View Full Version : Pak shte se poddam na nego!!!
FiRe_LaDy
06-02-2006, 18:53
Obyrkana sym totalno.Hodeh s priqtelq mi 6 meseca i nqkolko dena i tochno na 1.06. go zarqzah (vchera).Obache toi postoqnno mi pishe sega sms kolko me obichal,ne mojel bez men,iskal pak da se vyrna pri nego i takiva.Rabotata e tam,che sme kysali nqkolko pyti do sega i to vse po negova vina.Ne kazvam,che az sym napylno nevinna,ama poprincip toi prai neshtata taka,che da se skarame.I vinagi do sega namirah sili da mu prostq i da se vyrna pri nego.Obache sega stana taka.che hem iskam da sym s nego hem me e strah da ne stane taka otnovo. ](*,) :smt011 Obicham si go mnogo i me boli ot vsichko tova,ama nz veche.PLs daite mi syvet :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Nadelina
06-02-2006, 19:04
Izchakai malko...vij kolko vreme she se starae da te ubedi che mnogo te obicha i nqma da napravi druga greshka...ako uspee da te ubedi...saberete se! Shtoto nqma po hubavo neshto ot tova da si s choveka koito obichash...
Angel_eyes
06-02-2006, 19:11
Ми щом го обичаш си бъди с него,а и недей търси вината само в негово лице,щом връзката ви е приключила сте виновни и двамата.А може би тези смс че те обича и иска да се върнеш са истина,помисли малко затова :-k иииии ..Успех!! :wink:
След като ти пише че те обича и продължава да настоява значи е така....а и след като ти го обичаш ...не мисля че нещо ви спира....седнете и си поговорете мнннооооого обстойно върху това има ли смисъл да се карате и дали не се карате за глупости....помислете...каже е си какво ви дразни в другия..и така....просто поговорете....ако не говорите нещата няма да се оправят O:) O:) O:) O:)
FiRe_LaDy
06-02-2006, 19:43
Sled kato prochetoh tova,koeto mi napisahte i poglednah vsichko tova,koeto sme si pisali i se zamislih.Vchera toi mi kaza ` ti si pyrvoto momiche,koeto ma izkarva izvyn relsi ``.I beshe mnogo tyjen kakto nikoga do sega.Chuvstvata mu sa iskreni.
Az ne tyrsq vinata samo v nego.Znam che i az sam vinovna i ne go oprekvam za nishto,no me narani mnogo i zatova malko me e strah.
Angel_eyes
06-02-2006, 20:17
Страха е неразделна част от една връзка,не се притесняавй,от това което написа виждам че май си сигурна че те обича,рискувай,повярвай му,иначе може много да съжаляваш!:)
EvilGirl
06-02-2006, 20:24
Глупости! Изобщо не чакай!!! Щом го обичаш и той щом те търси... Значи какво да чакаш???Върни се при него. Не е правилно да избереш по- лесния изход от нещата!
Izchakai malko...vij kolko vreme she se starae da te ubedi che mnogo te obicha i nqma da napravi druga greshka...ako uspee da te ubedi...saberete se! Shtoto nqma po hubavo neshto ot tova da si s choveka koito obichash...
:smt023 :smt023 :smt023
remember_the_name
06-02-2006, 20:34
spored men ne trqbva da 4aka6 za6toto na nego 6te mu omruzne puk i nqma smisyl da toromozi6 sebe si i nego 6tom si sigurna 4e toi te haresva i ti ne ne se samoizmu4vai a vurni tova koeto si imala! vqrno e 4e straha e nerazdelna 4ast ot edna vruzka prosto nqma kak no ako misli6 samo kak 6te te narani i ne pravi6 ni6to toi 6te te narani po drug na4in sled vreme kao trugne s druga naprimen a ti moje bi o6te 6te si hlutnala po nego taka 4e ne mu misli a si vyrno mom4eto dokato o6te moje6 :wink:
Pussycatbitch
06-02-2006, 22:32
6tom ti pi6e 4e te obi4a zna4i naistina izpitva tova kum tebe ztoto mom4etata ne kazvat na edno momi4e prosto e taka obi4am te...6tom go kazva zna4i e taka.....ponqkoga se sly4va 4ovek da pravi gre6ki ot koito naranqva bez da iska i posle sujalqva.....znam li ne moga da ti dam mn dobur suvet ztoto nz to4no za kakvo ste se karali i dali e seriozno....az s gajeto mi mn 4esto se karame s gluposti i mn drebni ne6ta no 6tom ste stignali do razdqla zna4i e ne6to po seriozno.....ako bqh na tvoe mqsto bih se vurnala pri nego 6tom go obi4am i toi me obi4a.....vslu6ai se v suveta mi......upseh
strawberry1988
06-03-2006, 01:06
nai-dobre iz4akai malko i vij dali e postoqnen, a ako sled tova otnovo produljava da se durji taka,4e ne6tata da stavat vse zardai nego,prosto si naloji sila na volqta i go ostavi,znam 4e e trudno,no ne si zaslujava samo da se qdosva6
Angel_Girl
06-03-2006, 01:09
:smt023 :smt023 :smt023 :smt038 :smt023
i'm so excited!
06-03-2006, 04:19
много е глупаво да бягаш от любовта си само от страх да не я загубиш или да бъдеш наранен от нея
Пожелавам си и а да съм в такова положение като твоето-да обичам и да бъда обичана и единственият проблем да е моят страх!
Ми щом го обичаш си бъди с него,а и недей търси вината само в негово лице,щом връзката ви е приключила сте виновни и двамата.А може би тези смс че те обича и иска да се върнеш са истина,помисли малко затова :-k иииии ..Успех!! :wink:
:wink:
j0r0_fear
06-03-2006, 15:43
mi saberete se otnovo...
ludamacka
06-03-2006, 16:22
ami kaji my go de.dai my o6te 1 6ans i ako go propilee zareji go kolkoto i da ti e trydno