View Full Version : Две скарани приятелки...
Така...Значи имам една мн добра приятелка,но мн често се караме за глупости...И тая седмица във вторник пак се скарахме,пак за тъпотия. Обаче мене вече три години ми е писнало да се караме за простотии и когато тя се опита да се извини,аз не че отказах,ами по-скоро се направих на ударена.Опитах се да й обясня,че три години ме е наранила много и че й се сърдя за това.Тя ми се разсърди още повече и изопачи думите ми като разправя на другите,че й съм се сърдела за 3 години назад.Вече 3-4 дена не си говорим,преди седяхме в даскало на един чин,а сега сядаме поотделно и отгоре на всичко тя почна и да ме обижда... :smt011 Държим се супер студено.Кажете ми какво да правя,как да се сдобрим(това ни е последна година заедно,защото сме 7 клас и ще кандидатстваме, а аз искам да продължавам да си поддържам добри отношения с всички от класа). Знам,че и двете сме си виновни,и двете сме гадни характерчета :lol: .Просто дайте ми някакви съвети,моля ви...
a_curious_girl
06-02-2006, 17:54
Ами седнете,поговорете си,разберете си и си изяснете всичко,за което сте се карали,извинете си се и всичко е ок!
Ами седнете,поговорете си,разберете си и си изяснете всичко,за което сте се карали,извинете си се и всичко е ок!
Еми да....какво му е толкова сложното ](*,)
EvilGirl
06-02-2006, 19:05
Според мен щом се крате, значи все пак държите една на друга! Е естесвено зависи за какво се карате де... Мисля , че не е права да говори на другите за вашето приятелство, защото това засяга само теб и нея. НЕ и околните.
като разправя на другите,че й съм се сърдела за 3 години назад Смятам, че е много добра идеята да седнете някъде само тя и ти и да поговорите мнооого хубаво. Ще се поскарате, може да се нараните, но поне ще изясните нещата! Кажи й , че не ти е приятно да се връщате към неща , които вече са минали. Кажи и , че държиш на нея ( Стига наистина да е така ). Според мен няма смисъл да си усложняваш живота в излишни разправии!
favor_91
06-02-2006, 23:46
е ти пък мнгого грубичко си и го казала...ами как..просто постепенно се опитвай да изгладиш нещата.друг начин няма или поне аз не виждам :?
strawberry1988
06-03-2006, 01:38
tova sa detski raboti da se obijdate,nai-dobre sednete i si pogovorete
и двете сме гадни характерчета
Еми ноу офенс,ама май кат си напраа изводите излиза,че сички путки са гадни характерчета. [-X Що така ве?А що не каза за кво сте се скарали? ](*,)
Вижте ся,не създадох тази тема, за да ме обиждате! :smt012 Исках само да видя мнението ви за това... Казах вече,че се скарахме за простотия,за която не смятам да пиша... Но спорът се разрасна... И все пак за тези,които си казаха мнението-благодаря!
Hi, хорица. Np,сдобрихме се...благодаря ви за съветите и sorry за последното ми съобщение,просто бях малко ядосана... :lol: Мисля,че с това темата приключва... :smt006 :smt006 :smt006
faith girl
06-05-2006, 19:55
#-o male kva izceopka si napraila estestveno 4e 6te zasegne6 momi4eto tova e bilo golqma gre6ka ot tvoq strana no vse pk se izvini na priqtelkata si i se opitai da q nakara6 da tin prosti :smt018
male kva izceopka si napraila estestveno 4e 6te zasegne6 momi4eto tova e bilo golqma gre6ka ot tvoq strana no vse pk se izvini na priqtelkata si i se opitai da q nakara6 da tin prosti
Е нали вече писах,че сме се сдобрили... #-o
ProstoAz
06-07-2006, 21:13
Hi, хорица. Np,сдобрихме се...благодаря ви за съветите и sorry за последното ми съобщение,просто бях малко ядосана... :lol: Мисля,че с това темата приключва... :smt006 :smt006 :smt006
Ще я заключа. :wink: