View Full Version : Pitam se...
otchaqnka:(
06-04-2006, 08:54
s edno mom4e ot moq grad ....otdavna se poznavame no naposledak zapo4nah da se dvijda v tqhnata kompaniq i ot okolo dva tri meseca postoqnno se vijdame...toi mi be6e kazal 4e moje da stane ne6to mejdu nas ..sled kato vsi4ko se promeni..edna moq fr go haresa i toi i kaza 4e ne moje da stane ni6to mejdu tqh i prodalji flirta s men...no tva momi4ee si prerqza venite i togava toi ne znam ot sajalenie li ili ot kakvo q prie v nashata kompaniq ...be6e mil s men no sled tova zapo4na da se darji mn grubo da me nasilva po nqkakav na4in..a toi poprincip ne e takav 4ovek...obarvashe me..durpshe me da sqdam v nego..izob6to promeni se..posle mi se izvini no az ne mu prieh izvineniqta (pravilno li postapih togava?) i posle po skype s tva momi4e si govoril i neina priqtelka gi napraila gadjeta... :smt012 mn zduhana istoriq hora..i 4e posle vse kato se vidihme v kompaniqta i se psuvahme ...toi pishe na edna el.tablo "iliqna e very very bitch" i edin negov priqtel pishe "ovca i koza" i tova mom4e go trie...:( i ostavq samo parvoto...sled tova se sdobrihme s tva mom4e a tio zarqza "gadjeto si" 6toto daje ne mu obru6tashe vnimanie...bqgashe ot nego...samo mu se usmihvashe i ..predstavete si pee6e si kazan4eto vrii bqla pqna pushta ili ne6to ot toq rod i se varteshe v krug...sega tova mom4e q luje 4e q e zarqzal 6toto se e celuvala s moeto bivsho gadje a nqma takoa ne6to..prosto toi ne iska da e s neq..dobre 1 problem reshen...sega vseki den si se gledame mn qko v kompaniqta govorim si..usmihvame se..si4ko e the best..no izlezna nov problem..toi se vlubil v 1 momi4e s 1 godina po golqma ot men..ot edno selo e i e brus ot pupki....no...tova e lubov..i mn se radvam za mom4eto no toi tarsi po seriozna pr ...a tova momi4e e adski sramejlivo nqmala e gadje nito se e pregrashtala s mom4e..ni6to... kak da mu pokaja 4e az o6te go obi4am i iskam da sme zaedno??kak da mu pokaja 4e ne me e sram izob6to...i 4e sam tova koeto toi tarsi...po harakter i po vanshnost..ne kazvam 4e sam hubava..naprotiv..no si imam samo4uvstvieto...koeto vseki trqbva da ima :smt009 i vse pak?? spored vas ima li 4uvstva kam men..moje li da ima?? i kak da mu pokaja 4e vse o6te go obi4am...ili 6te ima li efekt ako go drapna na strana i mu kaja "ei az o6te te obi4kam..iskah prosto da go znaesh" ??i kak da mu pokaja 4e ne sam sramejlivka ...kato tezi na koito e popadal vinagi:( help me
Покажи му го с езика на тялото.
otchaqnka
06-04-2006, 09:38
kvo imash vpredvid ????? :smt017 obqsnqvaite de..pls...dvesta 4oeka gledat temata i nikoi ne otgovarq..pff..to edin forum..:(
Така, ако го беше написала малко по-грамотно, щеше да се разбере.То не се знае къде започва изречението, къде завършва...Като започнеш да четеш, след малко си забравил началото на текста.Аз разбрах само че имало некъв твой приятел дето ти го харесваш, пък той харесвал няква "пълна с пъпки" както ти каза.
Хвърляй му погледи, покани го да излезете на кафе, кино...
Mishlence
06-04-2006, 13:14
emi macka pokaji mu 4e ima6 nqkvi 4uvstva de-toi da ne e nqkakav medium 4e da znae.kazva6 4e ne si sramejliva,koeto e 4udesno.....a sled kato ne si-kaji mu vsi4ko direktno -o4i v o4i.togava ve4e moje da se 4udi6 dali moje da stane ne6to ili ne.ako nqkoi primerno te xaresva i ne ti kaje-ti kak 6te razbere6 4e te xaresva????taka 4e davai macka i uspex \:D/
ot4aqnka
06-04-2006, 16:09
ami nie sme govorili na taq tema s tva mom4e....ne hodehme no si se pregru6tahme i celuvahme po buzkite i vratletata ama sq..:( nz ko stana..? da mu kaja li 4e go obi4am o6te?
missito_
06-04-2006, 18:59
Да.кажи му.Кажи му,защото той пак ще тръгне с някоя друга и ще съжаляваш.Кажи му на време.Щом казваш че не си срамежлива-ми ок,значи ще ти е още по-лесно.Неочаквано го дръпваш настрана и действаш!!Айде пожелавам ти много успех \:D/ \:D/ \:D/
ot4aqnka
06-04-2006, 19:51
ami nie sme govorili na taq tema s tva mom4e....ne hodehme no si se pregru6tahme i celuvahme po buzkite i vratletata ama sq..:( nz ko stana..? da mu kaja li 4e go obi4am o6te?
ot4aqnka
06-04-2006, 19:56
taq ve4er pak bqh pri nego..galeh mu kra4enceto i toi ne mi kaza "ne me pipai."ne se drapna hubavo mu be6e...govorihme si...bazikahme si sei kazah na nai dobriq mu priqtel 4e vse o6te go obi4am i go pitah da otida li da mu go kaja dokato beshe sam i lejeshe na edna peika v parka...no ne otidoh a priqtelq mu mi kaza "pravi kakvoto iskash i smqtash za dobre" daje dnes slu4aino re6ih da otida na edin plaj zabutan..nikoi ne hodi na nego..no ne qvno nqkoi be6e re6il da hodi tam ise zasqkohme beshe mn qko...igrahme volley i ...mn mn mn mn go obi4am:( vse o6te...kajete mji imam li nqkakav shans..i edin aver mi kaza predi "ako edno momi4e mn se natiska na edno moom4e to tq mu stava protivna" mislite li 4e e vqrno.. (za mom4etata) i momi4etata daite savet4eta pls;( [/i]
Така е.Като се натискаш прекалено ставаш противен.Отнася се и за момчетата и за момичетата.
Отиди при него докато е сам и му го кажи.Ще го спечелиш.