- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo da napravq kato sme razdeleni za dulgo vreme
S priqtelq mi sme razdeleni za dulgo vreme , az adski mnogo go obi4am .Toi e v druga strana i mn rqdko se 4uvame . Kakvo da napravq za da ne skusame,i da sme si zaedno i da produljim da se obi4ame dokato se vurne? Moga li da napravq neshto po vuprosa,zashtoto ne moga da stoq i da gledam kak gubq nai skupoto mi neshto![]()
Ем от опит мога да ти кажа,че разстоянието или сближава още повече,или разделя завинаги.Ако чувствата и на двама ви са много силни-всичко ще е наред.Ако ли не....загубила си го завинаги.Но дори и във втория вариянт няма за какво да съжаляваш,защото няма смисъл да страдаш за нещо,което не е било истинско.За колко време заминава?Според мен трябва да говориш с него и да го помолиш да ти каже истината ако почне да усеща хладнина в чувствата си,за да можеш да свикнеш с мисълта и да продължиш живота си.
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Mila naistina e kofti ,no se opitai da badesh silna.Chesno kazano vapreki lubovta vi smqtam che rastoqnieto e naistina prechka i shte e po dobre da se razdelite pone dokato se varne ..... Zashtoto v teb vinagi shte stoi samnenieto kakvo pravi toi tam,dali ima druga,misli li za teb (a i toi nai veroqtno shte se samnqva),tova shte porodi nedoverie i karanici...![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Първоначално написано от He3HauKa
zdravei. po princip mnogo me myrzi da otgovarqm na temi...
imam da kaja mnogo po tvoq problem. estestveno si zavisi toi kolko vreme zaminava,kyde,za6to i koga 6te se vyrne. za da te uspokoq 6te ti kaja 4e ot polovin godina 4ujbina,a gadjeto mi me 4aka i nqmame nikakvi problemi. zna4i ima na4inkakto nqkoi po-gore kaza-ili go gubi6 ili se sblijavate. pri nas e vtoriqt slu4ai. a za tova 4e ne znae6 kade e i se samnqva6 postoqnno...ako si imate doverie(a na tova se gradi edna vryzka) ne mislq 4e tva 6te te my4i. az primerno 4atq s nego i znam 4e sled u4ili6te si e v tqh,ina4e e v malyk grad i polovinata mi priqteli go sre6tat ako izlele vyn...obgaden s mom4eta:P
taka 4e saberi sili v sebe si i govori s nego dali i toi iska da byde s teb vypreki vsi4ko(za6toto vqrvai mi nikak ne e lesno da sedi6 po cql den sam i da se samosajalqva6 4e vsi4ki sa po ulicite s gadjetata,a ti tvoeto 6te go pipne6 sled 999 dni...)dano ima6 sili...uspeh! i gore glavata...ako ne izdyrji zna4i ne ste edin za drug i ti e pisano da si po-6tastliva.
ako naistina 4uvstata vi sa silni,tova 6te vi sbliji,a ako po4uvstvate hlad v otnoo6eniqta vi,zna4i vruzkata vi ne e tolkova stabilna
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
[b]Приятеля ми замина преди 2 месеца да работи и жевее в ПОртугалия за 7 месеца...казах ме си всеки си живее живота(по скоро аз да не го чакам и да си намеря друг).Мн ме боли като нзам колко още мн оства докато не го видя...За тея 7 месеца може да се промени всичко,за ся не съм с друг и го чакам.[/b]
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
AMi kakvoto zavisi ot men,shte go dam za da sme si zaedno . Neznam toi e purvoto mom4e na koeto vqrvam 4e me obi4a,no se pritesnqvam dali oshte shte e taka . Ne mojem da se 4uvame mn 4esto i za tova . Ne zaminava za 4ak tolkova dulgo vreme,no vse pak za men e mnogo . Shte se vurne sled 109 den (broq gi )
Mn vi blagodarq 4e mi pomognahte . Sega mi e malko po dobre .![]()
mila razbiram te napulno.moq su6to e mn dale4e ot men i sq ne sme se vijdali ot 3 mesecaama ako lybovta vi e istinska 6te ystoi na tazi pre4ka
![]()