Влез

View Full Version : 6to se vlubvate

05-30-2006, 22:43
kakvo vi kara da se vlubite?kakvo vi kara za zaobi4ate edin 4ovek?koe v nego/neq vi grabva?

priti_kiti
05-30-2006, 23:13
ами що...ебати въпроса.. ми знам ли може би щото така сме усроени-да се харесваме един друг / привличане му викат / и да се привързваме към даден човек.. няма точно обеснение на влюбването,то просто идва от вътре!

^^_MaLkoTo_InChi_^^
05-31-2006, 05:19
kakvo vi kara da se vlubite?kakvo vi kara za zaobi4ate edin 4ovek?koe v nego/neq vi grabva?

мии никой незнае точното обеснение па ти нас си тръгнал да ни питаш . има некфи смешници дето твърдели че любовта е химия ма тва е най-нелепото и най-тъпото обеснение според мен.

FikyScHetOo
05-31-2006, 06:36
ами що...ебати въпроса.. ми знам ли може би щото така сме усроени-да се харесваме един друг / привличане му викат / и да се привързваме към даден човек.. няма точно обеснение на влюбването,то просто идва от вътре!
Освен това бих казала, че иначе нямаше да е интересно. Това е изпитанието, което всеки човек поема, което усмисля живота му, дава смисъла на живота и ни помага да се променим към добро

POLA^_^
05-31-2006, 07:05
Нали знаеш,че любовта не пита-тя връхлита!Става,когато най-малко го очакваш!
П.С.За жалост повечето случаи един от двамата е адски наранен! :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009

HeCu®
05-31-2006, 07:16

sometimes_
05-31-2006, 07:19
А защо не?

DeSiTo0o
05-31-2006, 09:00
Vsi4ko v tozi 4ovek ni kara da go obi4ame,nezavisimo kakuv 4ovek e toi.

djigi
05-31-2006, 09:14
kakvo vi kara da se vlubite? Нищо, не се. Веднъж си Мислих, че съм, но се оказа, че е по скоро по-силно влечение от до момента.
kakvo vi kara za zaobi4ate edin 4ovek? Още не откривам разлика м/у "приятелска обич" и другата (не майчината). Има една много хубава мисъл, на един подпис я видях "Приятелите са тези, заради си давам живота ми. Любимият е човекът, заради който живея" (звучеше по-хубаво, но смисълът е такъв) Е, още не се е намерило "нещото", заради което живея. И, всъщност сега се сещам за една друга мисъл, според която аз не живея, а съществувам, защото "Само влюбените живеят, другите просто съществуват" А това "нещо", заради което живея, може да е самия живот. Много ми е интересно какво ще стане с/от мен...
koe v nego/neq vi grabva? Животинското и в последствие става "Не че те обичам, просто свикнах с теб"

05-31-2006, 10:53
Не се ....

Nadelina
05-31-2006, 11:13
Kato cqlo...nachina po koito mi govori..nachina po koito me gleda..nachina po koito me obicha...iii v edin moment useshtash che toi e celiq ti svqt...che bez nego si edno nishto...toi prosto e chast ot teb...a sarceto ti momentalno otiva da se lepne za negovoto...i stava bez da iskash...neochakvano...gotino nali .. samo deto vav povecheto sluchai ot tia chuvstva BOLI .. mnogo :( :( :(

LP_girl_14
05-31-2006, 11:27
Ми не бих казала че имам точно определени критерии по които си избирам човека до себе си или които той трябва да притежава за да ме впечатли.Това просто се случва..без да знам как,кога,къде,в кой и защо.Когато става въпрос за любов не мисля че тя може да се описва,също както и нещата,които тя поражда в нас,тя просто се чувства от сърцето

fti4ka
05-31-2006, 13:13
заради стремежа към недостижимото...

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
05-31-2006, 14:09
mi nzm prosto e taka ot vatre nikoi ne izbira v koi da se vlubi prosto se sluchva :}

sladkoto_neli
05-31-2006, 14:11
ами понякога се влюбвам щото нямам кво да правя...майтапя се.
влюбвам се защото имам нужда да обичам някого поне така мисля де.пак и това е малко по различно от досадното ежедневие.влюбвам се за да може като любовта е несподелена да си бласкам главата защо се случва на мен.влюбвам се да страдам.в общи линии така излиза.

lina15
05-31-2006, 14:45
Природа #-o

ludamacka
05-31-2006, 16:29
е как 6то?!лъбожта е най хубавото не6то,което може да ти се слу4и.1 мом4е направо ми грабна сърцето,изненадва6тото е 4е никои друг не е успял.оби4ам вси4ко в него

KaRameL_f
05-31-2006, 16:43
Ami to si e vrodeno vav vseki ot nas edva li ima 4ovek koito da ne obi4a na toq svqt.4ovek se vlubva v pogleda glasa ,fizionomiqta i vsi4ko otstanalo v 4oveka koito obi4a.

FikyScHetOo
05-31-2006, 17:53
kakvo vi kara da se vlubite? Нищо, не се. Веднъж си Мислих, че съм, но се оказа, че е по скоро по-силно влечение от до момента.
kakvo vi kara za zaobi4ate edin 4ovek? Още не откривам разлика м/у "приятелска обич" и другата (не майчината). Има една много хубава мисъл, на един подпис я видях "Приятелите са тези, заради си давам живота ми. Любимият е човекът, заради който живея" (звучеше по-хубаво, но смисълът е такъв) Е, още не се е намерило "нещото", заради което живея. И, всъщност сега се сещам за една друга мисъл, според която аз не живея, а съществувам, защото "Само влюбените живеят, другите просто съществуват" А това "нещо", заради което живея, може да е самия живот. Много ми е интересно какво ще стане с/от мен...
koe v nego/neq vi grabva? Животинското и в последствие става "Не че те обичам, просто свикнах с теб"
Това за съжаление май е вярно до голяма степен

black_dimond
05-31-2006, 21:23
chestno kazano ne sum se zamislila po tozi vupros no ne moga da si obqsnq zashto se vlubvam az sum se vlubvala samo vednuj no osuznah tova oshte v momenta v koito vidqh moeto momhe i ponqkoga mn mi se iska da ne sum se vlubvala

rali4ka91
05-31-2006, 21:38
ebati vyprosa.....

05-31-2006, 23:15
Незнам пич питай тоя доло в гащите \:D/

Angel_Girl
06-01-2006, 03:15
a be nz mom4e li si momi4e li si ama lubovta ne pita i za neq nqma obqsneniq mislq 4e ti kazah mn ne6ta s malko dumi....

ATAKABG
06-02-2006, 00:49
химия,бате,химия...

eleto_ludo_dete
06-02-2006, 12:05
Ako,ne se vlubvame 6te umrem ot skuka i pevtsite 6te se pensionirat prejdevremenno.NALI vsi4ki pesni sa za love ,vsi4ki za Love govorqt....Nqma da ima ni6to za govorene........Tova si e fiziologi4na nujda....

missito_
06-02-2006, 12:59
Освен това бих казала, че иначе нямаше да е интересно. Това е изпитанието, което всеки човек поема, което усмисля живота му, дава смисъла на живота и ни помага да се променим към добро
Много сте прави.влюбването не може да се обясни то ти идва от вътре и винаги неочаквано.Това е необяснимо чувство не можеш да обясниш защо харесваш някой и защо си влюбен в него.

miss_hot_kiss
06-02-2006, 13:00
ами то да ти кажа и аз незнам...такава си е работата,така сме устроени да се влюбваме...блюбването е нещо необяснимо...то само си идва... :wink: