View Full Version : обичам я ....... ПОМОЩ
Обичам я страшно много , тя ми обръща внимание . Ама какво да направя нз дали ме харесва как да разбера . И как да и се харесам , тя ми обръща понякога внимание , казвала е на много от приятелките и че сам единсвеното свястно момче в класа . Какво да правя ,харесва ли ме , как да разбера , ако не ме как да ме хареса. Помощ . Аз съм страшно силно влюбен в нея. И ми е казвала че сам джентълмен .
ArAhAmAnDrEi4o
06-07-2006, 09:18
Действай в същия дух...ще стане с времето...няма ко да ти обяснявам за другите неща:как да деистваш и тн....действаи както го чувстваш...бъди себе си ;-)
He3HauKa
06-07-2006, 09:25
Emi pokaniq da izlezete na kafe ili na razhodka,prodaljavai da se darjish milo no ne se natrapvai prekaleno .Uspeh :wink:
otchaqnata
06-07-2006, 13:13
kvoto go pravi6 neka da e ot serce i ne se prestruvai badi sebesi !!
teenkopele
06-07-2006, 13:18
Emi pokaniq da izlezete na kafe ili na razhodka,prodaljavai da se darjish milo no ne se natrapvai prekaleno .Uspeh :wink:
Точно така. :wink:
sme6kata
06-08-2006, 19:49
ne mi e qsno edno sram li te e ?! awee ne misli kfo 6e stane posle pitai q dali te lofi i ako e tekam deistfaite :) jivei sega bratle :) ako ne riskufa6 ni66ty nqma da stana ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: \:D/ peace :)
DevilWish
06-08-2006, 20:04
Според мен от моя гледна точка има шанс да те харесва.Поне може да е привлечена.Ай успех,дерзай! ;-)
Действай направо!Иди и говори с нея!Айде успех! ;-)
jadna_za_lubov
06-08-2006, 21:59
olll........ne tragvai s momi4e ot tvoq klas taf e pravilo koeto spored men ne trqbva da naru6avame... :roll:
olll........ne tragvai s momi4e ot tvoq klas taf e pravilo koeto spored men ne trqbva da naru6avame... :roll:
6to ?
strawberry1988
06-09-2006, 17:30
sled kato se ima za sveten i ti obru6ata vnimanie,zna4i ima6 glemi 6anosve,postepenno se sbliji s neq s malko kusmen,ako tq te haresva,ne6ata moje da stanat
sled kato se ima za sveten i ti obru6ata vnimanie,zna4i ima6 glemi 6anosve,postepenno se sbliji s neq s malko kusmen,ako tq te haresva,ne6ata moje da stanat
Аз съм най-добрия и приятел . И тя знае че я харесвам .
ludamacka
06-09-2006, 22:13
ami ako ne q pita6 nqma kak da razbere6 :-k preceni durjanieto i i davai smelo
Krem4eto
06-11-2006, 15:55
i az imam sushtiq problem samo deto tq e dr pararelka ama e mn gotina mn me kefi
stanah me dobri pliqteli ama tq kaza 4ee vlubena v dr mom4e a az predi tva i kazah 4e q obi4am i sa si biq glavata v stenata ](*,) i se 4uda kvo da pravq
pls nqkoi da mi pomogne
:( :( :( :smt010
i az imam sushtiq problem samo deto tq e dr pararelka ama e mn gotina mn me kefi
stanah me dobri pliqteli ama tq kaza 4ee vlubena v dr mom4e a az predi tva i kazah 4e q obi4am i sa si biq glavata v stenata ](*,) i se 4uda kvo da pravq
pls nqkoi da mi pomogne
:( :( :( :smt010
Пич имаш същия проблем :) Ама аз моя го разреших благодарение на ВАС ОТ ТЕЕНПРОБЛЕМ . Пичове ако не бяхте вие просто...... БЛАГОДАРЯ ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ :) :) :) :) :) :-D :-D :-D :-D :-) :-) :-) :-) :D :D :D :D :) :) :) 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink: :wink: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
iLoveChocolate
06-24-2006, 16:07
hah ti ne si dobre.imah su6tiq sau4enik vupreki si4ko.spored men tva sa decki istorii da kaje6 4e obi4a6 taka nqkoi skoito nito si hodil ili si imal ne6to ob6to,a prosto ti e ot klasa.ako si bil s neq-moje i da q obi4a6.ama kato q haresva6 ne pravi gre6kata da kazva6 I 4E Q OBI4A6..tva e adski tupo za men. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Krem4eto
06-24-2006, 17:19
ami ako ne q pita6 nqma kak da razbere6 :-k preceni durjanieto i i davai smelo