View Full Version : вежди с молив
адски много се кефя на някоя мацка с рисувани вежди.много искам и аз да си махна моите вежди и да съм с молив.ама как става?всеки път като спиш се трият нали?и после на другия ден сама трябва да си ги рисувам, а аз няма да мога да ги направя като хората.препоръчайте нещо...
tva e otvratitelno i koi maci ? nekoi det nemat vegdi tva e mn tupo i grozna a i uskube6 li gi vednug moge pove4e da ne ti porasnat a i dr tia s iskubani prili4at na ve6ici mn groooooznnnnooooo :-D
що бе???ужасно много искам такива вежди,ама как????????
mi oskubi gi i nakarai nqkoi da ti gi narisuva s PERMANENTEN MARKER :lol: da ne se triqt
otidi na kozmetik i se posavetvai!az li4no nikoga ne bih go napravila,mnogo e grozno!(li4no mnenie :wink: )
^FaiNt^F
06-08-2006, 19:48
tova e otvratitelno ](*,) ....mrazq vejdi s moliv.....kamo li samo moliv [-X .....ujas...i vse pak 6tom si re6ila-mislq 4e trqbva celite da seoskubqt i ottam ve4e deistva6 s moliva.....6to ne popita6 nqkoi grimior ili kozmeti4ka...4e moje da stane mnogo kofti ako se izdyni6 :|
i'm so excited!
06-08-2006, 21:31
сега сички са се втурнали да са 'ЕСТЕСТВЕНИ', видиш ли....... :-D
иначе по темата -обръсни ги, не ги скуби щото ше пораснат много бавно, пък може и да не се харесаш;)) ше ти пораснат до 2 седмици напълно ..
и ги рисуваш както ти харесва.. мен ме кефи, но някак нито ще ми пасват на визията.. пък и ме шубе леко :mrgreen:
http://pics1.vampirefreaks.com/S/Sa/Sad/Sadistic_Torment/9494830.jpg
давай смело, изглеждай както ти харесва...
предлагам ти да се откажеш,не е никак красиво,поне според мен :| а щом си решила най добре иди на козметик,защото ако не успееш сама,мафали ще ти е много приятно :-$ [-X
midnight...
06-09-2006, 10:01
иди при някоя твоя позната която така си е правила веждите или козметичка....знам ли..
а аз мисля че цялото това рисуване всеки ден е ужасно затормозяващо
abe macka moite vejdi sa kusi4ki:) i az samo gi dorisuvam leko s moliv i e super !!!I po -dobre otidi na kozmetik i vnimnai da ne te obezobrazqt:)... po-dobre ne gi mahai celite a prosto gi dorisuvai:)pri men deistva perfektno:)Jestoki sa mi i vsi4ki samo me pitat "kude sa ti gi pravili" i taka !Ti sama si re6i....
Brrrrrrrrrrrrr
06-09-2006, 19:57
Виж отиваш на козметик казвваш какво искаш и всичко е готово. И все пак според мен това наистинна е много грозно! :|
i'm so excited!
06-10-2006, 09:33
абе кви козметици ви гонят!?!
няма смисъл да се дават пари, за нещо, което и сам можеш да си направиш и то безпроблемно