View Full Version : bivshata ...
blqblqblq :)
06-04-2006, 11:44
takaa predi izvesno vreme hodih s 1 macka , obache napravih gluposta da skusame ... ot togava sum suuper zle i oshte si q obicham , i iskam da si q vurna #-o nie kato harakteri sme super ednakvi i za tova kato gledam durjaneto i i go sravnqvam s sebesi mislq che vse oshte ima chuvstva , no e prekaleno gorda i mi kaza che nqma chuvstva , no nemoga da i povqrvam , imam chuvstvoto che ne e taka , prosto go useshtam :-k daje dokato hodehme mi beshe kazala che za pruv put useshta takiva chuvstva , a i ot togava ne e imala druga vruzka ... a tova si beshe dosta otdavna :-k ne se bqme vijdali dosta vreme a sega se vijdame chestichko , v kompaniq estestveno , a i tq mi e kazvala che spored neq obichash vednuj i za vinagi , a men opredeleno me obichashe ... a sega iska da sme prosto priqteli , adski oburkan sum i znam samo che q iskam obratno i samo kato gledam kak nqkoi se vurti okolo neq mi idva da mu schupq kapachkite ](*,) vaprosa e da produljavam li da se opitvam da si q vurna ili prosto da se opitam da q zabrav q(tova go opitah ... nqkolko meseca ne se bqhme vijdali ili 4uvali no ne stana :cry: ) no ako produljavam da se opitvam se zatvarqm v edin postoqnnen krugovrat i samo se samonavivam i moga da produljavam taka forever , a za kakvo kato tq mi kaza che nqma chuvstva ? mislq si che shtom 1 put sum uspql da q svalq shte uspeq i 2-ri ... prosto trqbva vreme za adaptaciq , no moje i da gresha :oops: daite nqkvo mnenie po vaprosa ...
rozovo_dupe
06-04-2006, 11:53
spored men ako tragnete vtori pat nqma da e sa6toto(pone pri men predi vreme ne be6e taka)nqma doverie i 4uvstvata namalqvat.......zamislql li si se za6to tq se pravi na gorda...moje bi iska da ti pokaje 4e moje i bez teb makar 4e vse o6te te obi4a.ti taka i ne kaza za6to ste skasali?ako kaje6 moje i da razberem za6to taka e promenila otno6enieto si kam teb i da ti dadem po dobri i polezni saveti
Uspeh!
Не прави тази грешка пич просто не я прави щото ще е още по-кофти взе ми се в ръце и се опитай да я забравиш и следи нейното поведение и не се оставяй на нейните маниполаций
Shtom iskash neshto mnogo silno to stava povqrvai mi imam edin priqtel koito e v tvoito polyjenie i mn iska da bude s bivshoto si gadje i se bori za neq i sega sa super shtastlivi.Bori se za neq ne se otkazvai shtom q obichash i imash silni chyvstva a kazvash che i tq ima ama e tvurde gorda zatova ne spirash i shte uspeesh.Taka shte znaesh che si dal vsichko ot sebe si za da ste zaedno ot tva da se borish moje samo da spechelish nqma ko da gubish.Zashto ne q pokanish da izlezete zaedno ,da gledate film izlizaite po chesto dvamata ne samo v komapniq da vidi che iskash da ste zaedno :)uspex dano se saberete i budete mn happy
06-04-2006, 12:06
ami vsushnost i nie neznaeme ... vsushnost ... prosto izvednuj si kazahme "aide stiga tolko po dobre da si ostaneme samo priqteli" i sled tova na 2-rata minuta i dvamata osuznahme kakva greshka sme napravili no beshe kusno , vsushnost bqhme se skarali za neshto malko prez denq i vecherta si kazahme po dobre do tuk za da ne si razvalim i priqtelskite otnosheniq ... beshe adski detinska postupka , no togava ne mislqh trezvo ... sled kato skusahme tq si prizna che oshte ima chuvstva kum men i che adski mnogo iskala da me gushne i tn , no sled tova mi kaza che ako produljavam da i govorq za tova shte mi se razsurdi , sled tova 2-3 puti tq sama zapochna temata , no qvno iskashe samo az da govorq , tq ne kazvashe pochti nishto :-k i malko sled tova mi kaza che veche nqma chuvstva osven priqtelski , posle pat se okaza che ima i posle pak kaza che nqma abe ujas #-o i beshe dosta obeditelna i az precenih che trqbva da se opitam da q zabravq ... nqkolko meseca ni vest ni kost edin ot drug(mai togava se dopreeba vsichko) polu4ih SMS ot neq za rojdeniq si den(a ne se bqhme vijdali nito 4uvali) , imah propusnato povikvane ot neq za Nova Godina , i malko sled Nova godina zapochnahme da si 4atim intenzivno no vse pak ne se vijdahme ... naskoro tq mi se obadi po telefona , koeto mi beshe malko stranno ](*,) i sega se vijdame max prez 2-3 dni no v kompaniq , no edin priqtel si e govoril s neq i mu e kazala sushtoto ... che nqma nishto poveche ot priqtelski chuvstva , a az ne smeq da govorq s neq za tova zashtoto znam che shte polucha sushtiq otgovor ... dobre spored vas vazmojno li e sled kato sum purviq i edinstven 4ovek koito e obi4ala , sled men ne e imala vruzka (a tova e veche blizo godina, a na neq postoqnno i se natiskat adski mnogo) chuvstvata da se izcheznali napulno ?? ... i naskoro se beshe napila i q izprashtehme neq i nqkolko neini priqtelki i tq trugna na pred i vsi4ki i vikaha da iz4aka no ne slushashe i nai dobrata i priqtelka mi kaza az da otida zashtoto samo az moga i men shte me poslusha ... kakvo podqvlite stava
Spored men tazi macka ima mn silni chyvstva kum teb zatova e izbqgala napred za da ne ti gi kaje za da ne razberesh za tqx shtoto moje da e naranena sled razdqlata vi i sega da se darji taka.Shtom ne trugnala s drug opredeleno ima neshto kum teb ne stoi a deistvai izlizai po chesto s neq ne samo 2-3 dni :) bori se shte uspeesh pak ti go kazvam :)[/list]
cskamoni4ka
06-04-2006, 14:15
Говори пак с нея помоли я да се видите само двамата не в компания,ако има чувства ще разбереш по начина по който се държи с теб.
06-04-2006, 17:49
of hora nishto ne razbirate ... dori i da ima tq nqma da mi gi kaje , shte trqbva da sum plutno s neq pone 2-3 meseca za da se chuvstva sigurna predi da prieznae chuvstvata si ... zashtoto dori i predi kato hodehme tq mi nqmashe doverie i samo mi razpraashe che ne mi vqrva [-( #-o ... da poglednem faktite ... dokato hodehme tq mi kaza che me obicha i che predi ne e izpitvala takiva chuvstva , kaza mi che spored neq obichash vednuj i zavinagi ... i ako shte sled 10 godini da e pak kato vidish choveka shte ti se raztreperqt krakata ... i sled kato skusahme izvednuj pochna da me ubejdava che nqma poveche or ptriqtelski chuvstva , posle si prizna che ima i sega pak nqma #-o samoche razlikata ot togava i sega sa blizo 1 godina razdqla ... ne vqrvam da e uspqla da zapazi chuvstvata si , ne e imala vruzka no vupreki tova do kolkoto znam e imala simpatii kum 1-2 mom4eta
iLoveChocolate
06-04-2006, 17:53
moito mnenie e slednoto:ostavi q,ne i zvuni ne se zanimavai s neq,ne i obru6tai pove4e vnimanie otkolkoto na obiknovenite ti priqteli.ako tq istinski te obi4a 6te useti 4e ti ve4e si se ot4aql i 6te se vurne ako deistvitelno ima ne6to.taka stana pone pri men.mnogo hora kazvat 4e kogato se otdrupne6 ot 4oveka,togava 6te mu zalipsva6 o6te pove4e i toi 6te se vurne pri tebe.uspeh pi4... :P
taka i mislq da napravq ... shte q vijdam po 4esto no shte obrushtam poveche vniemanie na drugite momicheta ot kompaniqta i :mrgreen:
miloto_girl_4e
06-04-2006, 19:20
moito mnenie e slednoto:ostavi q,ne i zvuni ne se zanimavai s neq,ne i obru6tai pove4e vnimanie otkolkoto na obiknovenite ti priqteli.ako tq istinski te obi4a 6te useti 4e ti ve4e si se ot4aql i 6te se vurne ako deistvitelno ima ne6to.taka stana pone pri men.mnogo hora kazvat 4e kogato se otdrupne6 ot 4oveka,togava 6te mu zalipsva6 o6te pove4e i toi 6te se vurne pri tebe.uspeh pi4... :P
много съм мислила за това и защо ли за Бога съм на мнение, че ако се отдръпнеш от някого на него ще му е по-лесно да те забрави и да живее без теб...т.е ще го загубиш...?
по темата :arrow: направо се шашнах от това, което пише...все едно аз съм го писала, само дето съм момиче..
пич, според мен тя си те обича, но пустата му гордост...
търси начин да я пречупиш и си върни доверието и :!:
kolkoto poveche mislq tolkova po nesiguren stavam ... kolkoto poveche iskam da q zabravq tolkova poveche q obicham ... kolkoto poveche q vijdam tolkova po oburkan stavam ... awe az mai she hvana da poldeq :-k
strawberry1988
06-05-2006, 22:21
pogovori s neq,no nz dali 6te bide su6toto,vse pak za da skusate ne6to vuv vruzkata vi se e pre4upilo
aLakaZam
06-05-2006, 23:34
Рискувай. Накарай я да ревнува. Или ще дойде при теб, или не. И в двата случая поне ще разбереш какво изпитва.
:shock: :? :( :cry: :| 8-[ :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
No Account
06-06-2006, 03:26
pich, predi 3 weeks se razdelihme po syshtiq nachin s moqta priqtelka.Probvahme otnovo po neino jelanie, no neshto ne se poluchavashe, beshe nqkak razlichno.Pri teb e otminalo dosta vreme,no.. vse pak trqbva da vidish dali si e oshte syshtoto momiche v koeto si se vlubil predi vreme.Az syshto si obicham bivshoto, znam che i tq me obicha, no nqkak ne e syshtoto kakto predi.
Predlagam ti da ne se otkazvash, mislq i az taka da napravq.
Samo gledai malko da se raznoobrazqvate shtoto ot Piene Iban i Grycka muzika nishto ne e vechno.
Dosta priqteli mi kazvat da q ostavq da si ide..no znam che s tyrpenie i uporitost vsichko se postiga.
Uspeh priqtel.Jelaq ti go ot syrce,pone edin ot 2-ma ni da uspee v bitkata za lubovta si. :P
Аз съм "ЗА" 'No Account' . Можеш да се влубиш за няколко мин. , но неможеш да забравиш една любов. (и то 1-та си лубов.) [-X [-X [-X
Тя няма да те е забравила,само трябва да се престрашиш и да и покажеш чувствата си.Успех и на 2-та от мен.
ами... втория път винаги усещането е по-слабо и малко повече боли, защото се чувстваш виновен, че не се получава както преди... но все пак пробвайте пак.. щом не си щастлив без нея.. и тя не е щастлива без теб.. какво още чакаш?? :smt008
vijdame se po-redovno no ... tq se durji dosta stranno , vseki den si govorime v 4at-a , oba4e kato se vidime e po razlichno ... dori ima sluchai kogato sme v 1 kafe i razgovora e "zdrasti" i posle "4ao" ... govori s priqtelite mi ot vreme na vreme a s men voobshte ,, i az sum taka kum neq de trudno mi e da q zagovorq , prosto si vkarvam kompleksi kato q vidq kamoli da govorq s neq ... no pri men e razbiraemo , az oshte q obicham i e qsno zashto mi e trudno da govorq s neq , a tq nali tvurdi che nqma 4uvstva , zashto se durji taka togava ? a prez 4at-a si lafilme i to dosta ... ili e v moito polojenie ili si misli che ako mi obrushta poveche vnimanie shte si pomislq che me obicha ... a mojebi ne e taka , predpolojeniq ? #-o