PDA

View Full Version : Любов ли е това

защо така
06-08-2006, 09:39
Чуда се много.Имал съм страшно много гаджета които въобще не съм харесвал истински колкото за натискане и т.н и никога момиче не ми е отказвал,но от скоро харесвам едно момиче.Не само я харесвам и не мога да спра да мисля за нея,но мисля че съм малко малък да съм влюбен(на 12 съм).Същност тва не е проблема.Проблема тя разбра че я харесвам заради една п***а от класа и когато се отида да я заговоря и тя ме избягва защото си има гадже което много харесва.И така към един месец каквото и да направя тя ме избягв.В друг случай бих е заебал но сега не мога да спра да мисля за нея, ](*,) ](*,) ](*,)

diehard
06-08-2006, 09:47
Кофти тръпка.Според мен не е любов а временно увлечение.Ако искаш да те забележи и направи нещо романтично,но не сладникаво или я покани на среща.Относно другото момче което и е гадже прееби го и тва е

LP_girl_14
06-08-2006, 10:17
Ми незнам...Според мен е малко кофти да търчиш по момиче,което си харесва гаджето и е щастливо с него.Къв е смисъла да прецакваш нея и приятеля й само за да може ти да си добре!тя те избягва,хубаво й е с нейното момче..Не мисля че имаш некви шансове на този етап.Пък и щом сте на 12...представям си колко "дълга" връзка ще има с гаджето й.Така че когато се освободи,може да опиташ.Ама ся си остави момиченцето да си се радва с гаджето :mrgreen:

DevilWish
06-08-2006, 12:21
Ми незнам...Според мен е малко кофти да търчиш по момиче,което си харесва гаджето и е щастливо с него.Къв е смисъла да прецакваш нея и приятеля й само за да може ти да си добре!тя те избягва,хубаво й е с нейното момче..Не мисля че имаш некви шансове на този етап.Пък и щом сте на 12...представям си колко "дълга" връзка ще има с гаджето й.Така че когато се освободи,може да опиташ.Ама ся си остави момиченцето да си се радва с гаджето :mrgreen:
Това е и моето мнение!

Nadelina
06-08-2006, 12:25
Spored mene q iskash shtoto ne mojesh da q imash...vsqka druga ti e bila v krakata (ako moga taka da se izrazq) i sega vijdash che ne moje vsichko da e taka kakto ti iskash i zapochvash da q iskash oshte po silno...spoks she ti mine..:) :) :)

sasho_metallico
06-08-2006, 12:32
Афе бате нема смисъл... Пробвай да я забравиш.

barbito
06-08-2006, 13:02
Това е и моето мнение!i az taka mislq

Krem4eto
06-08-2006, 15:55
Чуда се много.Имал съм страшно много гаджета които въобще не съм харесвал истински колкото за натискане и т.н и никога момиче не ми е отказвал,но от скоро харесвам едно момиче.Не само я харесвам и не мога да спра да мисля за нея,но мисля че съм малко малък да съм влюбен(на 12 съм).Същност тва не е проблема.Проблема тя разбра че я харесвам заради една п***а от класа и когато се отида да я заговоря и тя ме избягва защото си има гадже което много харесва.И така към един месец каквото и да направя тя ме избягв.В друг случай бих е заебал но сега не мога да спра да мисля за нея, ](*,) ](*,) ](*,)

Може би трябва да изчакаш да скъсат!

sladkoto_neli
06-08-2006, 16:06

аз съм на абсолютно същото мнение

ironic
06-08-2006, 16:36
Това е и моето мнение!

Мерси, че ни оведоми.

По темата:

Няма малък съм да съм влюбен. Има влюбен съм. А това, че не те иска е гадно нещо.