View Full Version : Perfektnata vryzka
NaDeTy`bE
06-04-2006, 20:43
Az nqmam problemi no kato pro4etah edna tema ot edno mom4e za perfektnata vryzka i izvednuj iztinalite 4uvstva ... se pozamislih malko .. Az hoda s moq priqtel ot po4ti 8 meseca no predi tova v prodyljenie na godina i poloovina hodehme i ne se polu4avashe sega sme shtastlivi naistina shtastlivi Tazi slu4ka se slu4i predi dva dena toi nqmashe puknata stotinka i beshe na rabota kogato az otidoh da go vidq na nego mu beshe adski losho az sy6to ne bqh qla ... otidoh do nas i sled kato se vyrnah go izlygah 4e sym qla i mu dadoh poslednite si pari za da hapne .. Po kysno kato se pribrahme v tqh reshih da mu kaja dumite mi bqha "iskam da ti kaja ne6to za koeto te izlygah dnes" o4ite mu se napylniha s qrost napravo me pobiha trypki .. kazah mu kakvo sym napravila ... a toi se razplaka .. :smt010 neznaeh kakvo da 4uvstvam .. no napravo letqh :] no vse o6te me pritesnqva onzi qrosten pogled .. toi po princip e mnogo nerven NO NIKOGA KYM MEN ! .. a samo kym okolnite kato go qdosat prosto me hvana strah ... ot samiq nego :{ a tova ne e hubavo ... Kakvo da pravq da mu kaja li naistina kakvo izpitah za sekundi?
Spored men trqbva da my kajesh ne biva da kriesh nali si kazvate vsichko zashto da kriesh mislq che shte te razbere.Samo moje da e shtastliv s takova momiche koeto da go razbira :)
iLoveChocolate
06-04-2006, 21:02
spoks 6tom do sq ne te e naranqval nqma da go napravi.imaite si doverie tova e bilo edin vid blagorodna luja det si napraila taka 4e spoks. :-({|=
ludamacka
06-04-2006, 21:14
ami taka 6te e nai-dobre za da znae 4e ne trqbva da izbyhva pred teb i taka natatuk
cvety_i_bebeto
06-04-2006, 21:46
ami taka 6te e nai-dobre za da znae 4e ne trqbva da izbyhva pred teb i taka natatuk
Е,айде сега,ти пък да не си стъклена,или нещо такова?!
Всеки човек си има моменти на ярост,не може пък постоянно да си хрисим.Щом за толкова много време не си го е изкарвал нито веднъж на теб и се чувстваш добре с него,остави го пък да си изразява емоциите...лиготии.
miloto_girl_4e
06-05-2006, 08:20
така и така си тръгнала да бъдеш искрена и честна с него, давай до край :!:
кажи му какво си изпитала в този момент, няма нищо лошо да му споделиш :!:
Недей!Защо да му казваш!?Нещо ще се проемени ли?!И той е човек,а всеки човек има емоции,както казаха преди мен-Щом досега не те е наранявал надали ще го направи!
CVETELLINA
06-05-2006, 11:40
ми мисля,че трябва да му кажеш,все пак познавате се,обичате се,какво лошо има да споделиш с него нещо,което те тревожи.Не мисля,че ще ти се разсърди,просто може малко да си сдържа нервите.
А това,което ти си направила е много хубаво,личи си,че имаш чувства към това момче,от което той може само да е щастлив:}}}
NAI-DOBRE MU KAJI DA ZNAE KAKVO TI EBILO NE VQRVAM 4E 6TE MOJENE6TO DA TI NAPRAVI A MOJE DORI I DA SE ZAMISLI POVE4E DA NE STAVA TAKA :-)
така и така си тръгнала да бъдеш искрена и честна с него, давай до край :!:
кажи му какво си изпитала в този момент, няма нищо лошо да му споделиш :!:
:!:
midnight...
06-05-2006, 21:42
аз ли само си мисля че е тъпо, че си му казала, че си му дала последните си пари? малко е ъъъъ унизително е то по принцип няма унизителни неща в една връзка ама не е нужно да се подчертават някои страни :roll: а отностно чувството - би било хубаво да му кажеш
strawberry1988
06-05-2006, 22:25
kaji mu,ako naistina ne obi4a,6te te razbe6e napulno
cskamoni4ka
06-06-2006, 17:15
Нормално да се е ядосал като е разбрал какво си направила,в никакъв случай не казвам че си постъпила глупаво,а напротив и двете страни понякога трябва да правят компромиси.По-добре си замълчи.
NeSTa_86
06-06-2006, 17:19
няма такава връзка