View Full Version : trqbva li da se kompleksiram
na 15 sym i nay dobriqt mi priqtel mi kaza 4e e pravil minalata godina sex, popitah i drug a toy kaza 4e sa mu pravili samo svirki. a az dori sy nqmal i gadje, trqva li da se kompleksiram ili e normalno na 15 tova.
Runnaway
06-06-2006, 19:46
Абе я си живей живота и не се занимавай с глупости .. Живота е пред теб на 15 години секса е само за гъзария .. и си е чисто чукане .. ако ти си свестен тип няма какво да се занимаваш с простотии .. аз го направих на 19 и жената беше на 30 .. след това има няма и 1 седмица и си намерих истинска приятелка, с която секса беше нещо изключително .. това .. замисли се над това !!!
Grigor Grigorov
06-06-2006, 19:48
Пич, помисли малко, ти заемаш ли се да имаш гадже? Опитвал ли си се да сваляш? Ако не си, е, няма как да падне от небето някоя, пък и да ти свири :roll: , ако си се пробвал и не е станало помисли защо. Попринцип такова нещо като грозно, кльощаво, дебло, ниско-високо няма. Всеки може да стане готин. Барни се с една бяла ризка, едни дънки и вкарай една прическа. Имай малко увереност в себе си и си готов ;-) , А доколкото секса, това става с хода на развитие на връската. А според мен твоя приятел, е намерил някое курве, дето духа да 50 стотинки, щото познавам доста такива на твойта възраст, пък и на мойта ;) , аде и със здраве
Пич, помисли малко, ти заемаш ли се да имаш гадже? Опитвал ли си се да сваляш? Ако не си, е, няма как да падне от небето някоя, пък и да ти свири :roll: , ако си се пробвал и не е станало помисли защо. Попринцип такова нещо като грозно, кльощаво, дебло, ниско-високо няма. Всеки може да стане готин. Барни се с една бяла ризка, едни дънки и вкарай една прическа. Имай малко увереност в себе си и си готов ;-) , А доколкото секса, това става с хода на развитие на връската. А според мен твоя приятел, е намерил някое курве, дето духа да 50 стотинки, щото познавам доста такива на твойта възраст, пък и на мойта ;) , аде и със здраве
smqtam se za gotin postoqnno svalqm macki oba4e vsi4ki me otrqzvat i v sy6toto vreme mi se natiskat. taka 4e praq opiti oba4e ne stava. i 4esno kazana sym ot4aqn
Runnaway
06-06-2006, 20:18
smqtam se za gotin postoqnno svalqm macki oba4e vsi4ki me otrqzvat i v sy6toto vreme mi se natiskat. taka 4e praq opiti oba4e ne stava. i 4esno kazana sym ot4aqn
Стига глупости имаш толкова много време .. недей да се точиш сега че ще земеш да се изложиш като му дойде времето .. за сега започни да четеш за какво иде реч и как да го направиш да ти е най-хубаво !!!
Абе пич мъжете знаеш ли колко лъжат за това(Е СЕГА ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЖЕНИТЕ ЧЕ ТЕ ДЪРЖАТ 1-ТО МЯСТО :) )
e nqma za6to da se kompleksirash za vsi4ko si ima vreme nedei da barzash :!:
Не го учете лошо! Трябва ти приятелка, да се учиш на любов, ти знаш ли колко ги има студенти дето като видят жена си прехапват езика или нейния ;) Трябва да трупаш опит. Пич и аз така бях на твойта възраст, и на мене се натискаха доста ;) Знаеш ли какви ги има, пълен гъз, ей тоя човек сяка седмица с различна го виждам, касметлий батка. Може би трябва да си смениш района, пробвай с мопмичета дето не те познават, поне не ти знаят простотията
bulgarche
06-06-2006, 20:56
Ае стига си се спичал за глупоасти. Я по-добре се хвали че още не си проебал :)
na 15 sym i nay dobriqt mi priqtel mi kaza 4e e pravil minalata godina sex, popitah i drug a toy kaza 4e sa mu pravili samo svirki. a az dori sy nqmal i gadje, trqva li da se kompleksiram ili e normalno na 15 tova.
Да. трябва да се комплексираш... Дори по-добре се самоубий направо...
tochno taka!
kompleksirai se
depresirai se
togava se grumni.....
basi we chovek,kvi sa teq gluposti.hubavo si se kompleksirai,ama koi da ti kaje dali da se kompleksirash?to si idva otvutre!ili ti kazvash-kompleksiran sum/ne sum kompleksiran
gluposti razpravqsh.i vse pak da ne ti puka!!!nqkude nqkoq "Grazia" li beshe-4etoh che Brad Pitt e pukal na 18 za pruv put.......................... :)
Kak da ne se kompleksira6 we !!!! Ti trea da si nqkayv pylen zadrystenqk, ta na 15 da ne si se 4ukal we !!!!! A mejdu drugoto da ne si slu4aino gei ? 6toto togava e vyzmojno . A ako bqh na tvo mqsto i ne sym gei bih se skril nqkyde , bih si udaril edna 4ikiq i bosle bih si otrqzal pi6kata za da ne me e sram 4e ne sym ebal nikoga.... ako ima ne6to drugo pi6i (s udovolstvie davam syveti na zagubenqci)
A na teb ako ti se mre devstvena si e tvi problem... ne lyji drugite!!!
Nqma za kvo da se kompleksira6, normalno si e:) I na teb 6te ti se slu4i:)
Runnaway
06-07-2006, 22:03
Kak da ne se kompleksira6 we !!!! Ti trea da si nqkayv pylen zadrystenqk, ta na 15 da ne si se 4ukal we !!!!! A mejdu drugoto da ne si slu4aino gei ? 6toto togava e vyzmojno . A ako bqh na tvo mqsto i ne sym gei bih se skril nqkyde , bih si udaril edna 4ikiq i bosle bih si otrqzal pi6kata za da ne me e sram 4e ne sym e*** nikoga.... ako ima ne6to drugo pi6i (s udovolstvie davam syveti na zagubenqci)
Ти си най-големият тапак ... просто печелиш приз за най-голям тапак в целият сайт !!!!!
Kak da ne se kompleksira6 we !!!! Ti trea da si nqkayv pylen zadrystenqk, ta na 15 da ne si se 4ukal we !!!!! A mejdu drugoto da ne si slu4aino gei ? 6toto togava e vyzmojno . A ako bqh na tvo mqsto i ne sym gei bih se skril nqkyde , bih si udaril edna 4ikiq i bosle bih si otrqzal pi6kata za da ne me e sram 4e ne sym e*** nikoga.... ako ima ne6to drugo pi6i (s udovolstvie davam syveti na zagubenqci)
Ти си най-големият тапак ... просто печелиш приз за най-голям тапак в целият сайт !!!!!
suglasen.
po temata: mi ve4e ti kazaha, vkarva6 edna havaika edni dunki, maratonki, nekva pri4eska, moje daje i tumni o4ila ako ti stoqt dobre sabira6 malko kinti, prez tva vreme (1-2 sedmici) se dviji6 s nekoq koqto si si haresal, vodi6 q na kafe 4erpi6 q 2 vodki (nito sa malko nito sa mnogo) seda6 do neq, neq 6e q odarat vodkite u glavata, 6e i se dospi i 6e se oblegne na tebe posle q celuva6 i tva e. tva v mnogo ot slu4aite deistva taka 4e spoko, tva e nai-lesniq na4in da si fane6 nekoq, pone kato za na4alo.
A na teb ako ti se mre devstvena si e tvi problem... ne lyji drugite!!!
ahhahhaa e i ti se izkaza...nqma shto
I_love_dead_people
06-08-2006, 12:57
Не трябва да се комплексираш от нищо!
{sweet4e}
06-08-2006, 14:47
Ще ти дойде времето.Не се притеснявай чак толкова много
[-X А .пък ако толкова много искаш ..... отпусни се малко и....все някоя ше ти се лепне
Е как няма да се комплексираш,направо незнам как се поглеждаш сутрин в огледалото............мене би ме било срам!!
Лек ден.
sme6kata
06-08-2006, 19:23
xaxax bateee awee momi4e sum amaaa da si kaja mnenieto kfo te interesufat drugite ako se suobrazqfa6 s tqh ne e oferta pomisli malko v/u tofa . aaaa kfo ti puka 4e si nema6 gaje .. yekam mai ti e po dobre moje si prai6 kfo si iska6 s koq si iska6 a ne da se ograni4afa6 a seriozna fruzka 6e sidoe s fremeto :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :-D :-D :smt016 \:D/ \:D/ \:D/ ::: ::: :::
zeleni_o4i
06-09-2006, 13:23
ne se komleksirai nqma smisul puk i nqma za kakvo. za vsichko si ima vreme i ne se opitvai da nasilvash neshtata. puk i sexa e bezmislen ako e s chovek, na koito ne durjish, pone spored men :roll:
wait until the right peson comes :wink: :D :smt008
got e da go prai6 got e i da ima6 priqtelka ma ti si znae6 nai dobre
strawberry1988
06-09-2006, 17:54
abe izob6to da ne ti puka,na 15 se v karian smetka ima o6te mn vreme da si povijee6,spoks
iskamTe_vednaga
06-09-2006, 20:10
еи спокоино!! на тая възраст повечето момчета не са виждали момичета от близо(е не всички)....нормално е.. момчетата се развиват по касно ..нали?
R0lfc0pter
06-09-2006, 20:14
напълно ненормално! треа да влезеш в лудница
MartoS_88
06-18-2006, 15:54
това че другите са се проебали не означава че и ти трябва да направиш същото, трябва да се гордееш че още си девствена!!! =D>
Kak da ne se kompleksira6 we !!!! Ti trea da si nqkayv pylen zadrystenqk, ta na 15 da ne si se 4ukal we !!!!! A mejdu drugoto da ne si slu4aino gei ? 6toto togava e vyzmojno . A ako bqh na tvo mqsto i ne sym gei bih se skril nqkyde , bih si udaril edna 4ikiq i bosle bih si otrqzal pi6kata za da ne me e sram 4e ne sym e*** nikoga.... ako ima ne6to drugo pi6i (s udovolstvie davam syveti na zagubenqci) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) MALOUMNIK 6TE E NAI-MALKOTO,S KOETO BIH TE OPREDELIL...NE ZNAM MOJE LI DA IMA TOLKOVA T1PI I PROSTI SY6TESTVA, TI SI NEDOEBAN GEI, TI SI PRAVIL SEX NA 12 GODINI DAJE, AMA NE SI P1HAL TI, A SA TI P1HALI NA TEBE!DA TA IBA V KOPELETOTO PROSTO, TAKIVA C1RVULI KATO TEBE SA OB1RKANI I IMAM NUJDA OT PROFESIONALNI NAMESI!
Да,всеким ден се явяват по един-двама дечковци,които нямат даже и доблестта да се регант,за да бъдат баннати.
А на Титанът - който е проебал дърт,по не му вървят картите! Хехе...
(ако не го знаеш тоя лаф,питай дядо си - може да сме набори)
:lol:
:wink:
анонимен-16
10-08-2006, 23:25
Абе я бе, ще се комплексираш, ти нормален ли си [-X Колко по важни неща има... я горе главата и да не ти пука, и аз на 15 мислех че е най-важно да намеря някоя да изчукам..ама на, не беше така както го мислех, година по късно се случи... и света продължи да върви :) важно е да го направиш с момиче което знаеш че няма да те предаде или да тръгне да те разправя.. мене ми се случи на първите 2 опита да не ми стане, но момичето супер яко ме успокой и аз го понесох доста добре. Спокойно, знаеш ли колко мн какички има дето искат младо и свежо 8)
Уе уееее
Щял да се комплексира
Напрао ти завиждам че нямаш гадже
Абс съм сериозен
Недей се комплексира даже се радвай- няма болка, няма ревност няма нищо ебаси кефа
Уе уееее
Щял да се комплексира
Абс съм сериозен
Недей се комплексира даже се радвай- няма болка, няма ревност няма нищо ебаси кефа
neka poznaq, bil si vliuben i sa te skusali naskoro i sa ti e super 6it i si v depresiq, super poznato mi e, i az predi nekolko meseca beh taka, togava i az si misleh 4e e po-dobre 4ovek da nqma gadje, no sega ne misla taka, sega momi4eto do mene zaslujava liubovta mi i sum siguren 4e nqma da napravi podobno ne6to kakvoto napravi i onazi rasporetina, edin suvet, da ne ti puka nameri si nova
po-temata, do avtora: o6te li ne si si nameril gadje, taq tema q gledah otdavna, q razkaji kak vurvat ne6tata
Уе уееее
Щял да се комплексира
Абс съм сериозен
neka poznaq, bil si vliuben i sa te skusali naskoro i sa ti e super 6it i si v depresiq, super poznato mi e, i az predi nekolko meseca beh taka, togava i az si misleh 4e e po-dobre 4ovek da nqma gadje, no sega ne misla taka, sega momi4eto do mene zaslujava liubovta mi i sum siguren 4e nqma da napravi podobno ne6to kakvoto napravi i onazi rasporetina, edin suvet, da ne ti puka nameri si nova
po-temata, do avtora: o6te li ne si si nameril gadje, taq tema q gledah otdavna, q razkaji kak vurvat ne6tata
Всъщност несме скъсали а и не възнамерявам да го правя. Въпросът е че ние момчетата сме прекалено тъпи и винаги има съмнения. Немож избяга. Представи си женати е с друг, представи си че го прави с друг, представи си че на теб казва обичам те а на друг обожавам те, представи си че когато ти казва че в конкретния ден няма да можете да се срещнете щото щяла да бъде с майка си на село а всъщност е с друг.... Р Е В Н О С Т
Разколебах ли те?
Гадно е да имаж съмнения
Затва му казвам че е щастливец. Той неможе да си представи такива неща докато е сам. Той иска само секс без обвързване(всички сме били такиа в началото) И тва е ебаси кефа. Не мислиш дали на тая дет я гледаш по ТВ и й бийш чикий колко хора са я ебали и дали ти изневерява....?
mi, ne si me razkolebal 6tot na momi4eto s koeto sum i imam pulno doverie 4e ne mi izneverqva, no mnogo puti sum imal sumneniq, koito po nqkoga sa se okazvali istina no kogato razbera 4e mi e izneverila razbiram i 4e tova momi4e ne me zaslujava, no dosta boli kato se slu4i ne6to takova, za tva ve4e gledam da ne se privurzvam kum nikoq osven ako ne sum siguren 4e nqma da me narani, no tova e druga tema, stiga sme pisali 4e mu ospamihme temata na mom4eto
Гадно е и да знаеш че жените са толкова наивни и тъпи че с един комплимент от твоя страна и вече са ти захапали цялата глава, а ръцете ти са в гащите й
Гадно е и да знаеш че жените са толкова наивни и тъпи че с един комплимент от твоя страна и вече са ти захапали цялата глава, а ръцете ти са в гащите й
не всички момичета са такива,а по темата-животът е пред теб.Спри да търсиш и те сами ще почнат да идват при тебе
не всички момичета са такива,а по темата-животът е пред теб.Спри да търсиш и те сами ще почнат да идват при тебе
Грешиш. Всички момичета са такива. Трябва ви само добре измислен комплимент и сте се надървили. В това отношение не можеш да спориш. Може и да си момиче(май) НО НЕ ТИ РАЗБИРАШ ОТ МОМИЧЕТА!!! а момчетата
Грешиш. Всички момичета са такива. Трябва ви само добре измислен комплимент и сте се надървили. В това отношение не можеш да спориш. Може и да си момиче(май) НО НЕ ТИ РАЗБИРАШ ОТ МОМИЧЕТА!!! а момчетата
абе ти на колко години си бе дечко,че взе толкова много да разбираш
krem4et0
10-09-2006, 08:06
не,не трябва-на 15 си животът е пред теб.А и едва ли ще знаеш какво да правиш с инструмента.По-добре почакай малко-няма за къде да бързаш.Цял живот ще правиш секс,споко!
Е спокойно де. Да няма някво правило 4е като станеш на 15 тряя задължително я секс да си правил, я да са ти правили свирки. То тва си е индивидуална работа. И само щот имало някви такива не зна4и 4е ти като не си правил секс още трябва да се сдухваш. Аз примерно за пръв път на 17 го направих (сега съм на 19) и беше с първото през живота ми гадже. Ама пък кво - не мисля 4е ми е било прекалено късно. Напротив. Цялата работа е в тва да си намериш някой специален 4овек, независимо на колко години, и да сте готови за интимни работи и двамата. :-D
ти си бебе още,за какво ти в гадже?не ти трябва!знаеш ли колко е гадно да си имаш гадже?отвратителна работа.бляяяк..ще повърна.
Shokoladova
10-09-2006, 12:05
nqma absolutno nikakuv smisul da se kompleksira6....i ti ot kude si tolkova siguren 4e tvoite priqteli ne ti go kazvat e taka za da se napravqt na interesen???
die_die_my_darling
10-09-2006, 12:07
nqma absolutno nikakuv smisul da se kompleksira6....i ti ot kude si tolkova siguren 4e tvoite priqteli ne ti go kazvat e taka za da se napravqt na interesen???
mnogo si prava :)
krem4et0
10-09-2006, 15:44
Глупости-да ще ми стане приятно от хубавия комплимент,но до съдаржанието на бельото ми има достъп само 1 мъж на света(не броя гинеколога си-той не е мъж,а лекар!).не всички момичета са толкава лесни,особено тези,които имат връзка с обичан човек!
Глупости-да ще ми стане приятно от хубавия комплимент,но до съдаржанието на бельото ми има достъп само 1 мъж на света(не броя гинеколога си-той не е мъж,а лекар!).не всички момичета са толкава лесни,особено тези,които имат връзка с обичан човек!
Един въпрос.Какво представлява съдържанието на бельото ти? Два домата и една краставица? Или 100% памук и 5% ликра (произведено в България)
Но все пак и той има пишка нали? ХАхаххаха
До ся никой не е уцелил възрастта ми, но давайте проайте.
Тва че ти си на 14 и се смяташ за мн опитна ем... та иба в курвето.
П.С. И недейте предполага на колко години съм - олигофрени сте и неможете да познаете :smt016 :smt016
olive_oil
10-09-2006, 16:49
аз съм момиче и като нямам гадже,а давам съвети на гаджето на момчето което харесвам,кво???Да се подхлъзна от покрива на блока си ли?
Аз си имам приятелка и много си я обичам,но не е задължително да имаш гадже,за да даваш съвети [-X
olive_oil
10-09-2006, 16:52
Аз си имам приятелка и много си я обичам,но не е задължително да имаш гадже,за да даваш съвети [-X да де ама аз й казвам кво да прави с гаджето си,т.с. квода прави с момчето което харесвам
kupondjiikata
10-09-2006, 17:57
Awe nq kvo tolkuz da se kompleksira6.Ima vreme samo da ne stane6 ot onez razgonenoite,det 4akat samo momi4eto da se napii,4e da se vyzpolzva6 da si na4e6i6 kura.Dostaty4no bqgah ve4e ot nqkolko podobni individa :!:
kupondjiikata
10-09-2006, 18:02
Tva,4e se vyrti6 okolo evtinite kurvi,ne zna4i,4e vs jeni sme takiva! :evil: Basi vii pyk pove4eto myje tyrsete samo sexualna vryzka,bez nikvi duhovni 4uvstva!Basi pi6lemeto!6tom ne razbira6 izob6to nedei da pi6e6
cannabinoid
10-09-2006, 19:46
aa Brato otchaqn bil.. nali znaesh reklamata na Sprite nedei tai
krem4et0
10-10-2006, 06:42
Един въпрос.Какво представлява съдържанието на бельото ти? Два домата и една краставица? Или 100% памук и 5% ликра (произведено в България)
П.С. И недейте предполага на колко години съм - олигофрени сте и неможете да познаете :smt016 :smt016
Аз съм на 21-нещо да кажеш? И не се мисля за много опитна,защото определено не съм.Ама поне правя секс с отношение и чувства към приятеля си.
Аз съм на 21-нещо да кажеш? И не се мисля за много опитна,защото определено не съм.Ама поне правя секс с отношение и чувства към приятеля си.
подкрепям с две ръце,аз сам на 20 години