View Full Version : Въпрос към момчета
little_sweet
05-30-2006, 18:06
Моля ви момчета кажете ми едно нещо.Когато се запознаете с едно ДЕБЕЛО момиче какво ви минава през ума?Бихте ли тръгнали с такова момиче?Има ли шанс с момчетата? :smt013
MiRaCuLiXbb
05-30-2006, 18:08
Само "дебело" трудно би описало момиче...
little_sweet
05-30-2006, 18:10
Не е много трудно защото всички момчета бягат от такива момичета нали?
MiRaCuLiXbb
05-30-2006, 18:11
не
e_l_i_z_a
05-30-2006, 19:11
1.За всеки влак си има пътник
2.И дебелите са хора
3.Може пък и момчето да е дебело... :D
miloto_girl_4e
05-30-2006, 19:12
всеки има различен вкус :)
е,няма да лъжа,че повечето момчета си падат по добре изваени форми на тялото, но има и момчета, които харесват по-пълничките, та да има какво да пипнат :mrgreen: въпрос на вкус, мила :wink:
saninka91
05-30-2006, 19:15
2.И дебелите са хора
И според мен е така :lol:
всеки има различен вкус :)
е,няма да лъжа,че повечето момчета си падат по добре изваени форми на тялото, но има и момчета, които харесват по-пълничките, та да има какво да пипнат :mrgreen: въпрос на вкус, мила :wink:
едно е пълен друго е дебел.а пък едно момче дето само нагъва сандвичи пуснало шкимбе и с косми подмишниците не може да очаква много от момичето като изваяно тяло.не знам за момчета,но аз не бих харесала дебело момче-все пак като сме заедно трябва и физически да ме привлича :-D
а дебелите да отслабват.много се дразна като видя една дебела(няма да казвам коя) и само нагъва някви фафлички и кашкавалки и после много съм дебела.ама аз не ви говоря за закръглена а за ДЕБЕЛА.просто такива хора не знам как се уважават и се примиряват с положението.не говоря за болестни състояния
Зависи колко е дебела, колко има у главата и ква е отвътре...
Дебелите момичета означават няколко неща:
-болестно състояние - което се изключва в темата
-безволеви човек - потенциален ГОЛЯМ проблем във връзката
-болен или предстоящо болен човек - имам предвид нездрав, защото просто тялото е създадено за друго тегло и всяко наднормено тегло води до проблеми в здравето
-човек който се уморява непрекъснато - следователно и в секса е така:-)
-човек който мисли през повечето време как да си угоди, вместо за други по-интересни неща
-когато се яде непрекъснато, умствените възможности са по-малки - нямам предвид че са по-глупави, а че сами се ограничават (научно и опитно доказано - всеки може да опита)
-тялото естествено, че за повечето хора е непривлекателно, но пък наистина може и някои хора да харесват такива тела
И в края на крайщата за да има пълноценна връзка трябва да има и физическо привличане, не забравяйте.
Така че проблемът ти не е че си дебела и че няма да те харесат момчетата, а е много по-добре да отслабнеш първо за себе си, да се уважаваш, да станеш нов човек и да не преследваш непрекъснато желанието си за хапване. ТОГАВА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ТЕ ХАРЕСВАТ МОМЧЕТАТА!!!
:-) С най-добри чувства!
love_megi
05-30-2006, 20:11
#-o #-oсамо дебело ..това нищо не значи ...външния вид не винаги е от значение . Поне за мен не е , защото по вероятно е да изляза с пълно момиче с което бих могъл да си говоря от колкото с някоя русокоска кадето и името не може да си напише пражилно :PP :P
Ми винаги първо гледаме външния вид :-) Пък после каква е по характер. Ама рядко след като видим че е дебела и грозна тръгваме да я опознаваме .
За мен нз. Не ми пука с кого говоря. Много мряза когато някакви дебели момичета от рода на 110-120 кг. да се правят на какви ли не. :smt011 "Оная по дебела от мене, Пфу, за каква се мисли пък тая" просто ми иде да им тегля 1 майна та да не знаят къде се намират след това.....
Miiiiiii...........................az li4no haresvam po slabite macki no ima i sladki debelanki :-D .Li4no az bih tragnal s nqkoe debelo momi4e ako me vpe4atli adski mnogo .To ne zavisi samo kakav si po van6nos ami i ot vatre,po harakter,kak se darji6 s ostanalite i t.n Ima nqkoi debelanki koito se smqtat za SUPER krasivi i po toq na4in te nqkak si povdigat samo4uvstvieto
j0r0_fear
05-31-2006, 08:43
zavisi...
DeSiTo0o
05-31-2006, 08:54
2.И дебелите са хора
:wink:
dark^girl
05-31-2006, 16:57
ще си отговори6 на този въпрос като види6 едно дебело мом4е какво си мисли6 ти за него и би ли тръгнала с него ако е така зна4и и на мом4етата не им пука пак и зависи от мом4ето