View Full Version : Как да я накарам да ми направи свирка
paynerфан
06-02-2006, 21:11
как да накарам френдката да ми направи свирка?
правим секс от скоро, досега не е правила свирки и сякаш се притеснява знам ли я
нещо заобиколно ли да я накарам или директно "аиде да ми го лапаш"
знам че за момичетата точно думите са доста важни така че не трябва да прозвучи грубо нещо момичетата май не харесват думите "лапаш" и "свирки" и май нещо по-нежно от сорта на "френска любов" или орална незнам :)
иначе аз я лижа и си личи че много се кефи ама не се сеща нещо да се реваншира :lol:
помогнете ! офобено момичетата!!
joro_tev
06-02-2006, 21:19
След като си я лизал я попитай - "Искаш ли да се разменим" и ако каже нещо от сорта аз не мога или подобно и кажи "Аз ще ти помагам". Ако пък каже не искам я попитай - "Защо не ти ли харесва"
предложи и 69...или и го кажи някво завоалирано...
Banderas
06-02-2006, 22:02
Тя сама ще поиска без да е нужно да я караш или питаш ,
просто изчакаи да настъпи момента и ще видиш че чакането си е заслужавало!
Ако държиш да ти "духа" още отсега .... направо се откажи.Или ще го направи насила само за да ти угоди на каприза или ще я отвратиш .
`Death`Whore`
06-02-2006, 22:04
69. Ще го лапне, няма къде да ходи.
надявам се тя наистина сама да поиска и да ми го налапа ама незнам нещо не я виждам да има такива намерения пък неискам и така насила да я карам или да я изнудвам
не е нужно да споменавам също че аз имам голямо желание да ми прави свирки
момичета кажете вие за пръв път като лапахте как стана?
иначе да кажа с чекиите отлично се справя много добре действа с ръцете :lol:
чак понякога я омазвам едно хубаво :-D
cvety_i_bebeto
06-02-2006, 22:15
69..a sled tova..ve4e nqma da se pritesnqva6..i samo da si poiska6..
Banderas
06-02-2006, 22:17
Пробваи да я изкушиш с сметани,сладолед или други.Прояви фантазия и такт и ще стане работата :)
да си намажа кура със сладолед ли бе за да я изкуша да го оближе хахах - незнам
сега като се замисля сигурно се притеснява да не свърша в устата й и някви подобни ще и обясня че като свършвам ще й кажа и някви такива...
ще й предложа и 69 въпреки че аз предпочитам един след друг да си направим кефа
Dr. Kazimbutt
06-02-2006, 23:20
Когато поиска - сама ще ти направи. Потърпи малко.
favor_91
06-02-2006, 23:47
ами повреме на акта я заговяряш ала бала френска любов и после 69 :-)
strawberry1988
06-03-2006, 01:18
ako tq ne iska ne moje6 da q nakara6 naisla,no vse pak moje6 da predloji6 da experimentirats 69 naprimer :-D
Angel_Girl
06-03-2006, 01:19
ako go iska 6te go napravi a i na vsi4koto otgore ti za edna svirka li si?
ako go iska 6te go napravi a i na vsi4koto otgore ti za edna svirka li si?
що само една? :-D
чак понякога я омазвам едно хубаво :-D
хахахаха а по лицето кво е яко като я оплескаш ::: :-D !А иначе по темата значи аз лично я лизах и после и предложих на нея и тя ме нападна!ххххх!Иначе имах една където беше еба* ти пачата само мълчи нито ду*аше нито даваше отзад мъчих се да я навия ама не стана!
NeSTa_86
06-03-2006, 07:59
ем кажи и..."жена ай ми направиш една свирка "
Az puk iam drug problem....Kak da go nakaram da si poiska svirka ??
hahahahah malko ironiq se polu4i..na moito mom4e mn iskam da mu napravq ama ako toi ne iska? nemoje li prosto da si poiska..ohh nqma da otkaja(tova mislq 4e otgovarq na tvoq vupros)
prosto ne iskam da trugna da go pravq i toi da me spre...ili da mi kaje ne6to ili nz...da mi go pokaje 4e iska(samo da kaja 4e o6te ne sme praili sex..ama nqma da e za dulgo hahahha)
e...mom4eta i momi4eta kazvaite... O:)
NeSTa_86
06-03-2006, 08:32
направи му..няма да те спре
Az puk iam drug problem....Kak da go nakaram da si poiska svirka ??
hahahahah malko ironiq se polu4i..na moito mom4e mn iskam da mu napravq ama ako toi ne iska? nemoje li prosto da si poiska..ohh nqma da otkaja(tova mislq 4e otgovarq na tvoq vupros)
prosto ne iskam da trugna da go pravq i toi da me spre...ili da mi kaje ne6to ili nz...da mi go pokaje 4e iska(samo da kaja 4e o6te ne sme praili sex..ama nqma da e za dulgo hahahha)
e...mom4eta i momi4eta kazvaite... O:)
Изобщо не му мисли и не се притеснявай ами ДЕЙСТВАЙ!! Нищо не го питай и не го чакай той да си поиска щом имаш желание! Казва ти го момче вервай ми!
Няма такъв дето не иска или ще се дръпне. да не е гей! :lol:
Аре нападай го директно и после да разправяш :lol:
SeXyTo_f
06-03-2006, 09:13
кажи 69...ще не ще...ще го лапне...ама са ако не иска...нз 8-[
кажи и че я обичаш и готоо ще ти ла лапи колкото искаш :lol: :lol: :lol:
iLoveChocolate
06-03-2006, 21:49
tq sama trqbva da si go poiska.kaji i ako poiska nqkoi put da ti kaje i 4e ti nqma6 ni6to protiv. ne budi s tolkova mn pretencii :smt018 :smt018 se pak tq ne e momi4e za si4ko 8-[ 8-[
pogovorete kaji i 4e mn ti se iska edikvo si edi 6to si i tq 6te ti kaje za6to dosega ne go e praila i dali 6te go prai ma nedei da q napada6 az moga da go pravq a ti ne pogovorete kato gadjeta
Въобще не си въобразявай ,че ако момичето не иска да ти прави свирки ще е склониш.Всичко си идва с времето.Има една психологическа бариера ,която тя трябва да преодолее и щом я премине всичко ,което си искал ще се изпълни.Но не я насилвай да ти прави нещи ,което не иска.
Отиваш до магазина, купуваш един кренвирш или една наденичка и като сте заедно почваш да и го буташ и издърпваш от устата.После й кажи - "Същото е и с патката, само дет ми правиш удоволствие"
`Death`Whore`
06-04-2006, 09:41
Отиваш до магазина, купуваш един кренвирш или една наденичка и като сте заедно почваш да и го буташ и издърпваш от устата.После й кажи - "Същото е и с патката, само дет ми правиш удоволствие"
Не на всички "патките" са меки колкото кренвирш.
VaSiLeV@
06-04-2006, 09:43
kaji 4e iska6 da ti napravi svirka badi direkten nqma ko da zaobikalq6
Не на всички "патките" са меки колкото кренвирш.
Тогаа купи краставица и 2 домата.
pitbullbg
06-04-2006, 09:56
moje da se pritesnqva ot ne6to 4e 6te se izloji ili neznam iz4akai ne i davai zor... sama 6te iska
putkorazbivacha69
03-23-2014, 20:35
nqma momche koeto da ne iska svirka prosto ne znae dali da te popita ;)
AnarchyBoy
03-23-2014, 21:08
Тема от 2006? Я ъпва "путкоразбивача69" йес бе..
sramejlivkaa
03-23-2014, 21:40
Тема от 2006? Я ъпва "путкоразбивача69" йес бе..
И как още не си е забравил паролата и как изобщо се е сетил за тая тема? Като му гледам профила само за тази тема е влизал и то след 8 години. :D