- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я накарам да ми направи свирка
как да накарам френдката да ми направи свирка?
правим секс от скоро, досега не е правила свирки и сякаш се притеснява знам ли я
нещо заобиколно ли да я накарам или директно "аиде да ми го лапаш"
знам че за момичетата точно думите са доста важни така че не трябва да прозвучи грубо нещо момичетата май не харесват думите "лапаш" и "свирки" и май нещо по-нежно от сорта на "френска любов" или орална незнам![]()
иначе аз я лижа и си личи че много се кефи ама не се сеща нещо да се реваншира![]()
помогнете ! офобено момичетата!!
След като си я лизал я попитай - "Искаш ли да се разменим" и ако каже нещо от сорта аз не мога или подобно и кажи "Аз ще ти помагам". Ако пък каже не искам я попитай - "Защо не ти ли харесва"
предложи и 69...или и го кажи някво завоалирано...
Тя сама ще поиска без да е нужно да я караш или питаш ,
просто изчакаи да настъпи момента и ще видиш че чакането си е заслужавало!
Ако държиш да ти "духа" още отсега .... направо се откажи.Или ще го направи насила само за да ти угоди на каприза или ще я отвратиш .
пора мотори
69. Ще го лапне, няма къде да ходи.
надявам се тя наистина сама да поиска и да ми го налапа ама незнам нещо не я виждам да има такива намерения пък неискам и така насила да я карам или да я изнудвам
не е нужно да споменавам също че аз имам голямо желание да ми прави свирки
момичета кажете вие за пръв път като лапахте как стана?
иначе да кажа с чекиите отлично се справя много добре действа с ръцете![]()
чак понякога я омазвам едно хубаво![]()
Пробваи да я изкушиш с сметани,сладолед или други.Прояви фантазия и такт и ще стане работата![]()
пора мотори
да си намажа кура със сладолед ли бе за да я изкуша да го оближе хахах - незнам
сега като се замисля сигурно се притеснява да не свърша в устата й и някви подобни ще и обясня че като свършвам ще й кажа и някви такива...
ще й предложа и 69 въпреки че аз предпочитам един след друг да си направим кефа
Когато поиска - сама ще ти направи. Потърпи малко.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ами повреме на акта я заговяряш ала бала френска любов и после 69![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
ako tq ne iska ne moje6 da q nakara6 naisla,no vse pak moje6 da predloji6 da experimentirats 69 naprimer![]()
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
що само една?Първоначално написано от Angel_Girl
![]()
хахахаха а по лицето кво е яко като я оплескашПървоначално написано от пайнера
![]()
!А иначе по темата значи аз лично я лизах и после и предложих на нея и тя ме нападна!ххххх!Иначе имах една където беше еба* ти пачата само мълчи нито ду*аше нито даваше отзад мъчих се да я навия ама не стана!
ем кажи и..."жена ай ми направиш една свирка "
Az puk iam drug problem....Kak da go nakaram da si poiska svirka ??
hahahahah malko ironiq se polu4i..na moito mom4e mn iskam da mu napravq ama ako toi ne iska? nemoje li prosto da si poiska..ohh nqma da otkaja(tova mislq 4e otgovarq na tvoq vupros)
prosto ne iskam da trugna da go pravq i toi da me spre...ili da mi kaje ne6to ili nz...da mi go pokaje 4e iska(samo da kaja 4e o6te ne sme praili sex..ama nqma da e za dulgo hahahha)
e...mom4eta i momi4eta kazvaite...![]()
направи му..няма да те спре
Изобщо не му мисли и не се притеснявай ами ДЕЙСТВАЙ!! Нищо не го питай и не го чакай той да си поиска щом имаш желание! Казва ти го момче вервай ми!Първоначално написано от Анонимко
Няма такъв дето не иска или ще се дръпне. да не е гей!![]()
Аре нападай го директно и после да разправяш![]()
кажи 69...ще не ще...ще го лапне...ама са ако не иска...нз![]()
кажи и че я обичаш и готоо ще ти ла лапи колкото искаш![]()
![]()
![]()
tq sama trqbva da si go poiska.kaji i ako poiska nqkoi put da ti kaje i 4e ti nqma6 ni6to protiv. ne budi s tolkova mn pretencii![]()
se pak tq ne e momi4e za si4ko
![]()
![]()
няма любов
pogovorete kaji i 4e mn ti se iska edikvo si edi 6to si i tq 6te ti kaje za6to dosega ne go e praila i dali 6te go prai ma nedei da q napada6 az moga da go pravq a ti ne pogovorete kato gadjeta
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!