PDA

View Full Version : Един въпрос към момичетата.

Gost666
06-06-2006, 07:55
Здравейте.Нов съм във форума и незнам дали няма такава тема,но все пак искам да попитам.Проблем ли е ако момчето е малко дебело.Не някакъв дебелак ами да има малък корем.Сещате се,да не е с перфектно тяло...Благодаря за помощта.

LP_girl_14
06-06-2006, 08:10
Зависи-ако момичето търси гадже за кратка авантюра обикновено си избира гадже с добра визия.Но ако става въпрос за сериозна връзка,чувства,любов...тога а едно малко коремче не еникакъв проблем,защото щом си избрал да си с този човек нещо ти е направило впеатление, откроил се е на фона на останалите и е успял да се добере до сърчицето ти.А когато някой успее да проникне там едва ли ще ти гледа само тялото.Така че няма от какво да се притесняваш :D

Gost6666
06-06-2006, 08:13
Аз още не съм я поканил на среща,но искам дълготрайна връзка защото наистина я обичам.

LP_girl_14
06-06-2006, 08:21
Ми тогава я покани!Не позволявай на някакво малко коремче да ти прави проблеми.Ако момичето не е повърхностно(едва ли е такава,след като казваш че я обичаш),значи за нея ще има значение какво се крие в душата ти,а не под тениската ти!Пак повтарям едва ли ще е проблем.Но ако искаш да повишиш малко самочувтвието опитай се да намериш малко време и да потренираш нещо.така ще си уверен във себе си и действията си.Успех с мацката и дано нещата се получат :wink:

06-06-2006, 08:26
Благодаря много.Вдъхна ми доста увереност :smt004 Тя определено не е повърхностна.Ще я поканя на среща,само да свършим училище.

santRi
06-06-2006, 08:26
зависи от вкуса на момичето кум което имаш аспирации... аз лично супер много се кефя на леко пълнички момченца, намирам ги за сладки, пухкави и мн си играя с тях :)

GABITO22
06-06-2006, 08:39
az moga da kaja 4e opredeleno mom4e s gotina figura-muskuli :shock: moje da mi lepne za o4ite.moeto gadje e golqmo bonbon4e 8) celia e v muskoli qde kato prase ama vsqka sabota sme vav fitnesa s nego.a ako onova momi4e razbere naistina kakvo 4uvstva6 kam neq nqma da ima problem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :-D :-D :smt016 \:D/ USPEH

sladkoto_neli
06-06-2006, 13:43
ами всичко зависи от момичето.на някой момичета не им пука как изглежда но не всички са такива.аз лично не мисля чя ваншния вид е толкова важен.ако има чувства не ми пука какав е дори и да е най грозния и най дебелия.все пак има ли любов всичко друго е на заден план

`Death`Whore`
06-06-2006, 13:53
Обикновено тези, по които си падам, изобщо не се инетресуват от фитнес и диети, така че е по-добре пич, който обича биричка, отколкото някой, който не пие еди какво си, не яде еди какво си.

the^one
06-06-2006, 14:18
Обикновено тези, по които си падам, изобщо не се инетресуват от фитнес и диети, така че е по-добре пич, който обича биричка, отколкото някой, който не пие еди какво си, не яде еди какво си. =D>

sedric
06-06-2006, 14:23
еми аз по4ти всеки ден пия бира...преди даскало....след даскало........ве4ер......сутрин. .....на купон4е.....без при4ина.........и ям като разпран..........ама ко да ви кажа нямам грам тлъстинка по мене!!!!!!!!!! :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 [-X :mrgreen:

06-06-2006, 14:36
ами всичко зависи от момичето.на някой момичета не им пука как изглежда но не всички са такива.аз лично не мисля чя ваншния вид е толкова важен.ако има чувства не ми пука какав е дори и да е най грозния и най дебелия.все пак има ли любов всичко друго е на заден планАз не съм най-грозния или най-дебелият. [-X Или поне така мисля :smt017 И все пак сега отслабвам и вече коремчето ми почти изчезва,но просто много я обичам и ще се побъркам ако скоро не излезем. :smt007

ht_7j
06-06-2006, 15:02
просто много я обичам

Samo tova e dostatychno, za da q pokanish na sreshta. I neq samo tova shte q interesuva, ako i tq te iska.

iveto_90
06-06-2006, 15:21
dam zavisi ot momi4eto,no az mislq 4e nqma da e nikakyv problema malkoto ti korem4e.v momenta izlizam s mom4e,koeto sy6to ima malko korem4e,no na men ne mi puka tova 6toto si go obi4am takyv kakyvto e!pyk i az se byzhi6tavam na pr.mi 6toto toi kazva 4e se gordee s korem4eto mu :) i az go namiram za mn sexy... daeistvai i uspeh

sedric
06-06-2006, 16:17
просто много я обичам

Samo tova e dostatychno, za da q pokanish na sreshta. I neq samo tova shte q interesuva, ako i tq te iska.
абсолютно!!!!!! но само да те питам той без да я е поканил как 6те знае дали и тя го иска?????? :smt013 :smt018 [-X ](*,) :-&

ht_7j
06-06-2006, 16:35
просто много я обичам

абсолютно!!!!!! но само да те питам той без да я е поканил как 6те знае дали и тя го иска?????? :smt013 :smt018 [-X ](*,) :-&

Zashto trqbva da kaja neshto po-dylgiq nachin, sled kato moga da se izrazq nakratko??? ](*,)
Taka:
Tova, che toi q obicha e dostatychno, za da q pokani na sreshta. Na sreshtata shte se razbere dali tq go iska ili ne. Ako tq go iska, tova, che ima malko koremche, nqma da q pritesnqva ni nai-malko. Ako tq ne go iska i ne go haresa, i nai-malkoto shte q drazni.
Ta taka....Oshte po-dylgo li trqbva da go obqsnq?