Влез

View Full Version : А ако е бременна

05-31-2006, 05:16
Хора мойта приятелка отново почна с нейните глупости, че е бременна. Вика, че не била направила аборта преди и направо ме побърква. Ако се окаже, че е бреемнна какво ще става незнам ;( прсото ще ми провали живота. Как да постъпя според ВАс?!

Luciferian
05-31-2006, 05:42
Манипулира те. Бягай колкото можеш по-далеч от такова подло същество, без да поглеждаш назад.

SheLLia
05-31-2006, 05:43
ами ако не дай си Боже е бременна първо провери дали наистина това дете е от теб , за да не си проваляш живота за чужди грешки , а ако грешката си е твоя , нали знаеш - секи сам носи последствията от грешките, и ти ще трябва да си я понесеш.едва ли ще е много удачно да я зарежеш сама да се оправя защото няма да е честно от твоя страна.уф че ти ги измъдрих само :) ами не знам сам ще прецениш как да постъпиш

Luciferian
05-31-2006, 05:49
Ами ти верно ги "измъдри". Прочети му пак кратката темичка. Поне намен ми става ясно, че не и е за първи път да го лъже. :

Хора мойта приятелка отново почна с нейните глупости, че е бременна
Значи и преди е постъпвала така. Как очакваш сериозно да е бременна, това си е 100 процентова манипулаторка. Какво може да очаква от такава жена? Всичко друго, самоне и нещо хубаво. Затова - бегом марш далеч от нея!

milanistkata
05-31-2006, 06:46
zna4i tazi negova priqtelka e za pyrvi pat bremenna ot nego e deteto za6toto mi e kato sestra i moga da kaja 4e tq nikoga ne bi mu izneverila tq v momenta e super obyrkana i depresirana tq go obi4a bremenna e ot nego i toi e obi4a no e zaslepen ot takiva kato vas kato neznaete jivota na dvamata za6to podklajdate ogynq toi e otgovoren sprqmo tova bebe a tq ne iska pari ot nego i t.n iska malko podkrepa v takyv moment i lubov :smt013

Luciferian
05-31-2006, 07:01
zna4i tazi negova priqtelka e za pyrvi pat bremenna ot nego e deteto za6toto mi e kato sestra i moga da kaja 4e tq nikoga ne bi mu izneverila tq v momenta e super obyrkana i depresirana tq go obi4a bremenna e ot nego i toi e obi4a no e zaslepen ot takiva kato vas kato neznaete jivota na dvamata za6to podklajdate ogynq toi e otgovoren sprqmo tova bebe a tq ne iska pari ot nego i t.n iska malko podkrepa v takyv moment i lubov :smt013
Ти някога чувала ли си за начало и край на изречение, за препинателни знаци, нещо? Как очакваш да повярвам на едно неграмотно същество?
И какво сега, ние ли сме виновни затова, че тя си е отворила краката и че е "супер объркана"? И след като е писал тема във този форум, и е изнесъл ФАКТИТЕ такива, каквито са описани (без да претендирам, ча са верни), от тая гледна точка, НИЕ му даваме съвет според това, което е изложил. Сложно ли се изразих? Прочети го още 5-6 пъти, може пък да разбереш какво искам да ти кажа. Макар, че се съмнявам, впредвид начина ти на изказване и вероятният ти коефициент на интелигентност.

milanistkata
05-31-2006, 07:06
Toi e izlojil fakti koite ne sa verni,i ne otgovarqt na deistvitelnosta!Skril e mnogo istini -naprimer 4e e obi4a ...Ne mislq 4e v truden moment kato tozi i a dvamata, sa vajni prepinatelnite znaci!!!!!!!

Luciferian
05-31-2006, 07:10
Toi e izlojil fakti koite ne sa verni,i ne otgovarqt na deistvitelnosta!Skril e mnogo istini -naprimer 4e e obi4a ...Ne mislq 4e v truden moment kato tozi i a dvamata, sa vajni prepinatelnite znaci!!!!!!!
Винаги са важни! Защото ако трябва да избера страна, предпочитам да съм на страната на по-умния. Нали си чувала поговорката "По дрехите посрещат - по ума изпращат"? Как очакваш някой да те приеме на сериозно, като не можеш да напишеш едно грамотно изречение?
п.п. - Виж какво пише в подписа ми, под чертата.

milanistkata
05-31-2006, 07:33
Kazah 4e faktite koito e izlojil ne sam verni.Taka4e nqmam kak da vzeme6 strana kato ne poznava6 istoriqta mejdu tqh dvamata...Ostavi gi da se opravqt sami !

miloto_girl_4e
05-31-2006, 07:39
ами той иска от нас помощ, той иска да му дадем съвет и ние го правим, нали това все пак и форум или се бъркам... :roll:
а представи си колко я обича щом дори лъже във форумите и си измисля или прикрива факти...
детска му работа.. на колко са години и двамата? :roll:

milanistkata
05-31-2006, 07:41
Tq e na 18 toi na 19 ,no qvno tolkova e nedorasyl 6tom nemoje da poeme otgovornost!V forumite po4ti vsi4ko e edna lyja!A tova si e mejdu tqh dvamata po dobre ne slagaite maslo v ogynq...

Luciferian
05-31-2006, 07:43
А коректно ли е от нейна страна да го излъже, че е направила аборт ??????????????
Или над този въпрос не се замисляш?

milanistkata
05-31-2006, 07:46
Zamislqm se estestveno!Ne e korektno ot neina strana ,ne e podkrepqm!Nqma6e da e hi4 hubavo da mu provali izpitite!Kato mu mineha 6te6e da kaje i togava da mu mislqt !

05-31-2006, 07:48
миланистката ти не си в час момиче...наясно ли си, че един аборт е супер сериозна работа и до определен период е законно. Ако не се нарпави май до 20-та седмица и след това е незаконно и трябва да го родиш!!!
Вземи стегни приятелкатата ти отивай да правите аборт веднага още днеска

skate_warrior
05-31-2006, 08:50
както казаха вече и другите - твойта приятелка е една подла манипулаторка... съветвам ти да и кажеш "айде довиждане лека нощ приятни сънища чао" :lol:

SuN4o_F
05-31-2006, 09:16
mi ako e bremenna vie ste si vinovni.. sednete i pogovorete

05-31-2006, 13:47
миланистката ти не си в час момиче...наясно ли си, че един аборт е супер сериозна работа и до определен период е законно. Ако не се нарпави май до 20-та седмица и след това е незаконно и трябва да го родиш!!!
Вземи стегни приятелкатата ти отивай да правите аборт веднага още днескаМай ти не си в час. Аборт максимум до 16 седмица и да не се забравя, че в 16 седмица не е зародиш, а дете със сърце и всички главни органи!
И как така си позволяваш да кажеш на някой да бяга да прави аборт? Оставете момичето само да вземе решение!

Fuckin`Lunatics
05-31-2006, 16:55
Absoliutno sum slaglasna sas predi6noto mnenie... Makar i naistina sled dvaistata sedmica ili 6esnaistata da e nezakonen aborta i da nqma mn vreme da se misli, tova si e edno super seriozno re6enie koeto promenq jivota na 4ovek! Poznavam jeni i momi4eta koito sa pravili abort, no poznavam i takiva koito vapreki vsi4ko sa zadarjali bebeto i to4no tova e preobarnalo celiq svqt za tqh!Edna poznata be6e 11 klas kogato zabremenq, no zadarja bebeto nezavisimo ot tova 4e vsi4ki q ubejdavaha v protivnoto.. I kvo se okaza nakraq.. taq godina zavar6i, ima si saprug koito mn q obi4a, ima si dom, ima si edno 4udesno malko bebence i mn 4esto q vijdam s koli4kata da se razhojda i 4esno vi kazvam po 6tastliva ne sum q vijdala! Vse pak, tova si e edin jivot i ne moje s leka raka da se premahne kolkoto i manipulativna da e tq, kolkoto i obarkan i spla6en da e toi... Varhu tva tqra se pomisli seriozno i nai ve4e te dvamata trqa si go obmislqt... Moje spored nqkoi hora i da pi6a gluposti ama se pak tva si e moito mnenie, vseki si precenqva dali 6te se saobrazqva s nego ili ne...

hforce
05-31-2006, 17:38
](*,) искат ли го това дете или не? ако не го искат и не искат да си провалят живота да ходи да прави аборт, ако го искат и смятат че са способни да го гледат било то ако се оженат или извънбрачно нека го роди, но мисля че по-добрия вариант е да направи аборта докато има време щот после ще съжаляват, а и пич искай този път доктора да потвърди че е направила аборт или някакви докИменти да ти покажат ако има такива въобще не знам дали при аборт се дават, но би трябвало да има

05-31-2006, 21:34
Аз ходих днеска до доктора и говорих с него, но не ми каза нищо;( Просто им е забранено да коментират.
Незнам хора...толкова скапан не съм бил никога. До сега се държах малко от малко и не мислих за това толквоа много, но днеска сякаш ме прободе през сърцето с нож. Сега се връщам от среща с приятели и за 2 часа съм казал два пъти "да" и веднъж "наздраве" и през останалото време гледах в една точка. Не издържах прсото и то точно в най-неподходящия момент. Знам, че това момиче ще прочете това мнение и само едно ще кажа, дано от тук като го казвам пред толкова много хора ми повярва, че е важно....

МОЛЯ ТЕ КАТО ГОСПОД НАПРАВИ АБОРТА, ЗАЩОТО СЪМ ПРЕД НЕРВНА КРИЗА И НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ ИЗДЪРЖА ОЩЕ ДЪЛГО

beB_
05-31-2006, 21:41
nakarai q da si napravi test ama pred tebe ako se okaje 4e e bremenna she prodava6 apartamnenta i verno 6e ti sasipe jivota a ako ne e spred mene trqq da q stupash ahaxh ne prosto q razkrai ot jivota ti

oh ne6tto se oburkah na4i tq vse pak e bremenna li?O boje!!! i iska da go zadurji?

hforce
05-31-2006, 21:44
awe za vas telefoni nqma li, ne se li vijdate, nekade po 4atove ne vlizate li, q go pro4ete tova mnenie q ne, sigurno 6e go pro4ete de, no moje6e da se vidite nekade da i go kaje6 tova, kakto i da e, tva otdavna trqbva6e da go napravi6, no vse pak po-dobre kusno otkolkoto nikoga. Evala.

beB_
05-31-2006, 21:48
a na kolko godini ste i ti i tq :?:

skorfi
05-31-2006, 21:50
Мисля, че инфото тук е много оскъдно.
1)Тя всъщност от кога е бременна, защото найстина има срокове за тези неща.
2) Тук ако искаш само да пишеш, за да чете тя, а не заради съветите, то по-добре недей. Това е глупаво.
3) На 19 не е нито рано нито късно да станеш баща. това е нещо много отговорно и не е решение за един ден.
4) Приятелката ти всъщност какво иска - да гледа дете или да те върже за себе си. (не съм сигурна, че е наясно какво означава първото)
5) А ти всъщност обичаш ли приятелката си и може ли да обичаш човек, който те лъже.

Хайде стига толкова, че ще започна да прекалявам.

milanistkata
06-02-2006, 15:50
Според мен за всичко си има логично обяснение доколкото разбрах сте били дълго време заедно и по-добре поговорете и е изслушай защо е постъпила така,защо те е излъгала за такова важно нещо!зА ВСИЧКО СИ ИМА ЛОГИЧНО ОБЯСНЕНИЕ !Особено ако връзката е дълга трябва да се поговори доста пъти за да се изяснят нещата и тогава да се взимат драстични мерки!Успех...