PDA

View Full Version : Kakvo da napravq kato sme razdeleni za dulgo vreme

06-08-2006, 13:27
S priqtelq mi sme razdeleni za dulgo vreme , az adski mnogo go obi4am .Toi e v druga strana i mn rqdko se 4uvame . Kakvo da napravq za da ne skusame,i da sme si zaedno i da produljim da se obi4ame dokato se vurne? Moga li da napravq neshto po vuprosa,zashtoto ne moga da stoq i da gledam kak gubq nai skupoto mi neshto :cry:

Black_Witch
06-08-2006, 15:13
Ем от опит мога да ти кажа,че разстоянието или сближава още повече,или разделя завинаги.Ако чувствата и на двама ви са много силни-всичко ще е наред.Ако ли не....загубила си го завинаги.Но дори и във втория вариянт няма за какво да съжаляваш,защото няма смисъл да страдаш за нещо,което не е било истинско.За колко време заминава?Според мен трябва да говориш с него и да го помолиш да ти каже истината ако почне да усеща хладнина в чувствата си,за да можеш да свикнеш с мисълта и да продължиш живота си.

He3HauKa
06-08-2006, 15:17
Mila naistina e kofti ,no se opitai da badesh silna.Chesno kazano vapreki lubovta vi smqtam che rastoqnieto e naistina prechka i shte e po dobre da se razdelite pone dokato se varne ..... Zashtoto v teb vinagi shte stoi samnenieto kakvo pravi toi tam,dali ima druga,misli li za teb (a i toi nai veroqtno shte se samnqva),tova shte porodi nedoverie i karanici... :-k

Krem4eto
06-08-2006, 16:03
Mila naistina e kofti ,no se opitai da badesh silna.Chesno kazano vapreki lubovta vi smqtam che rastoqnieto e naistina prechka i shte e po dobre da se razdelite pone dokato se varne ..... Zashtoto v teb vinagi shte stoi samnenieto kakvo pravi toi tam,dali ima druga,misli li za teb (a i toi nai veroqtno shte se samnqva),tova shte porodi nedoverie i karanici... :-k

AngelOfDarkness
06-08-2006, 19:11
zdravei. po princip mnogo me myrzi da otgovarqm na temi...
imam da kaja mnogo po tvoq problem. estestveno si zavisi toi kolko vreme zaminava,kyde,za6to i koga 6te se vyrne. za da te uspokoq 6te ti kaja 4e ot polovin godina 4ujbina,a gadjeto mi me 4aka i nqmame nikakvi problemi. zna4i ima na4in:D kakto nqkoi po-gore kaza-ili go gubi6 ili se sblijavate. pri nas e vtoriqt slu4ai. a za tova 4e ne znae6 kade e i se samnqva6 postoqnno...ako si imate doverie(a na tova se gradi edna vryzka) ne mislq 4e tva 6te te my4i. az primerno 4atq s nego i znam 4e sled u4ili6te si e v tqh,ina4e e v malyk grad i polovinata mi priqteli go sre6tat ako izlele vyn...obgaden s mom4eta:P
taka 4e saberi sili v sebe si i govori s nego dali i toi iska da byde s teb vypreki vsi4ko(za6toto vqrvai mi nikak ne e lesno da sedi6 po cql den sam i da se samosajalqva6 4e vsi4ki sa po ulicite s gadjetata,a ti tvoeto 6te go pipne6 sled 999 dni...)dano ima6 sili...uspeh! i gore glavata...ako ne izdyrji zna4i ne ste edin za drug i ti e pisano da si po-6tastliva.

strawberry1988
06-08-2006, 19:19
ako naistina 4uvstata vi sa silni,tova 6te vi sbliji,a ako po4uvstvate hlad v otnoo6eniqta vi,zna4i vruzkata vi ne e tolkova stabilna

RoSsY88
06-08-2006, 19:52
Приятеля ми замина преди 2 месеца да работи и жевее в ПОртугалия за 7 месеца...казах ме си всеки си живее живота(по скоро аз да не го чакам и да си намеря друг).Мн ме боли като нзам колко още мн оства докато не го видя...За тея 7 месеца може да се промени всичко,за ся не съм с друг и го чакам.

06-13-2006, 14:40
AMi kakvoto zavisi ot men,shte go dam za da sme si zaedno . Neznam toi e purvoto mom4e na koeto vqrvam 4e me obi4a,no se pritesnqvam dali oshte shte e taka . Ne mojem da se 4uvame mn 4esto i za tova . Ne zaminava za 4ak tolkova dulgo vreme,no vse pak za men e mnogo . Shte se vurne sled 109 den (broq gi )
Mn vi blagodarq 4e mi pomognahte . Sega mi e malko po dobre . :-)

ludamacka
06-13-2006, 16:56
mila razbiram te napulno.moq su6to e mn dale4e ot men i sq ne sme se vijdali ot 3 meseca :cry: ama ako lybovta vi e istinska 6te ystoi na tazi pre4ka :)