PDA

View Full Version : Sre6ta sled razdqla!?!?

SisTeR`oN`MaXa
05-30-2006, 18:03
Sled sedmica 6te se sre6tna s bif6eto mi gadje na negoviq koncert.Razdeleni sme ot okolo 2-3 meseca i sega sme prosto priqteli... Po edno vreme trugnahme da se zdobrqvame, no prosto si ostanahme priqteli... Ne sme se vijdali prez tiq meseci nito vednuj i sega 6te se sre6tnem :) 4udq se kakvo 6te stane i primerno kakvo moga da napravq ta da mu prevleka vnimanieto otnovo .... bih iskala da se zdobrim pak...?!? :-k

priti_kiti
05-30-2006, 18:07
в смисъл искаш пак да тръгнете ли?

SisTeR`oN`MaXa
05-30-2006, 18:11
da tova iskam.. pak da trugnem... da iska pak da bude s men .... no dali da go svalqm ili da se pravq 4e ne mi puka neznam... za6toto obstoqtelstvata pri nas sa neznam kak da gi obqsnq :(

Amorfofalus
05-30-2006, 18:18
Draj se normalno estestveno ako ima povod mu pravi6 komplimenti i taka :)
Toi ako iska ne6to 6te go pokaje aide i uspeh

Disorder
05-30-2006, 18:19
Ако мислиш, че той още има чувства тогава има смисъл :) Та ако е така по-добре му покажи, че искаш отново да сте заедно. Няма нужда да се правиш на недостъпна и да го караш да тича след теб, това може да го отекчи :) И все пак ти си познаваш човека най-добре.

ht_7j
05-30-2006, 18:35
Vajnoto e, che znaesh kakvo iskash. Ostanaloto shte si prolichi na koncerta. Pretzeni mu mu dyrjanieto prez samata sreshta i togava reshi dali da deistvash ili ne. Moje i ti da ne go haresash. 2-3 mesetza bez da se vidite edin pyt sled razdqla, a uj ste priqteli, e mnogo vreme.

sometimes_
05-30-2006, 18:50
Просто се дръж естествено, той, ако има желание, ще ти покаже, че иска да сте заедно отново. Можеш да се облечеш по-различно, да промениш малко външния си вид и т.н. :) .
Успех!

П.С: Между другото, не мислиш ли, че е е безмислено да опитваш пак? Нали сте пробвали и преди и не се е получило?

SisTeR`oN`MaXa
05-30-2006, 18:53
Ami ne sme probvali... prosto si mislihme i dvamata dali da ne se suberem pak no re6ihme za sega da ne go pravim... Poprincip moje i da e bezsmisleno no vse o6te go obi4am i bih iskala da probvam ako ima takava vuzmojnost...

krisi_love
05-30-2006, 20:11
дръж се естествено той ако иска да се сдобрите ще проличи но ако не обръща внимание не се мъчи