм сладка .. и нали почнахме да си пишем {} и на последващия ден стана така,че аз излязох с една приятелка,която излиза с тяхната компания .. и по едно време той дойде с още две момчета(едното от което аз го познавам,а с другото се бяхме запознали в чата и му пратих пик)и аз тогава направо се стъписах и незнаех кво да правя .. и ме хвана срама ии .. :oops: и в крайна сметка се оказа,че нито той ме е познал,нито тва другото момче ..а и между другото когато си чатихме с тва момче,което ми каза,че съм сладка се бяхме разбрали да излезем на кафе ние двамата и още едно момиче и момче(те се харесват.. :) ) и тва момиче(моита приятелка)се уговори с другото момче да излезем в петъка (днес сме понеделник)..обаче мн кофти ще е така,защото ние вече сме се виждали .. а и утре пак ще излизаме с тяхната компания .. и това момче ще е там .. и незнам кво да правя .. а ме е срам да отида да се запозная с него .. и тпой също е срамежлив .. ахха получава се много гадно и незнам кво д аправя помощ :mrgreen:
krisi_love
05-29-2006, 20:03
запозай се с него няма от какво да се срамуваш просто го направи
Lovebaby
05-29-2006, 20:06
Ами тва е една част от проблема,че незнам как точно да се запозная с него .. кво да му кажа ..
dosta e slojno ama napravi se 4e i ti minaliqt pat ne si go poznala i taka....a pak ako pak go zase4e6 v 4ata prodaljavaite s {} ako go xaresva6 mnogo de ako ne go lofka6 go ostavi
Lovebaby
05-29-2006, 20:10
Ами аз му казах,че веднага съм го познала ... немога сега просто еи така да му кажа ,че не съмг о познала .. :?
He3HauKa
05-29-2006, 20:40
draj se po svobodno kaji mu ,,koga shte izlezem na da napraim edno kafe'' , kaji mu ,,taka li shte se napraish shte me vidish i nqma da me poznaish tctc '' davai po smelo nqma ot kvo da se sduhvash sled kato ti e kazal che si sladka -> te haresva tai che nedei spicha mi deistvai :mrgreen:
Lovebaby
05-29-2006, 20:51
:oops: :oops: :oops: ще направя всичко възможно .. :)) ама както винаги ще се :oops: .. даже приятеля му , с кохйто с епознаваме вижте кво ми каза :
[22:29:14] <*******> iz4ervi se malko
:mrgreen: .. :))) :smt016
хладилника ми протече :(
05-30-2006, 10:44
Охххх, абе мила, какво толкова спичаш??? Ти да не си някоя седмокласничка?? Отиваш и му казваш - ади да се запознаем - аз съм еди си коя си. И готово
какво толкова има да му мислиш?? Мен като ми харесва някой отивам и се запознавам това е. Или отиваш там и му искаш огънче, нещо такова измисляш. Или де да знам седят те и пуйчат и отиваш при тях и им викаш - ко прайти вий бе, ко сте се сдухали тука, ади да обърнем по едно. Някой от вас пий ли му се да ходим да пийм по една бира, че в тая жега умрях тука.
Или викаш: ейшш ся пак ли не ме позна? дай да се запознаим официално, че тоя чат за нищо не става.
или просто го каниш на кафе в чата, отивате, изпивате по една биричка или там фрапе, квото пиеш ти и тъй.
Абе лесно е, квото ти дойде на ума казваш.
Само трябва да си преодолееш срама, щото това е най-тъпото нещо на света.
Вярваш ли ми, че кат бях 7 клас и си харесвах един, който беше по-малък от мене и суууупер срамежлив. Като тръгнахме с него ако става въпрос на живо почти не бяхме общували и на една манифистация отидох при него, хванах го за ръчичка и му казах : айде да се прибираме. И тъй двамата киснехме на пейката пред нас няколко часа, гушках го, целувах го, без да се срамувам от нищо.
Казах му: ммм няма ли да ми дадеш една целувчица..? :Р
Ако става въпрос преди него не си бях имала гадже, както и той.
Та може би ми е било малко спек, ама си преодолях спека. Ето, стават нещата, като си наложиш на волята, че няма да те е спек, и всичко ти идва отвътре.
Lovebaby
05-30-2006, 16:37
Охххх, абе мила, какво толкова спичаш??? Ти да не си някоя седмокласничка?? Отиваш и му казваш - ади да се запознаем - аз съм еди си коя си. И готово
какво толкова има да му мислиш?? Мен като ми харесва някой отивам и се запознавам това е. Или отиваш там и му искаш огънче, нещо такова измисляш. Или де да знам седят те и пуйчат и отиваш при тях и им викаш - ко прайти вий бе, ко сте се сдухали тука, ади да обърнем по едно. Някой от вас пий ли му се да ходим да пийм по една бира, че в тая жега умрях тука.
Или викаш: ейшш ся пак ли не ме позна? дай да се запознаим официално, че тоя чат за нищо не става.
или просто го каниш на кафе в чата, отивате, изпивате по една биричка или там фрапе, квото пиеш ти и тъй.
Абе лесно е, квото ти дойде на ума казваш.
Само трябва да си преодолееш срама, щото това е най-тъпото нещо на света.
Вярваш ли ми, че кат бях 7 клас и си харесвах един, който беше по-малък от мене и суууупер срамежлив. Като тръгнахме с него ако става въпрос на живо почти не бяхме общували и на една манифистация отидох при него, хванах го за ръчичка и му казах : айде да се прибираме. И тъй двамата киснехме на пейката пред нас няколко часа, гушках го, целувах го, без да се срамувам от нищо.
Казах му: ммм няма ли да ми дадеш една целувчица..? :Р
Ако става въпрос преди него не си бях имала гадже, както и той.
Та може би ми е било малко спек, ама си преодолях спека. Ето, стават нещата, като си наложиш на волята, че няма да те е спек, и всичко ти идва отвътре.
Бахти якото :D Ще използвам указанията ти :wink: мерси много :) 8)
Krem4eto
05-31-2006, 20:40
запозай се с него няма от какво да се срамуваш просто го направи
Еми докато се срамуваш няма нищо да постигнеш! Просто се отпусни.Дръж се естествено и ще видиш,че всичко ще бъде 0к.Само няма да се сдухваш а и щом си чатите още по-лесно.В чата е по-лесно да се отпуснеш и да си лафиш с него и тоо.. нещата сами ще станат:) Продължавайте с { } :)
ako naistina beshe sladka shteshe da sa seti za tebe kato te vidi na jivo!!!!!! :smt015