View Full Version : Нормално ли е да се прави секс на 15?
Chuvstvam se gotova za sex i na istina mn si obi4am gajeto kakto i toi men,problemaut e tam,4e maika mi samo mi govori 4e sam malka i tn :-k ..Vie kakvo mislite po vuprosa pomognete mi pls!!!
:smt011 kvi sa tezi polezni i izklu4itelno inteligentni otgovori ot vas,be? mnogo pomagate na momi4eto bravo! kato 6te i kazvate 4e e typa i 6te demonstrirate po-niz6o stapalo ot evoljuciqta, po-dobre si traite!
a po temata : mislq 4e ako si dostata4no golqma 6te si re6i6 sama dali tq e prava ili 6te si pravi6 kakvoto si iska6. prosto dokolkoto vijda6 horata vyv foruma ne sa tezi koito trqbva da ti kajat kakvo da pravi6!
RoyTheReaper
06-01-2006, 18:14
нали си готова?! какво повече искаш да стане? да ти дадем разрешение? това важно решение лежи изцяло в твоите ръце. не слушай тези които ще ти кажат че си курва, а слушай разума и сърцето си.
strange__
06-01-2006, 18:23
Я се стегнете ](*,) Ако си готова давай мацка,не си толкова голяма,но в крайна сметка не си и малка и щом си готова няма какво да се чудиш...стига да имаш приятел,на който да разчиташ,а не просто да се на*беш с някой :wink:
CeCkO_BOY
06-01-2006, 18:33
Аве хора това , че момичето си има сериозно гадже и е готова вече да прави секс не означава, че е курва мацка ако мислис че си готова иси избрала точния човек даваи няма какво да се чудиш :) успех :)
Luciferian
06-01-2006, 18:36
:smt011 kvi sa tezi polezni i izklu4itelno inteligentni otgovori ot vas,be? mnogo pomagate na momi4eto bravo! kato 6te i kazvate 4e e typa i 6te demonstrirate po-niz6o stapalo ot evoljuciqta, po-dobre si traite!
О, ти , най-гениалний между гениите, я сега да пробваш да се обосновеш, от гледна точка на еволюционната теория, каква е логиката между подигравка на тъпа тема и стъпалата в еволюцията? Очаквам научно обоснован отговор, а не волно съчинение. Или просто се изказа неподготвен(а) ?
Виж какво пише под чертичката, накрая на постинга ми...
Moderated by miloto
т.9 от Правилника :!:
Еми ако си готова...давай бре мацка...какво те спира...в случая не е важно дали някой ще ти каже че курвичка или не...важното е че ти се чувстваш готова да го направиш....другото да не ти пука...какво биха казала някои ;)
mmm da temata e tupa. NO ne vijdam problem da go napravi na 15 a mojebi i mnogo ot nas(pose6tava6tite tozi forum) sa g napravili na okolko 15
miloto_girl_4e
06-01-2006, 19:00
не виждам нищо тъпо в това, че момичето иска мнения по даден въпрос :!:
по темата :arrow: щом гаджето ти е сериозно, щом го искаш и си сигурна :arrow: смело напред :wink:
не си чак толкова малка :!: :)
Като се замислиш за тея дето го правят вече на по 12-14 не си малка,а и щом го искаш и не се страхуваш направи го...майкати няма да разбере освин ако не направиш някой гаф :-D
alex_7777
06-01-2006, 19:09
emi sled kato se 4uvstva6 gotova davai ..... maikite vinagi taka govorqt...6tom iska6 napravi go!!!i kusmet :D :P
NeSTa_86
06-01-2006, 19:43
малка си .....
малка си .....
ne si......:p...spored men kogato mnogo obi4a6 edin 4ovek i durji6 nanego i si imate doverie....moje6 spkoino da go napravi6..e i ako se 4uvsva6 dostatu4no gotova za tova razbira se:))))))....i moita maika e su6tata,spox..pove4eto maiki taka govorqt,no i te zabravqt 4e sa bili nana6ata vuzrast nqkoga...:) aide uspeh i da ti e hubavo:)..sama si re6i,vse pak....nie kakvo mojem da ti kajem :);)
strawberry1988
06-01-2006, 23:16
ami da normalko e
малка си .....
щом ни питаш!!!!Ако беше голяма нямаше да се замислиш!
favor_91
06-02-2006, 04:17
ами не виждам за къде толко пък си се забързала...попринцип не е особено нормално на 15 но нали знаеш че нито аз нито никой друг не можем да ти кажем кога и с кой.Това ти си го решаваш не ние :!:
Angel_Girl
06-02-2006, 08:56
Nqma opredelena vazrast, v koqto trqbva da se pravi sex. Az mislq 4e za vseki e individualno, vseki go pravi togava, kogato se po4uvstav gotov za tova nezavisimo na kolko godini e(no vnikakav slu4ei ne trqbva da si nqkoe lape na 10-13 godinki tova e izklu4eno pone za men)
Az go praih mejdu 14 i 15 po4ti na 15 god priqtelkata mi be6e kolkoto mene nz ti si re6ava6 ma nqma da izgubi6 ni6to samo 6ti stane kef ... i malko 6te boli de ;)
fasta4eto
06-02-2006, 14:01
не виждам нищо тъпо в това, че момичето иска мнения по даден въпрос :!:
по темата :arrow: щом гаджето ти е сериозно, щом го искаш и си сигурна :arrow: смело напред :wink:
не си чак толкова малка :!: :)
=D>
Има някои дето почват секса на 12-13(и са горди от това),така че в сравнение с тях ти си дори разумна.Успех! :)
гозо мозо
06-02-2006, 21:15
искам да е*а една мацка от даскалото ама в кенефа съ6то и в класната стая \:D/
ще се откъстна от темата ама защо майка ти знае
Абсолютно, а си още дефсфена! ТЦ, ТЦ, От одавна е трябвало да се разпориш с краставица на 8... Представи си колко конфузна ситуация ще е - ти си баш на 15 и най-сетне те зарибява някой 25 добре облечен господин и разбира, че си още дефстфена и че не се друсаш! Колко жалко!
Тц, тцъ.. [-X
vikito_666
06-03-2006, 18:34
e puk 6to ne?!
stava6 spored mene za sex...normalno...
CHE_DUVARA
06-03-2006, 19:03
Не е нормално децата да правят деца, нито си развита достатъчно на 15 нито си узряла да вземаш такива решения...щом питаш!
На 15 е нормално да се заиграваш.. но не и да приключваш играта.. сама решаваш малката, но после ще съжаляваш... 85% сигурно!
12-13 годишни го правят.... помисли искаш ли да си като тях туп "един път"? Ам?За къде бързаш бе девойче или ти е само защото ще те бъзне някой че си още девствена ли? Кое е по страшно да изгубиш нещо важно или да накривиш на някакви тъпанарчета? Ето другата страна...детството е най-важната част от живота на човека... как искаш да се разделиш с него?
iLoveChocolate
06-03-2006, 21:13
нема да каэваш на майка ти и така,щого вярвам че и тя не е кяэяно че не го е напраила на толко.сека майка си вика така на чедото и е нормално :roll: :roll:
Az go praih mejdu 14 i 15 po4ti na 15 god priqtelkata mi be6e kolkoto mene nz ti si re6ava6 ma nqma da izgubi6 ni6to samo 6ti stane kef ... i malko 6te boli de ;) =D> =D> =D>
E tva e 4oveka.....spored mene na 15 e edna dosta normalna vuzrast(za vremeto v koeto jiveem {vupraki 4e i predi 30 godini pak sa go pravili na 15 4e i po malko})..........taka4e davai
avril_lavigne
06-03-2006, 23:25
Абе скъпа,кво ти пука за мнението ни.Всеки от нас вижда нещата по различен начин.Най-важното е ти да си готова и да го искаш,да си сигурна,че ще го направиш с точния човек и няма да съжаляваш след това.
ycMuBkaTa
06-03-2006, 23:45
Според мен 15 години са си малко...Ама едва ли би се повела от мнението на някви си непознати в някакъв си форум...така че карай я само умната :!:
bulgarche
06-04-2006, 00:12
Не мисля, че страничен човек би бил компетентен по твоя въпрос. Това си зависи от човека
да е зависи много в каква среда си израснала горе доло 12-16 години е нормална възраст за момиче да почне да се Е*Б*Е
в моя квартал дествено момиче няма вече са застрашен вид само малките путки ама и те от малки Х*У*И търсят гледат да се правят на големи ](*,)
Давай ако се чувстваш готова давай,по старите виждания да малка си!Но според мен 15-16 е доста добра възраст да не кажа и 14 :D
Ами щом си готова действай,но аз на твое място бих изчакала .Секса няма да избяга .
zara_i_mel
06-04-2006, 08:40
ако се чувстваш готова даваи,но бих ти препоръчала да изчакаш секса няма да ти избяга. :wink:
pitbullbg
06-04-2006, 10:30
6tom ti go iska6 i si gotova kakvo te interesuva kakvo ti kazva maikati 4e si malka za neinoto razbirane moje i kat se ojeni6 da prai6 sex... 6tom ti go iska6...