View Full Version : Glizz Cur
izpolzvali li ste? dovolni li ste?
kakfo 6te kajete za maskata?
SwEeT^hIlArY
06-04-2006, 20:20
ami zna4i az polzvam balsam4eto , 6ampoana i maskata ot dosta vreme i sam super dovolna ot tqh. Kosata mi be6e izto6tena ujasno mnogo i sega se e poopraila, a i kosata ti posle miri6e mnogo hubavo :D
ProstoAz
06-04-2006, 20:41
Аз от 1-2 седмици ползвам шампоана и балсама от рекламата...и не мога да кажа кой знае какво, но не са лоши.
А за мириса не съм съгласна! На мен въобще не ми харесва как миришат, но пък сестра ми я кефи... :-k
e_l_i_z_a
06-05-2006, 08:44
Използвала съм всичките серии и съм много доволна.Само не ме кефи как мирише тоя с ефекта "Течна коприна"-един розов.
Попринцип характерното за тези шампоани е многото блясък в косата.Но пък лично на мен ми правеше впечатление,че бързо се омазнява.Затова или не използвам балсам,или използвам жълтата серия за мазна коса. :wink:
ProstoAz
06-05-2006, 21:34
Аааа, e_l_i_z_a, и на мен ми се струва, че по-бързо ми се омазнява косата, но реших, че си въобразявам... :shock: :?
еми то попринцип не трябва да нанасяш балсам върху самата глава (ей как се изразих направо). Искам да кажа че само краищата трябва да се намазват и така не се омазнява толкова бързо
Аз също съм го ползвала ... шампоан като шампоан ... нищо специално.