View Full Version : seks ot koga
az sum na 11 i polowina i mnogo mi se iska da prawq seks no ne znam dali ne mi e mnogo rano.za towa moge li da mi kajate wie koga zapo4nahte ?sory ako ima druga takawa tema
Абе аз на тези години още играех в пясачника бе... какви хора сте още малко ще има теми от рода " Аз съм на 8 .... " [-X
strawberry1988
05-31-2006, 15:35
ti dobre li si be,mnogo qsno 4e ti o6te rano,v koi klas si v 3 li?
Рано ти е не само да правиш секс,но и да мислиш за него.Ти изобщо цикъл имаш ли? :shock:
Stiga ste se vazmoshtavali .. tva ako ne e gavra shte da e nqkoe samoizgavrilo se dete taka che .. nqma spasenie :lol:
iNsaNE`giRL
05-31-2006, 16:16
Еми ето за какво мислят децата днешно време,като се има предвид че по телевизията и списанията и всякакви такива има голи снимки ,статий за секса.Вазмотително е,много.Аз на 11 години още си бършех носа в коляното... :smt011 :!:
LoRinSeR
05-31-2006, 16:18
Stiga ste se vazmoshtavali .. tva ako ne e gavra shte da e nqkoe samoizgavrilo se dete taka che .. nqma spasenie :lol:
Да де, затова ти ще си умреш девствена :mrgreen:
az na taq vazrast ne znaeh kvo e tva.. ot4aivam se ot ne6nite deca-niama da stane hora ot tqh sas sigurnost! :smt010 :smt018
CVETELLINA
05-31-2006, 18:03
Абе аз на тези години още играех в пясачника бе... какви хора сте още малко ще има теми от рода " Аз съм на 8 .... " [-Xхаха дам... :D леле кви са тия работи на 11 и половина и за секс мисли вече.... :shock: ти знаеш ли изобщо кво значи тая дума?!Не,не определено ти е раничко..То вярно,че когато се чувстваш готов де,ама все пак мисля,че 15год е нормална възраст за старт
:-D
Когато бях на 11 не знаех че мъжкия полов орган служи и за др. освен за ориниране :mrgreen: Ти на 11 пак искаш секс
SweetBunny
05-31-2006, 18:12
Az na 9-10po4nah :-D sus sexa :lol:
Zakusnqva6 momi4e...zasrami se :roll: :-D
Taq pa, ti ne si v red!Normalna li si?NQkvo lape 5 klas trugnalo da prai sex!!! [-X
Taq pa, ti ne si v red!Normalna li si?NQkvo lape 5 klas trugnalo da prai sex!!! [-X Toя пръст дет го сочиш заври си го у гъзо =;
Като гледам брат ми , който е на 9... и тва момиченце на 11... направо ми идва се грамна... имам братовчед на 4 ( не ми са мисли просто )
Ехеее аз едно време ... като бях на 11 каф кеф беше с лапетата на Криеница играехме както и на народна топка... пък тез ся Пушат Треволяци и ебат :(
Ех КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ БОЖЕЕЕЕЕЕЕ защо така ме наказа съдбата.................? Навремето момиченцата си играеха с барбита и кукли....... а сега 11годишна повтарям 11годишна(ако беше мъжко пак штиах да разбера но МОМИЧЕ)
PLS locknete ia taia tema 6oto purvo 4e ne spazva to4kja neznam koia si 6oto se povtaria i vtoro ZA DA NE CEPI DU6ITE NA OSTANALITE KOITO POSE6TAVAT FORUMA
MiRaCuLiXbb
05-31-2006, 20:19
Ае тая тема е ебавка...
Az na 9-10po4nah :-D sus sexa :lol:
Zakusnqva6 momi4e...zasrami se :roll: :-D
9-10 ](*,) [-X tctc 9-10 boje boje i vika na momi4eto 4e e zakusnqlo [-( :smt005 to i ti si zakusnqla az o6te kat prohodih iii :-D
Абе аз на тези години още играех в пясачника бе... какви хора сте още малко ще има теми от рода " Аз съм на 8 .... " [-X
съм бременна :smt005
т. 11 от правилата на форума
LOCK
PleasureSeeker
05-31-2006, 22:13
доста ти е рано...
cvety_i_bebeto
05-31-2006, 22:17
hora vie dobre li si..az nemojeh da se otkasna ot kuklite..na 11..vie za sex..mi milsite...boje,boje..nakde otiva svetat..
^^_MaLkoTo_InChi_^^
05-31-2006, 22:20
миии и на мен ми изглежда ебавка темата :-) а ако не е баси ненормалното лапе требва да е това :shock: :shock: :shock: :shock:
Martichka
05-31-2006, 22:27
Samata tema e drazne6to 4e izob6to e pusnata.Vijdah kolko li ne takiva.PRAVI6 SEKS KOGATO SI GOTOV I RAZUMEN I ZRQL I SUS SIGURNIQ 4OVEK... ima kup ne6ta koito trqbva da si za da si v seksa.1-11 godini e nemislimo,2-sigurno ne si se celuvala o6te,3-da ne govorim 4e nqkoe mom4e 6te te vzeme na seriozno i 6te trugne da te .... LELE A FORUMA 6TE STANE SIGURNO S OGRANI4ENIE DO 18 GODINI I 6TE PI6E-DOLU PENSIONERITE ! az na 11 godini komp sum gledala po filmite samo
не ти се ебе, просто четеш много форуми като тоя гледаш много ТВ и си мислиш че ТРЯБВА... по-добре къцай CS и си намери клан
FikyScHetOo
06-01-2006, 08:44
хах момиченце има една тайна, строгосекретна организация, която е против тези работи(обществото). :smt005 Тази строгосекретна организация забранява тези неща и е казала, че щеш нещеш си на сухо докато не порастнеш достатъчно. Но гледай ся - педофилите в холандия май бяха, ще разрешат секса с 12-годишни. Можеш да отидеш там и скоро ще се свършат проблемите ти.
na 11 i se ebe lellel ](*,) osaznai se...
alex_7777
06-01-2006, 19:35
abe kvi sa tiq gluposti.... na 11 i ve4e i se pravilo sex ](*,) ](*,) ](*,) boje opazi!!
favor_91
06-02-2006, 04:35
аххах на 11...леко леко изчакай още 5 години и тогава пиши
Xaxahxahxahxha , kak na 11 i polovina be momi4e , ti ako po4ne6 sega nqma se spre6 predstavi si sled 10 godini kolko ko4a 6te sa te minali i kakuv imidj 6te si izgradi6.Puk i ti e mn rano za sex.Mejdydrugoto nqkoi kazvat 4e na 11 ne sa si mislili za sex , e spored mene ne e vqrno , no....., zashtroto az ot mn rano zapochnah da mislq za sex , ne mi se e iskalo da pravq , no mi be6e interesno da gledam XXL :oops: .Ta az prespah za 1-vi put s muj na 17
fashion_f
06-02-2006, 11:40
:shock: ахах ... на 11 ... на 11 още си мислех за кукли ... а 11 годишните сега в т'ва време за к'во мислят ... не е добре работата .. :smt017 :smt021
По въпроса : Не , не е нормално на 11 да го правиш ! Е*ати малоумната работа :smt011 :smt013
Абе аз почнах да правя секс като бях на 17!
Ти си зле, мила, по-скоро трябва да се самоубиеш... :-s
off ostavete q da probva i da vidi kvo se nari4a bolka 6toto poloviq organ e o6te nerazvit!!!