View Full Version : KAK STANA TAKA 4E HLUTNAH DO U6I
mr_killer
06-07-2006, 18:46
NE ZNAM KAK STTANA NO NAISTINA MN HLETNAH PO EDNO MOMI4E KOETO E DOSTA PO GOLQMO OT MEN A I V MOMENTA SI IMA PRIQTEL.NE ZNAM KAK DA POSTEPQ NO NQMA DA SE OTKAGA OT NEQ...
LP_girl_14
06-07-2006, 18:55
Ако ти дава некви надежди и виждаш че имаш шансове-опитай се !Ама така да си праиш илюзии,почти да не я познаваш,да знаеш че си обича приятеля,че са щастливи заедно и да искаш да разрушиш това щастие...не мисля че си струва :!:
Тя колко по-голяма е?И на колко горе долу сте и двамата?
Не мисля,че ще ти обърне внимание след като си някъф малчо,пък и си има приятел... и все пак пич,любовта няма граници :mrgreen: Айде успех:Pp~
Just be you and have fun:)
mr_killer
06-07-2006, 19:22
NE ZNAM KVO DA MISLQ NO S NEINIQ PRIQTEL MN SE KARAT DO KOLKOTO ZNAM NO PROSTO MOITE 4UVSTVA NE MOGAT DA SE IZPARQT A I AZDO KOLKOTO SMQTAM IMAM NEKVI 6ANSOVE
Колко по голяма е от тебе ?
Не зная каква ви е разликата но едно брато на 17 години е ходи с едно момиче на 26 и си мисля, че онази яко го върти....
Така че внимавай ! [-(
добре кажи ми ако проа6 ко 6те загуби6.......айде стига с тая тъпотия
Еми ти си знае6 наи-добре 6том смята6 4е има6 6ансове зна4и може не6то да стане.КЪСМЕТ :)
И аз като бях 6-ти клас и се бях влюбил в едно момиче от 7-ми клас и тя си имаше приятел , поняка и тя ме пооглеждаше . Но тя кандидатства и повече не съм я виждал :(
Любовта няма граници пич .
teenkopele
06-07-2006, 22:53
Ако ти дава некви надежди и виждаш че имаш шансове-опитай се !Ама така да си праиш илюзии,почти да не я познаваш,да знаеш че си обича приятеля,че са щастливи заедно и да искаш да разрушиш това щастие...не мисля че си струва :!:
Отново съм съгласен с теб. :wink:
Отново съм съгласен с теб. :wink:
И аз съм съгласен!
Ама Много!
Ама МНОГО МНОГО!
Ъмм... Важно е хората да знаят че сме съгласни...
R0lfc0pter
06-08-2006, 08:09
има едно копче над "шифта" казва се "капс лок" натисни го веднъж преди да почнеш да пишеш така че да изгасне лампичката в горната дясна част на клавиатурата
Krem4eto
06-08-2006, 15:40
NE ZNAM KVO DA MISLQ NO S NEINIQ PRIQTEL MN SE KARAT DO KOLKOTO ZNAM NO PROSTO MOITE 4UVSTVA NE MOGAT DA SE IZPARQT A I AZDO KOLKOTO SMQTAM IMAM NEKVI 6ANSOVE
Човече колко си голям и тя колко е?!
e na4i az sem na 17 na e na 20-21 razlikata ne e koi znae kolko golqma
mr_killer
06-08-2006, 17:13
NeSTa_86
06-08-2006, 17:19
пробвай от опит глава не боли...е най-много да те заболят ребрата малко, но да не ти пука :smt005
Krem4eto
06-11-2006, 14:45
Е, така кажи!Не е толкова голяма разликата ПРОБВАЙ!!!
mr_killer
01-19-2007, 05:28
PI4ove i macki zdr kak ste OT OTDAVNA NE SEM PISAL no ne6tata s oita macka moge DA PpoTREgnat az vse o6te se boRQ za NEq :D :D :D :D
4epHo0KaTa_Lady
01-19-2007, 12:54
Probvai ..ni6to ne gubi6..ama ne si davai nadejdi 4e nakraq da ne stane fal :P ai uspeh ;) ;) ;)
Отрежи си ръката. Ако и тогава не стане... еми, съжалявам!